IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kernel Разгледай мнение
    Хайде опитайте да не пишете поне един месец в тази тема. Наистина ще помогнете много повече, от колкото "помагате" в момента. След като си БП, впрегни всичката тази енергия в търсене и привличане на други БП! На мен обаче ми намирисва, че и ти си поредния интригант, който само хвърля съчки в огъня на тази тема.
    Не сам БП, а съм в инвестирал в такива като вас, така че не се излагайте тук а си вършете работата по привличине на светли, млади, умни, вярващи и интилигентни БП които утре да бъдат цвета на корпорацията и когато такива елементи като Божиновица си отворят голямата уста, да може 20-30 човека да и я затворят интилигетно с остър като бръснач ум!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity
      Ти се моли правния отдел да не те накара да ги повтаряш тези неща в съдебна палата, че тогава нещата за теб ще станат необратими.
      Черкезов, запомни няколко неща:
      Закони от Конституцията - няма
      СЦИ може да използва адвокати, но няма правен отдел

Коментар

Хайде опитайте да не пишете поне един месец в тази тема. Наистина ще помогнете много повече, от колкото "помагате" в момента. След като си БП, впрегни всичката тази енергия в търсене и привличане на други БП! На мен обаче ми намирисва, че и ти си поредния интригант, който само хвърля съчки в огъня на тази тема.
        БП да търси БП, ето това ви прави пирамида!

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Деска, ще се опитам да цитирам един мой приятел, духовен водач и пастор на много светли същества. "Хората с нечистив и порочен ум мислят за измами постоянно!
        Хората с ясен и необременен ум виждат възможност във всяка една ситуация! "
        Хората с ясен и необременен ум виждат измама като ви погледнат общите условия

Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Виждам възможности в безсрочните карти за отстъпка и то в момента от цената, кеша да си го ползвам на момента, както в момента имам 5 такива карти и си ползвам реалната отстъпка по тях от касовата бележка. Касова бележка 100 лв, плащам 80 кеш, а не ми го превеждат по банкова сметка.
        Да! Това е истинска отстъпка, но по този начин паразитите не могат да точат още проценти за себе си
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Ти не намирисваш, а направо вониш на провокатор от Бене
          Last edited by Prosperity; 23.04.2013, 21:41.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            И аз си мислех да мълчиме с колегите, но ако не им отговаряме тук казват че не можем да се защитим адекватно защото били сме гузни...
            "Прост народ, слаба държава" .

Коментар

Деска, ще се опитам да цитирам един мой приятел, духовен водач и пастор на много светли същества. "Хората с нечистив и порочен ум мислят за измами постоянно!
              Виждам възможности в безсрочните карти за отстъпка и то в момента от цената, кеша да си го ползвам на момента, както в момента имам 5 такива карти и си ползвам реалната отстъпка по тях от касовата бележка. Касова бележка 100 лв, плащам 80 кеш, а не ми го превеждат по банкова сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                Бизнес преебващ другарчета не действа в БГ, кой взел, взел, който не пил една студена вода.

Коментар

Имах предвид 2000лв. Ако не можеш да си позволиш картата, мога и да те почерпя Деси!
                  Благодаря, аз черпя с кеш, а не с карти.

Коментар

по 2 лв. , ооооо краят се вижда
                    Имах предвид 2000лв. Ако не можеш да си позволиш картата, мога и да те почерпя Деси!

Коментар

• Бизнес преебващ другарчета не действа в БГ, кой взел, взел, който не пил една студена вода.

Коментар

Е какво се учудваш?! Искаш да спестяваш по 2-10 000лв. на година а се скръндиш за 24 кинта?! Случайно да си родом от Габрово?!
                        по 2 лв. , ооооо краят се вижда

Коментар

И да разбирам ли, че трябва на 2 години, да вадя по 24 лв., за да я ползвам.
                          Е какво се учудваш?! Искаш да спестяваш по 2-10 000лв. на година а се скръндиш за 24 кинта?! Случайно да си родом от Габрово?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                            Само, защото ние сме социално отговорна корпорация и се грижим за нашите клиенти ти предоставям информацията, иначе във всяка друга компания щяха да те пратят да си четеш общите условия...

И да разбирам ли, че трябва на 2 години, да вадя по 24 лв., за да я ползвам.

Коментар

• Само, защото ние сме социално отговорна корпорация и се грижим за нашите клиенти ти предоставям информацията, иначе във всяка друга компания щяха да те пратят да си четеш общите условия...

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Деси , ти сериозно ли , или просто питаш от любопитство .
                                Питам, защото видях, че ми изтича срокът. Я кажете, какво да правя, да давам ли още кинти или да си купя друго.

Коментар

Working...
                                X