IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
    Не ме заплашвайте, че да не Ви се стовари на вас "правен отдел"
    Леле, тука е по-напечено от политическите събития покрай избори 2013.

Коментар

• Prosperity нещо да не се стресна, че не ми пишеш, смешник. Те децата ще ги е срам като разберат, че тоя бизнес се управлява чрез пирамидална схема. И какво ще ги научите как да спестяват от стотинки ли? Или как да прецакат другарчето?

Май трябваше да бъде преименувана компанията "прецакай другарче" даже щеше да е по актуална, от колкото сега. Но уви не е така което е твърде лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        А бе колко плащат да се пише в темата за пирамидата? Май има файда? По десет стотинки на пост да е, като регистрираш 5-6 ника добри пари можеш да изкараш.
        Всичко го правя от безкористни цели, за благото на фамилията, за благото на България! За да може един ден нашите деца да живеят в "Швейцария на Балканите" и да се гордеят да се наречат българи. Да се гордеят, че нашата малка България е родила светец като Пастор Петров, който променя живота на милиарди по света!!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
          Пак омаскаряване на нашите светли БП !! Погне ли те правния отдел най-страшните затвори за които говориш ще ти се сторят цвете!!
          Не ме заплашвайте, че да не Ви се стовари на вас "правен отдел"

Коментар

• А бе колко плащат да се пише в темата за пирамидата? Май има файда? По десет стотинки на пост да е, като регистрираш 5-6 ника добри пари можеш да изкараш.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
              Искате 50-100 000 тъмни БП да влязат в най-страшните затвори в света ли? Я ходи пийни успокоителни и лягай да спиш, вместо да лъжите и да мамите
              Пак омаскаряване на нашите светли БП !! Погне ли те правния отдел най-страшните затвори за които говориш ще ти се сторят цвете!!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                Защо да прекалява?? 50-100 000 светли БП след година са си напълно изпълнима цел, да не кажа, че според мен са малко... Виж какъв е темпа на растеж на БП и ще разбереш за какво говори д-р Черкезов
                Искате 50-100 000 тъмни БП да влязат в най-страшните затвори в света ли? Я ходи пийни успокоителни и лягай да спиш, вместо да лъжите и да мамите

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                  Черкезов, не прекалявай с такива иронични коментари, ще провалиш прикритието си като Троянски кон !!!
                  Защо да прекалява?? 50-100 000 светли БП след година са си напълно изпълнима цел, да не кажа, че според мен са малко... Виж какъв е темпа на растеж на БП и ще разбереш за какво говори д-р Черкезов

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Като се натрупат 50 - 100 000 млади и светли БП, защо да не се атакува Германия и Швейцария?! Трябва просто да има количествено натрупване.
                    Друго си е да изпратим 10 000 светли БП да правят мрежа в Индия и Китай, и тамшните хорица да ни се кланят като на богове, защото 50-370% от потреблението им ще минава през картите на корпорацията. Разбира се говоря напред във времето, след 5-10г. например.
                    Черкезов, не прекалявай с такива иронични коментари, ще провалиш прикритието си като Троянски кон !!!
                    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от enn87 Разгледай мнение
                      Картата е продукта, заради който още не са я затворили тая компания. Напротив не са едни и същи, нито грабо клуб, нито мтел клуб, нито подобните.

Доходите от картите са 2-3% от доходите в компанията или някакви други незначителни цифри. Останалото е въртене на едни пари, които стигат до върха на пирамидата.

Схемата е изкопирана от лайънес и не е нищо ново. Просто експлоатират един пазар,където законодателството не е напреднало до толкова, че да забрани дейността. Говорят за разрастване в Турция - нека се пробват

Апропо що не се пробват и в Германия, Швейцария и т.н.
                      Като се натрупат 50 - 100 000 млади и светли БП, защо да не се атакува Германия и Швейцария?! Трябва просто да има количествено натрупване.
                      Друго си е да изпратим 10 000 светли БП да правят мрежа в Индия и Китай, и тамшните хорица да ни се кланят като на богове, защото 50-370% от потреблението им ще минава през картите на корпорацията. Разбира се говоря напред във времето, след 5-10г. например.

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetyyyy Разгледай мнение
                        Лично на мен всички карти за отстъпки са ми еднакви, при едни трябва да си лоялен клиент, при други да имаш брой направени покупки, при трети да си минал дадена сума, за да ползваш отстъпка. Принципът им е един и същ.
                        Картата е продукта, заради който още не са я затворили тая компания. Напротив не са едни и същи, нито грабо клуб, нито мтел клуб, нито подобните.

Доходите от картите са 2-3% от доходите в компанията или някакви други незначителни цифри. Останалото е въртене на едни пари, които стигат до върха на пирамидата.

Схемата е изкопирана от лайънес и не е нищо ново. Просто експлоатират един пазар,където законодателството не е напреднало до толкова, че да забрани дейността. Говорят за разрастване в Турция - нека се пробват

Апропо що не се пробват и в Германия, Швейцария и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                          Той разчита на новите собственици на сайта , но не му минава и през ум , че
                          те са стигнали до тук не защото са се качвали на потъващи кораби
                          според мен просто пише за да махне надписи като този 100% пирамида от първа страница....

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                            ..and you seem eager to get deeply involved....

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
                              На топа на попа...
                              Той разчита на новите собственици на сайта , но не му минава и през ум , че
                              те са стигнали до тук не защото са се качвали на потъващи кораби
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                                Изсили се.

Вие ме изумявате! Защо трябва да влизаш в кръчмата с карта?? Аз ли само си плащам сметката без да събирам бонуси от по няколко стотинки?

Съвет от мен, плащайте си за услугите/продуктите на хората които ви ги предоставят, и ще имате по-добри финансови резултати, вселената изисква всичко получено да бъде заплатено по някакъв начин. Аз никога не се стремя да спестя като ощетя хората които са свършили работа.

А тези които взимат без да са дали, не им завиждам
                                Есенцията по отношение на тази тема, по-добре не може да бъде казано! Респект!

Коментар

Working...
                                X