IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
    http://tv7.bg/dobro-utro/news/9721753.html

Потвърдено ! SCI изгражда основата и ще се разраства в цяла Европа !
    Светли братко, защо трябва някой да ти го потвърждава, нали тука 4 месеца ти обяснявам че аз заради очакваната Експанзия в останалия свят съм подръжник на корпорацията.
    Благодаря ти за линка, добре ги насолих теци лешпери от ТВ7 за непрофесионалното им отношение
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Трият ме модераторите. Много чувствителни са. Но когато някой си позволява смоеволия срещу светли личности са по ниски от тревата. Двоен стандарт.
      П.П.
      Ще потърпя още малко и следващия път ще изпратя смс на Тихомир.
      Е как така ще ти трият съобщението, я ги дай под съд. Нека "правния отдел" на SCI да ходи да арестува модераторите на investor, за това че са му изтрили съобщението в което ясно се показва и пише, как лъже и уронва авторитета ми. Страшен си...

Коментар

• http://tv7.bg/dobro-utro/news/9721753.html

Потвърдено ! SCI изгражда основата и ще се разраства в цяла Европа !

Коментар

Трият ме модераторите. Много чувствителни са. Но когато някой си позволява смоеволия срещу светли личности са по ниски от тревата. Двоен стандарт.
          П.П.
          Пиши на Иво или Марин. Тихомир не е в БГ в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
            Я ходи заспивай, че такъв лъжец ще ти дам, че ще търсиш от твоя "пастор" помощ. Казах ти внимавай какво пишеш, не е в твой + да ми пишеш така. Подбирай си думите правилно и в съчетание. Да не покажа червен картон

Нито знам какво е това "бене", нито знам коя е Божинова, а камо ли такъв страхливец като теб да ми пише и да се прави на светец, нали ти казах дай си тела или фейсбука, да ти видя личицето или да излезнем за по кафенце да си поговорим малко. Да видим дали ще ме заплашваш и ще уронваш авторитета ми с лъжи.

п.с. Защо си изтри съобщението???? Нещо да не те бъзна?
            П.П.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
              Лъжец, нали ако се бе опарил някой форумите щяха да почервенеят от напрежение.
              Колко плащат от Бене да клеветиш тук?
              Човек на Божинова ли си?
              Я ходи заспивай, че такъв лъжец ще ти дам, че ще търсиш от твоя "пастор" помощ. Казах ти внимавай какво пишеш, не е в твой + да ми пишеш така. Подбирай си думите правилно и в съчетание. Да не покажа червен картон

Нито знам какво е това "бене", нито знам коя е Божинова, а камо ли такъв страхливец като теб да ми пише и да се прави на светец, нали ти казах дай си тела или фейсбука, да ти видя личицето или да излезнем за по кафенце да си поговорим малко. Да видим дали ще ме заплашваш и ще уронваш авторитета ми с лъжи.

п.с. Защо си изтри съобщението???? Нещо да не те бъзна?
              Last edited by darkbg; 27.04.2013, 22:10.

Коментар

Братушка, от 100км. си личи тези недеволни клиенти са поставени зложелатели от конкуренти на СЦИ. Никой който е ходил 10 пъти на лекции на Пастор Петров не може да прави подобни коментари. Това са полицейски истории.
                Някой с името си ще застане ли да се оплаче от корпорацията или не?!!
                Аз заставам с името си и казвам че няма истински човек който би се оплакал че е измамен!! Просто тези 26 000 БП, са много лимитирани и не са случайни хора. Подбирани са внимателно и никога не биха клеветили без причина!
                Аз мога да ти докарам 2,3 които са се опарили, но ме съмнява такъв индивид като теб, да дойде на 4 очи да си поговори с момчетата. Така че си трай смешник

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                  Ето някои от обектите в които Черкезови и "светлите хора" от пирамидата-секта SCI може да ползват отстъпка : http://psihichnozdrave.com/spravochn...0%D0%B8%D1%8F/
                  Хехехе , това беше добро
                  Посмях се от сърце
                  ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Напълно случайни хора са!

Коментар

• Братушка, от 100км. си личи тези недеволни клиенти са поставени зложелатели от конкуренти на СЦИ. Никой който е ходил 10 пъти на лекции на Пастор Петров не може да прави подобни коментари. Това са полицейски истории.
                      Някой с името си ще застане ли да се оплаче от корпорацията или не?!!
                      Аз заставам с името си и казвам че няма истински човек който би се оплакал че е измамен!! Просто тези 26 000 БП, са много лимитирани и не са случайни хора. Подбирани са внимателно и никога не биха клеветили без причина!

Коментар

Още продължавай с глупостите ти.
                        Факт е че не можеш да намериш човек от СЦИ който да се оплаче за нещо.
                        Ето от коментарите под видеото:
                        http://tv7.bg/dobro-utro/news/9721753.html

15:31 | 26.04.2013
                        Azrael
                        Здравейте, това което говорят господата сектанти е лъжа. Какви сметки си плащам... Имам 7 лева на месец. Инвестирах 3000лв. и изгорях. Отделно, се оказа че е секта. те наистина са зомбирани, те са с промит мозък. Как говорят за тях - ООО, г-н Петров, той е злетен, той е велик и пр. Отначало не знаех, че това е секта, след като разбрах, както и че има печалба само за тези, които са по-нагоре реших да се откажа. Но уви, не става. Искам да ми се върнах 3000лв. инвестиция!!! искам си парите!!!

