Първоначално изпратено от darkbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Prosperity нещо да не се стресна, че не ми пишеш, смешник. Те децата ще ги е срам като разберат, че тоя бизнес се управлява чрез пирамидална схема. И какво ще ги научите как да спестяват от стотинки ли?Или как да прецакат другарчето?
Май трябваше да бъде преименувана компанията "прецакай другарче" даже щеше да е по актуална, от колкото сега. Но уви не е така което е твърде лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА бе колко плащат да се пише в темата за пирамидата? Май има файда? По десет стотинки на пост да е, като регистрираш 5-6 ника добри пари можеш да изкараш.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеПак омаскаряване на нашите светли БП !!Погне ли те правния отдел най-страшните затвори за които говориш ще ти се сторят цвете!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнениеИскате 50-100 000 тъмни БП да влязат в най-страшните затвори в света ли? Я ходи пийни успокоителни и лягай да спиш, вместо да лъжите и да мамитеПогне ли те правния отдел най-страшните затвори за които говориш ще ти се сторят цвете!!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеЗащо да прекалява?? 50-100 000 светли БП след година са си напълно изпълнима цел, да не кажа, че според мен са малко... Виж какъв е темпа на растеж на БП и ще разбереш за какво говори д-р Черкезов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеЧеркезов, не прекалявай с такива иронични коментари, ще провалиш прикритието си като Троянски кон !!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКато се натрупат 50 - 100 000 млади и светли БП, защо да не се атакува Германия и Швейцария?! Трябва просто да има количествено натрупване.
Друго си е да изпратим 10 000 светли БП да правят мрежа в Индия и Китай, и тамшните хорица да ни се кланят като на богове, защото 50-370% от потреблението им ще минава през картите на корпорацията. Разбира се говоря напред във времето, след 5-10г. например.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от enn87 Разгледай мнениеКартата е продукта, заради който още не са я затворили тая компания. Напротив не са едни и същи, нито грабо клуб, нито мтел клуб, нито подобните.
Доходите от картите са 2-3% от доходите в компанията или някакви други незначителни цифри. Останалото е въртене на едни пари, които стигат до върха на пирамидата.
Схемата е изкопирана от лайънес и не е нищо ново. Просто експлоатират един пазар,където законодателството не е напреднало до толкова, че да забрани дейността. Говорят за разрастване в Турция - нека се пробват
Апропо що не се пробват и в Германия, Швейцария и т.н.
Друго си е да изпратим 10 000 светли БП да правят мрежа в Индия и Китай, и тамшните хорица да ни се кланят като на богове, защото 50-370% от потреблението им ще минава през картите на корпорацията. Разбира се говоря напред във времето, след 5-10г. например.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetyyyy Разгледай мнениеЛично на мен всички карти за отстъпки са ми еднакви, при едни трябва да си лоялен клиент, при други да имаш брой направени покупки, при трети да си минал дадена сума, за да ползваш отстъпка. Принципът им е един и същ.
Доходите от картите са 2-3% от доходите в компанията или някакви други незначителни цифри. Останалото е въртене на едни пари, които стигат до върха на пирамидата.
Схемата е изкопирана от лайънес и не е нищо ново. Просто експлоатират един пазар,където законодателството не е напреднало до толкова, че да забрани дейността. Говорят за разрастване в Турция - нека се пробват
Апропо що не се пробват и в Германия, Швейцария и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТой разчита на новите собственици на сайта , но не му минава и през ум , че
те са стигнали до тук не защото са се качвали на потъващи кораби
Коментар
-
Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнениеНа топа на попа...
те са стигнали до тук не защото са се качвали на потъващи корабиМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеИзсили се.
Вие ме изумявате! Защо трябва да влизаш в кръчмата с карта?? Аз ли само си плащам сметката без да събирам бонуси от по няколко стотинки?
Съвет от мен, плащайте си за услугите/продуктите на хората които ви ги предоставят, и ще имате по-добри финансови резултати, вселената изисква всичко получено да бъде заплатено по някакъв начин. Аз никога не се стремя да спестя като ощетя хората които са свършили работа.
А тези които взимат без да са дали, не им завиждам
Коментар
Коментар