IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Няма лошо, раздайте на всеки пловдивчанин с книжка по един баварец, и после дайте и на софиянците.
    ......и варненци искаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      Все пак 10% от нашите БП вече карат баварец,

Абе Черкезов, само на теб ли не са дали бемве още

Коментар

• А стига бе! Тая тема още ли съществува? Явно има още хазартни балъци дето влизат в пирамидата, залагайки че няма да са от последните .

Коментар

Няма лошо, раздайте на всеки пловдивчанин с книжка по един баварец, и после дайте и на софиянците.
          Десинка, като толкова си се наострила за БМВе стани един БП и съвсем скоро колата ще те чака зад ъгъла. Все пак 10% от нашите БП вече карат баварец, само малко трябва да се напънеш, а не да чакаш да готово...
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
            Само в Пловдив баварците на SCI се срещат на всяко кръстовище, да не говорим пък за тойотите....

Коментар

25 500 нови коли, хайде стига - толкова нови коли няма продадени за цялата 2012 в България- 10 -20 може.
              Само в Пловдив баварците на SCI се срещат на всяко кръстовище, да не говорим пък за тойотите....
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Не знам в какви филми сте се вкарали. От 25 500 човека всички са си доволни, печелят си и си карат новите коли. Няма един оплакал се че не печели. За това си мисля че темата е крайно време да се затвори.
                25 500 нови коли, хайде стига - толкова нови коли няма продадени за цялата 2012 в България- 10 -20 може.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  идеята с 3-те бона е удачна, защото за такива пари никой няма да търси физическа саморазправа или да 'праща хора' на въпросните босове на 'корпорацията'

макар и гладни времена хората не са оскотели толкова, че да тръгнат да трепят за подобни пари.

дето има една приказка - с малки суми, но редовно..
                  Не знам в какви филми сте се вкарали. От 25 500 човека всички са си доволни, печелят си и си карат новите коли. Няма един оплакал се че не печели. За това си мисля че темата е крайно време да се затвори.

Коментар

И 3000 кинта не ме оправят да си купя съединител на джипката.
                    Ами ето... Къде блеете? Свържете се с някой от големите като Евро 07

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Богатият затова е станал богат, защото и на 300 лв прави сметката.....

пп Дохтуре, кога си виждал за последно 3000 лв ....???
                      Имам селскостопански машини за над 1М. евро.
                      И 3000 кинта не ме оправят да си купя съединител на джипката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Аз не познавам богат човек, за който 3000 не са пари
                        Богатият затова е станал богат, защото и на 300 лв прави сметката.....

пп Дохтуре, кога си виждал за последно 3000 лв ....???

Коментар

Според мен ако действително беше богат нямаше да твърдиш че са пари 3000лв.
                          Черкезов
                          Аз не познавам богат човек, за който 3000 не са пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Черкезов, не те знам имаш ли ги, нямаш ли ги, но аз като човек, който не може да се каже че няма, най отговорно заявявам, че 3000 са си пари
                            Според мен ако действително беше богат нямаше да твърдиш че са пари 3000лв.
                            Черкезов

Коментар

Една от причините поради които искам корпорацията да стъпи здаво в Китай е премахване на трудовите лагери там.
                              http://www.dw.de/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%...-4437-xml-mrss
                              Когато натрупаме и създадем критична маса от млади и светли БП в Китай, ние ще можем да влиаем на политиката на правителството им.
                              Отидете в Китай
                              19 души, осъдени на смърт заради финансови престъпления

Коментар

Аз това питам вече шести месец, 3000лв пари ли са че ги правите на въпрос?!!!!!!!!!!!!!
                                с 3000лв. не можеш и една добра компаньонка да наемеш в Москва
                                Черкезов, не те знам имаш ли ги, нямаш ли ги, но аз като човек, който не може да се каже че няма, най отговорно заявявам, че 3000 са си пари

Коментар

Working...
                                X