08:49 | 27.04.2013
                        Danyslav Antov
                        Така искам и аз да се изкажа като човек ,който е бил в редиците на СЦИ.Имам карта от 2 години ,но така и не съм се занимавал "да печеля милиони" просто цялата работа ми смърдеше на риба!!!Прочел съм всичките статии против и за СЦИ ,които може да се намерят в интернет така ,че без капка скромност мога да кажа ,че съм доста запознат с фирмата.Първото нещо ,което доказва ,че фирмата работи като секта е ,че всички говорят по един и същи начин,действат като един и същи човек и общо взето един мозък управлява всички.Пастора е толквоа добър манипулатор ,че никой не се опитва да му оспори думите.Презентациите са всяка седмица и е "желателно" всички от "екипа' да ходят това е с цел да се държат мозъците зомбирани.На тези презентации се смесва бизнеса със религията,пастора говори за библията и как се печелят пари едва ли не чрез писанията в нея и нейните закони(ако сте чели библията знаете ,че Иисус е казал:"Търговците вън от църквата")общо взето е промиване на мозъци.Насажда се "фактът"-Сци е уникална по рода си и единствена усведомените хора знаят ,че има хиляди такива фирми като СЦИ и идеята е открадната http://www.topcashback.co.uk?.Говори се за 4-5 цифрени суми без абсолютно никакви усилия.Самите презентации са голям фарс -всички са с костюми независимо дали печелят или не ,но можа би това е етикета на бизнесмена отвън има бтв-та 5-та серия(после ще говоря за тях) общо взето ,ако си малко по-интелигентен човек ще си кажеш"Абе тука са се събрали само милионери нещо намирисва много просто е прекалено хубаво за да е истина".Ходил съм поне 10 пъти на презентация и тези хора говорят различни неща примерно как са щяли да излязат извън България.В германия,австрия но всъщност ако сте запознати с политиката на тези държави там е забранен този модел на СЦИ и те няма как да съществуват там на скоро чух ,че в Азия са щели да влизат истината е ,че дават обещания,обещяния,обещания без никакви доказателства как тази фирма ще съществува след 3-4 години ето и защо тя няма как да просъществува.Много от известните МЛМ гурута казват ,че за да просъществува една млм компанията тя трябва да има на 60% приходи от техния продукт.А какво предлага сци продукта им е карта на стойност 50 лева.Истината е ,че те не печелят дори и 10% от общия си приход от тези карти приходите идват от бизнес центровете ,които са 600 1800 3000 лева.Тези бизнес центрове са лимитирани за българия 35 000.Когато свършат тези бизнес центрове фирмата ще печели само от продажбата на карти и от потребление.Нека предположим ,че съм последния ,който си купува бизенс център по дяволите как ще си избия парите след като има хора с карти под мен.Потреблението трябва да е огромно хората в крачето ми трябва да са над 200,300 човека и те да правят оборот за хиляди левове в малки квартални магазинчета ,където на ден оборота е не повече от 1000-2000 лева(общо)
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                          Ето някои от обектите в които Черкезови и "светлите хора" от пирамидата-секта SCI може да ползват отстъпка : http://psihichnozdrave.com/spravochn...0%D0%B8%D1%8F/
                          Още продължавай с глупостите ти.
                          Факт е че не можеш да намериш човек от СЦИ който да се оплаче за нещо.
                          По перфектна корпорация едва ли има във всета.
                          Шанса всички на 100% да са доволни е изключително рядък.
                          Толкова е рядък че ще ти дам пример:
                          Представи си че има една сляпа кустенурка на дъното на световния океан която излиза веднъж на 100г. на повърхноста на океана. Представи си че има един единствен обръч който се рее по вълните на океана. Шанса е по-рядък дори ако сляпата костенурката като се покаже над водата в океана след 100г., уцели средата на единствения обръч!!

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Всички които пишат негативно срещу фамилията, аз съм убеден че ако веднъж се запознаят с отец Петров и всички приятели в тази организация, ще си променят мнението на 360 градуса.
                            Защо го обвинявате пастор Петров че е богат човек и същевременно свещенник?!
                            Ами тези 600 човека които ходят на неговите лекции, литургии, поучения и тн., ако я намаше тази сграда в която се събираме, трябваше да търсим някоя пещера извън Пловдив за да имаме шанс да получим познание и да се отъждаствим със светли учители!!
                            Така че в днешно време е важно и да си богат за да преподаваш освобождаващи учения, усмислящи човешкото съществеване.
                            Черкезов
                            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Всички които пишат негативно срещу фамилията, аз съм убеден че ако веднъж се запознаят с отец Петров и всички приятели в тази организация, ще си променят мнението на 360 градуса.
                              Определено бисерите, които ръсиш трябва да се записват

Коментар

• Всички които пишат негативно срещу фамилията, аз съм убеден че ако веднъж се запознаят с отец Петров и всички приятели в тази организация, ще си променят мнението на 360 градуса.
                                Защо го обвинявате пастор Петров че е богат човек и същевременно свещенник?!
                                Ами тези 600 човека които ходят на неговите лекции, литургии, поучения и тн., ако я намаше тази сграда в която се събираме, трябваше да търсим някоя пещера извън Пловдив за да имаме шанс да получим познание и да се отъждаствим със светли учители!!
                                Така че в днешно време е важно и да си богат за да преподаваш освобождаващи учения, усмислящи човешкото съществеване.
                                Черкезов

Коментар

Working...
                                X