Първоначално изпратено от Prosperity
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеКакто писах това нямам как да стане. Ние проверяваме своите обкети преди да ги включим към нашата мрежа. Разни квартални бакалии, продаващи кифли нямат шанс да попаднат в нашата система/
А иначе, доколкото знам и кафенета с кафе от 1 лев има при вас. Не обиждай обектите!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХайде сега да видим и една друга задача
Имам магазин. Продавам кифли. Регистриран съм по ДДС. Една кифла струва 10 лева с ДДС. За приятелите от SCI давам отстъпка от 10%. Моля те, реши ми задачката за данъчни целиДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Много млади хора вече изживяват американската мечта в България благодарение на нас. Докато вие тук се опитвате да ни очернате други работят и вече резултатите за тях са налице!!
Моля кажете ми коя друга компания в България стимулира служителите си с чисто нови луксозни возила???????? Ако имаше повече дружества като нас, сега нямаше да се говори за младежка безработица в България
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнениеПарите които се връщат като отстъпки, не им се начислява данък. Данък се начислява само върху комисионните.
Би си структурирал въпроса си като задача за 4 клас.
Задача за 4 клас:
25000 човека харчат по 1000 лева всеки месец. За всеки похарчен лев им дават 1 стотинка.
1. Колко лева ще има в края на месеца всеки един от тях?
2. Колко лева ще имат всички заедно?
3. При условие, че едно BMW струва 100000 лева, колко BMW-та могат да си купят тези 25000 човека месечно?
4. След колко години минимум /тук мисля че отиваме към 5 клас/ всеки един от тези 25 000 човека ще има собствено BMW?
5. Тук прибавяме и елементи от Икономика.... Колко човека в милата Татковина харчат по 1000 лева на месец
И всичко това, при положение че всички пари остават в структурата
Коментар
-
Първоначално изпратено от direx Разгледай мнениеИ аз имам въпроси, но няма кой да отговорижалка картинка
Ако SCI е призната като легитимна фирма от законодателството на република България. А на своя сметка държавата е част от Европейския съюз. Би следвало фирмата да е легитимна в Европа . На въпроса законно ли е ? Отговора е Да
Ако някои мисли обратното нека да се бори и да го докаже.Да се обяви от легитимна медия и прочие.
http://aderture.sci.sc/
Коментар
-
Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнениеДругите доходи идват от договорения % за отстъпки в търговските обекти.
Krisana
Информацията която човек получава там струва много повече от 50 лв.(поне според мен )
Отделно, че има кетъринг (закуска/обяд). И целия бизнес ден продължава 5 часа. Все пак има наем и на залата. Повишената цена на билетите е направена с цел, да се купят по- рано, така може да се предвиди колко човека ще трябва да се хранят. Повярвай ми никои не си е купил билет за 70 лв .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТочно за тях говоря и аз. Покажи ми къде греша в сметките? Ако просташкият език, който използвам те дразни, мога да структурирам въпроса на литературен български, под формата на задача за 4 клас.
Би си структурирал въпроса си като задача за 4 клас.http://aderture.sci.sc/
Коментар
-
Първоначално изпратено от direx Разгледай мнениеВиж сега "колега" не знам на кой съм роднина, но мога да ти пейстна едно нещо, не знам кой трябва да съди и да вика адвокати, но вие ме обиждате повече, като ми казвате, че съм цитирам "че си платен клакьор на г-жа Бене , или неин роднина.
" Не знам кой да вика адвокат, но вие сами си биете дуспата!!
Чл. 9. (1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.)За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета , от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание
Но кой ме зариби да вляза в твоето "дърво"? Ти! А аз ти написах доста работи и пак нищо не можеш да ми кажеш.
Как няма да има "черен PR" като защитниците вие SCI не отговаряте на нашите въпроси. Аз на кой да задам въпросите? Като вие ми говорите как трябвало "избрани" да влязат и да работят? Я ми обясни сега, ако можеш, но като гледам нямате умствен капацитет да отговорите на отговорите ми както и на други потребители, така че няма смисъл да си правя труда.SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
Коментар
-
Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнениеКолега не е нужно да пействаш по 100 пъти евтиния ти черен PR. За всички стана ясно , че си платен клакьор на г-жа Бене , или неин роднина.
А на всички БП и клиенти на SCI мога да пожелая успешни срещи и силна седмица. Очаква ни вълнуващ уикенд, а съм сигурен и, че от компанията ни готвят много приятни изненади през Април.
" Не знам кой да вика адвокат, но вие сами си биете дуспата!!
Чл. 9. (1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.)За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета , от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание
Но кой ме зариби да вляза в твоето "дърво"? Ти! А аз ти написах доста работи и пак нищо не можеш да ми кажеш.
Как няма да има "черен PR" като защитниците вие SCI не отговаряте на нашите въпроси. Аз на кой да задам въпросите? Като вие ми говорите как трябвало "избрани" да влязат и да работят? Я ми обясни сега, ако можеш, но като гледам нямате умствен капацитет да отговорите на отговорите ми както и на други потребители, така че няма смисъл да си правя труда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнениеДругите доходи идват от договорения % за отстъпки в търговските обекти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКакво не разбираш? Изключи тези пари, които тръшкате като невидели от 600 до 3000 и кажи от къде ви идват другите доходи
Krisana
Информацията която човек получава там струва много повече от 50 лв.(поне според мен )
Отделно, че има кетъринг (закуска/обяд). И целия бизнес ден продължава 5 часа. Все пак има наем и на залата. Повишената цена на билетите е направена с цел, да се купят по- рано, така може да се предвиди колко човека ще трябва да се хранят. Повярвай ми никои не си е купил билет за 70 лв .http://aderture.sci.sc/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеМен за пореден път ме разбиха от SCI с креативност. Покана към бизнес партньорите-
"Уважаеми Бизнес партньори, Каним Ви да вземете участие в „SCI Бизнес ден“, на който ще бъде подробно разяснен Компенсационният план на компанията. Ще получите важна информация, свързана с изграждането и разрастването на Вашия бизнес в SCI. (...) Такса за участие: Цената на онлайн билета от 13.03.2013г до 24.00 часа на 17.03.2013г ще бъде 50лв. След тази дата цената на билета ще бъде 70лв."
Тия печелят дори от собствените си бизнес партньори, на които ще им разясняват собствената си компенсационна схема! С всеки ден се изумявам колко лесно хората в България дават пари.SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
Коментар
-
Първоначално изпратено от direx Разгледай мнениеИ аз имам въпроси, но няма кой да отговорижалка картинка
А на всички БП и клиенти на SCI мога да пожелая успешни срещи и силна седмица. Очаква ни вълнуващ уикенд, а съм сигурен и, че от компанията ни готвят много приятни изненади през Април.SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
Коментар
Коментар