If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма лошо, раздайте на всеки пловдивчанин с книжка по един баварец, и после дайте и на софиянците.
Десинка, като толкова си се наострила за БМВе стани един БП и съвсем скоро колата ще те чака зад ъгъла. Все пак 10% от нашите БП вече карат баварец, само малко трябва да се напънеш, а не да чакаш да готово...
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Не знам в какви филми сте се вкарали. От 25 500 човека всички са си доволни, печелят си и си карат новите коли. Няма един оплакал се че не печели. За това си мисля че темата е крайно време да се затвори.
25 500 нови коли, хайде стига - толкова нови коли няма продадени за цялата 2012 в България- 10 -20 може.
идеята с 3-те бона е удачна, защото за такива пари никой няма да търси физическа саморазправа или да 'праща хора' на въпросните босове на 'корпорацията'
макар и гладни времена хората не са оскотели толкова, че да тръгнат да трепят за подобни пари.
дето има една приказка - с малки суми, но редовно..
Не знам в какви филми сте се вкарали. От 25 500 човека всички са си доволни, печелят си и си карат новите коли. Няма един оплакал се че не печели. За това си мисля че темата е крайно време да се затвори.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Една от причините поради които искам корпорацията да стъпи здаво в Китай е премахване на трудовите лагери там. http://www.dw.de/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%...-4437-xml-mrss
Когато натрупаме и създадем критична маса от млади и светли БП в Китай, ние ще можем да влиаем на политиката на правителството им.
Коментар