Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧе то си има група. Скоро участниците ще станат повече от участниците на страницата на SCI
https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/?fref=ts
Защо няма група против БСП например, или КТБ и тн. и тн.?
Явно има платени фейсбук "протестиращи", както в момента на някой му плащат да протестира в София.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнениеТрябва да се направи и една фейсбук група и блог със списък на въпросните МЛМ пирамиди, както и имената на паразитите.
https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/?fref=ts
Коментар
-
Единия хотел щял да купува другия ми говори, че живота бил пирамида... абе пичове вие в гората ли сте расли?
За какви се мислите бе? Закона може и да не ви преследва, но хора като мен ще ви разкатаят фамилилията. ВНИМАНИЕ ИЗМАНИЦИ!
Точната класификация за вас е социални паразити - хора които смучат от кръвта на обществото и подриват доверието и сигурността. Много сте такива затова сме я докарали дотук в България.
Но ако си мислите, че ще ви гледам сеира как си развявате лъжливите обещания и мамите хората много се лъжете. Всеки човек със здрав разсъдък видял темата тук знае, че вие сте измамници и промотирате секта/пирамида, осъзнавате ли това?
Нямате подръжници тук, не ви искаме тук, измамниците и паразитите нямат място тук!
ВЪН!!!
Май трябва да пуснем една анкета, колко от хората ви смятат за измамници, Керчев, Благо, Черкеза, пастора .. и всичките други пумияри дето се опитват да мамят безнаказано.
Но да ви кажа да ви изгонят от форума ви е малко, ако видя някой от вас на улицата ще го заплюя в лицето!
Трябва да се направи и една фейсбук група и блог със списък на въпросните МЛМ пирамиди, както и имената на паразитите.
Коментар
-
[QUOTE=blagobg;1059479829]Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОк. не проумявам! обясни ми моля![/QUOTE
Колко продукта произвеждат и продават компаниите 1000,2000 или пък 5000 вида и до там....затова казвам че са ограничени....
докато ако приеме че SC na SCI е продукта им...той дава възможност на много повече от 5000 вида продукти достъп..да не говорим за услуги.....получавайки отстъпка, правейки те комисионер на пазара....
Първо си я купуваш, за 50 лв май беше?
После получаваш отстъпки в определени търговски обекти. Та в тези обекти един артикул го намираш на по висока цена от съседния. Какво точно пестиш?
Можеш да пестиш без да плащаш за картата, само трябва да пазаруваш в съседния магазин. Ако идеята беше да печелят всички участници по веригата от покупките си, картата трябваше да се раздава безплатно, но не би................
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеИ ти как стигна до извода че 70 % от приходите влизат от БП.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение@blagobg, осъзнаваш ли колко много вредиш на SCI, чрез пребиваването ти във този форум. Аз ако съм на пастора, ще ви режа от структурата, ако пишете по форуми.
...
Влезе някой със зачервен гребен, започне да развява лозунги и го гледаш как за седмица-две започва да се отбранява, развива т.нар. обсадна психика, да се изолира все повече и повече.
Като профил вече са ми ясни какви се бутат в пирамидите, но и етапите, през които минават - от еуфория до разочарование, - също са интересни.
Също така ми е интересно как за толкова време не се намери един грамотен сред тях. Прави впечатление колко слабообразовани са повечето, които накрая се оказват жертви.
Все интересни неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеИ ти как стигна до извода че 70 % от приходите влизат от БП.....
Я ми кажи банките приходите им от къде идват и то 100%....
Ако не вярваш в думите ми, можеш да направиш справка със ГФО на някоя банка. Разбира се ако можеш да го прочетеш де...
Други финансови въпроси имаш ли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеСлед като повече от 70% от прихода на БП се формира от новопривлечените БП, кой по-точно е бизнеса на СКИ?
Пак те питам, коя банка продава Бизнес центрове?! След, като намеси банките давай да продължим да си говорим за банки, банково дело и ако можеш разбира се за финансов инжинеринг!
Я ми кажи банките приходите им от къде идват и то 100%....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеКрай на спора! Току-що призна, че това е пирамидална структура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениепродължаваш едностранчиво да избираш коя услуга да коментираш....и върни се отначало на коментара ни за да разбереш за какво говорим....
Пак те питам, коя банка продава Бизнес центрове?! След, като намеси банките давай да продължим да си говорим за банки, банково дело и ако можеш разбира се за финансов инжинеринг!
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение@blagobg, осъзнаваш ли колко много вредиш на SCI, чрез пребиваването ти във този форум. Аз ако съм на пастора, ще ви режа от структурата, ако пишете по форуми.
Кажи ми коя е тази банка, която продава ТК и веднага си купувам карта от теб!
Коментар
-
[QUOTE=polax;1059479822]Ок. не проумявам! обясни ми моля![/QUOTE
Колко продукта произвеждат и продават компаниите 1000,2000 или пък 5000 вида и до там....затова казвам че са ограничени....
докато ако приеме че SC na SCI е продукта им...той дава възможност на много повече от 5000 вида продукти достъп..да не говорим за услуги.....получавайки отстъпка, правейки те комисионер на пазара....
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеХайде обясни ни какво е. Ама с твои думи. Без да ни каниш на презентация за промиване на мозъци. Това от няколко СКИ-та го слушам и мисля, че ви е една от заучените реплики.
Хайде изписа тонове мастило в този форум. Сигурен съм, че ще ни осветиш с твои думи какво е СКИ.
В първите си писаници тук обяснявах,обяснявай...,но явно никой не ги чете или ако ги чете не ги осмисля, понеже вече му е "лепнато" клеймо....и не може да проумее инфото
Коментар
Коментар