Първоначално изпратено от kernel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
-
Първоначално изпратено от kernel Разгледай мнениеХайде опитайте да не пишете поне един месец в тази тема. Наистина ще помогнете много повече, от колкото "помагате" в момента. След като си БП, впрегни всичката тази енергия в търсене и привличане на други БП! На мен обаче ми намирисва, че и ти си поредния интригант, който само хвърля съчки в огъня на тази тема.
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДеска, ще се опитам да цитирам един мой приятел, духовен водач и пастор на много светли същества. "Хората с нечистив и порочен ум мислят за измами постоянно!
Хората с ясен и необременен ум виждат възможност във всяка една ситуация! "
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВиждам възможности в безсрочните карти за отстъпка и то в момента от цената, кеша да си го ползвам на момента, както в момента имам 5 такива карти и си ползвам реалната отстъпка по тях от касовата бележка. Касова бележка 100 лв, плащам 80 кеш, а не ми го превеждат по банкова сметка.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kernel Разгледай мнениеХайде опитайте да не пишете поне един месец в тази тема. Наистина ще помогнете много повече, от колкото "помагате" в момента. След като си БП, впрегни всичката тази енергия в търсене и привличане на други БП! На мен обаче ми намирисва, че и ти си поредния интригант, който само хвърля съчки в огъня на тази тема.Last edited by Prosperity; 23.04.2013, 21:41.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИ аз си мислех да мълчиме с колегите, но ако не им отговаряме тук казват че не можем да се защитим адекватно защото били сме гузни...
"Прост народ, слаба държава" .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДеска, ще се опитам да цитирам един мой приятел, духовен водач и пастор на много светли същества. "Хората с нечистив и порочен ум мислят за измами постоянно!
Хората с ясен и необременен ум виждат възможност във всяка една ситуация! "
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеБизнес преебващ другарчета не действа в БГ, кой взел, взел, който не пил една студена вода.
Хората с ясен и необременен ум виждат възможност във всяка една ситуация! "Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИмах предвид 2000лв. Ако не можеш да си позволиш картата, мога и да те почерпя Деси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениепо 2 лв. , ооооо краят се виждаДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕ какво се учудваш?! Искаш да спестяваш по 2-10 000лв. на година а се скръндиш за 24 кинта?!Случайно да си родом от Габрово?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИ да разбирам ли, че трябва на 2 години, да вадя по 24 лв., за да я ползвам.Случайно да си родом от Габрово?!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеСамо, защото ние сме социално отговорна корпорация и се грижим за нашите клиенти ти предоставям информацията, иначе във всяка друга компания щяха да те пратят да си четеш общите условия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДеси , ти сериозно ли, или просто питаш от любопитство .
Коментар
Коментар