IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Седнах да пиша надълго и нашироко... ама теглих една майна, изтрих всичко и ...

... абе яяяяя хващай пасторчето за ръчичка и с по една мотика на полето!
    Ей на, жътвата това лято ще е по-рано, малко загар и въздух да хванете, някой пришка и вкус в устата... да усетите земята... че много взехте да хвърчите!

А от високо падането боли... освен ако не си купиш навреме билети за Сейшелите

То ще се чуе, съвсем скоро... по мои преценки - есента.
    Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Боже, боже, ако продължавате така да злорадствате, нищо добро не чака вашите бедни души и тела!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Внимание! Пловдивски пастор пуска пипала на пирамида в Бургас, снощи десетки млади хора изгоряха с по 60 лв.

Коментарите също са интересни...

И още: http://imageshack.us/photo/my-images/844/scif.png/
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Верно... Май беше някаква куца
          Не куца беее... недовиждаше с едното око.
          Всъщност много приятна и интелигентна дама.
          Ако ТОГАВА бях със сегашният акъл ехеее...
          Офиса ни беше на пъпа на Варна, имаше работа, имаше пари, изобщо целият холдинг работеше много добре, когато нещо не и пъхна прът в колелата и всичко се осра
          Нея - в затвора, ние - на улицата. Защото нямахме нищо общо с пирамидата, а бяхме рекламен отдел, почти самостоятелен...

Спомена се и Галакси, преди беше Спейс, и там бях наясно с игричките...

НЯМА свястна финансова структура.
          Във всички хората са с МАСКИ. Усмивките им са маски, поведението им е маска, финансовото парадиране е маска...
          Целта е да се внуши на посетилият семинара, че ВСИЧКИ партньори са богати. Затова е изискването за скъпи аксесоари, часовници, химикалки, телефони, вратовръзки, обувки... което е една голяма лъжа! Облагодетелстваните се броят на пръстите на едната ръка на тези семинари. Другите са бедни мишки с богати надежди.

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
            Не Даниела, а Красимира Данаилова... M&I Холдинг... работех за нея известно време, познавахме се
            Верно... Май беше някаква куца

Коментар

• Не Даниела, а Красимира Данаилова... M&I Холдинг... работех за нея известно време, познавахме се

Коментар

• Преди 17-18 години съученик от детството ме заведе на едно сборище,да ме запознае с готини хора.Галакси.Требвало да дам 50 лъва,за добро били.
                Децибелна "вдъхновяваща" музика,пакет ора около мен,некви с мляко около устата
                маршируват между редиците.Един се поти около час на сцената,а една дълга,
                наци-луукинг,го насърчаваше.
                На полувремето му викам-с кой акъл ме доведе тук?,той се смути.
                Ония около него го ръчкат,да не се предава.
                Тръгнах си.Цяла седмица ми беше криво.

Коментар

• Най-велики са Лекс и Ийст Уест интернешънъл Даже на борса се котираха

Коментар

• Те всички дават по нещо, но накрая последните винаги изгарят.
                    Въпросът е дали ще успееш да си избиеш парите. Един познат навремето се набута в Югоагента, но накрая тегли чертата и се оказа, че си е избил парите и дори има съвсем малко отгоре. Обаче други си изгубиха парите, вкл. при тази Даниела.
                    Но навремето някак си имаше оправдание - хората не знаеха, нямаха информация, още нямаше история на финансовите измами. Чудното е, че сега - 20 години по-късно, - все още има такива, които са убедени, че те ще прецакат системата, а не тя - тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                      Е, те щом са толкова глупави и са се набутали в пирамидата, значи като нищо ще повярват и на версията за световна конспирация. Във Варна години след като изгърмяха първите пирамиди имаше хора, които вярваха и настояваха арестуваните пирамидаджии (особено една Даниела, не й помня фамилията) да бъдат освободени, защото са невинни и изобщо прекрасни хора.
                      Процентът на глупавите едва ли е намалял.
                      Тя Даниела, май разпредели нещо. Беше инвестирала здраво в имоти. Спомням си навремето майка ми и баща ми си продадоха апартамента. След едно, две обаждания колко изгодни предложения има във Варна, отидох, взех им парите и им ги дадох след 4-5 години

Коментар

• Е, те щом са толкова глупави и са се набутали в пирамидата, значи като нищо ще повярват и на версията за световна конспирация. Във Варна години след като изгърмяха първите пирамиди имаше хора, които вярваха и настояваха арестуваните пирамидаджии (особено една Даниела, не й помня фамилията) да бъдат освободени, защото са невинни и изобщо прекрасни хора.
                        Процентът на глупавите едва ли е намалял.

Коментар

• Егати облъчените БП-та. Сайтът не работи, а никой не мрънка

Коментар

• При мен продължава да не се отваря.
                            Колко ли човечета треперят сега и се чудят дали са изгорели, особено тези от последния ред. И семействата им покрай тях.

Коментар

• Ко стаа? Тия да не почнаха да метат?

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                                Аз и досега не мога да вляза, пренасочва ме към съвсем друг сайт.
                                Интересно дали е задействан текстът за прекратяване на отношенията с клиентите на SCI.
                                Предчувствам ,че съвсем скоро ще се задейства :
                                "Прекратяване на договора Чл. 15.(1). Освен в случаите, предвидени в настоящите Общи условия , договорът между страните се прекратява и при настъпване на някое от следните обстоятелства:
                                а. преустановяване на дейността на „ СКИ ” ООД или прекратяване поддържането на уебсайта му "
                                Ще гледаме сеир май най скоро време

Коментар

Working...
                                X