IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Ами че то недоброжелателите в България винаги ще са безброй!!!
    Защо няма група против БСП например, или КТБ и тн. и тн.?
    Явно има платени фейсбук "протестиращи", както в момента на някой му плащат да протестира в София.

Някой ги мразим безплатно

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Че то си има група. Скоро участниците ще станат повече от участниците на страницата на SCI

https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/?fref=ts
      Ами че то недоброжелателите в България винаги ще са безброй!!!
      Защо няма група против БСП например, или КТБ и тн. и тн.?
      Явно има платени фейсбук "протестиращи", както в момента на някой му плащат да протестира в София.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
        Трябва да се направи и една фейсбук група и блог със списък на въпросните МЛМ пирамиди, както и имената на паразитите.
        Че то си има група. Скоро участниците ще станат повече от участниците на страницата на SCI

https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/?fref=ts

Коментар

• Единия хотел щял да купува другия ми говори, че живота бил пирамида... абе пичове вие в гората ли сте расли?

За какви се мислите бе? Закона може и да не ви преследва, но хора като мен ще ви разкатаят фамилилията. ВНИМАНИЕ ИЗМАНИЦИ!

Точната класификация за вас е социални паразити - хора които смучат от кръвта на обществото и подриват доверието и сигурността. Много сте такива затова сме я докарали дотук в България.

Но ако си мислите, че ще ви гледам сеира как си развявате лъжливите обещания и мамите хората много се лъжете. Всеки човек със здрав разсъдък видял темата тук знае, че вие сте измамници и промотирате секта/пирамида, осъзнавате ли това?

Нямате подръжници тук, не ви искаме тук, измамниците и паразитите нямат място тук!

ВЪН!!!

Май трябва да пуснем една анкета, колко от хората ви смятат за измамници, Керчев, Благо, Черкеза, пастора .. и всичките други пумияри дето се опитват да мамят безнаказано.

Но да ви кажа да ви изгонят от форума ви е малко, ако видя някой от вас на улицата ще го заплюя в лицето!

Трябва да се направи и една фейсбук група и блог със списък на въпросните МЛМ пирамиди, както и имената на паразитите.

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059479829]
            Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Ок. не проумявам! обясни ми моля![/QUOTE

Колко продукта произвеждат и продават компаниите 1000,2000 или пък 5000 вида и до там....затова казвам че са ограничени....

докато ако приеме че SC na SCI е продукта им...той дава възможност на много повече от 5000 вида продукти достъп..да не говорим за услуги.....получавайки отстъпка, правейки те комисионер на пазара....
            SC предполагам е прословутата карта. Какви възможности ти дава тя
            Първо си я купуваш, за 50 лв май беше?
            После получаваш отстъпки в определени търговски обекти. Та в тези обекти един артикул го намираш на по висока цена от съседния. Какво точно пестиш?
            Можеш да пестиш без да плащаш за картата, само трябва да пазаруваш в съседния магазин. Ако идеята беше да печелят всички участници по веригата от покупките си, картата трябваше да се раздава безплатно, но не би................

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
              И ти как стигна до извода че 70 % от приходите влизат от БП.....
              И аз като теб смятам, че 70% е грешна цифра, по скоро е нещо около 90%.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                @blagobg, осъзнаваш ли колко много вредиш на SCI, чрез пребиваването ти във този форум. Аз ако съм на пастора, ще ви режа от структурата, ако пишете по форуми.
                ...
                Недей така, на мен са ми интересни.
                Влезе някой със зачервен гребен, започне да развява лозунги и го гледаш как за седмица-две започва да се отбранява, развива т.нар. обсадна психика, да се изолира все повече и повече.
                Като профил вече са ми ясни какви се бутат в пирамидите, но и етапите, през които минават - от еуфория до разочарование, - също са интересни.
                Също така ми е интересно как за толкова време не се намери един грамотен сред тях. Прави впечатление колко слабообразовани са повечето, които накрая се оказват жертви.
                Все интересни неща.

Коментар

Я ми кажи банките приходите им от къде идват и то 100%....
                  За ТБ повече от 50% от прихода идва от лихвен доход, около 20-25% се реализира от търговски операции под формата на валутни операции, операции със дългови инструменти и др. деривати. 15-20% приход от такси и комисионни. Остатъка до 100% са така наречените други приходи от дейността, в които не влизат продажба на Бизнес центрове.
                  Ако не вярваш в думите ми, можеш да направиш справка със ГФО на някоя банка. Разбира се ако можеш да го прочетеш де...

Други финансови въпроси имаш ли?!

Коментар

След като повече от 70% от прихода на БП се формира от новопривлечените БП, кой по-точно е бизнеса на СКИ?
                    Пак те питам, коя банка продава Бизнес центрове?! След, като намеси банките давай да продължим да си говорим за банки, банково дело и ако можеш разбира се за финансов инжинеринг!
                    Я ми кажи банките приходите им от къде идват и то 100%....

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                      Край на спора! Току-що призна, че това е пирамидална структура.
                      Живота е пирамида всеки се стреми да върви нагоре и ти не правиш разлика от всички нас...всяка една минута мислиш как да изкараш пари от къде....бачкаш здраво и един ден ти казва сори приятел уволняваме те и падаш от върха, боли, но става и продължаваш към върха...погледнато философски всеки избира пътя си и ако някой се заблуждава че има сигурност където и да е...просто е останал идеалист.....

Коментар

продължаваш едностранчиво да избираш коя услуга да коментираш....и върни се отначало на коментара ни за да разбереш за какво говорим....
                        След като повече от 70% от прихода на БП се формира от новопривлечените БП, кой по-точно е бизнеса на СКИ?
                        Пак те питам, коя банка продава Бизнес центрове?! След, като намеси банките давай да продължим да си говорим за банки, банково дело и ако можеш разбира се за финансов инжинеринг!

Коментар

@blagobg, осъзнаваш ли колко много вредиш на SCI, чрез пребиваването ти във този форум. Аз ако съм на пастора, ще ви режа от структурата, ако пишете по форуми.
                          Кажи ми коя е тази банка, която продава ТК и веднага си купувам карта от теб!
                          продължаваш едностранчиво да избираш коя услуга да коментираш....и върни се отначало на коментара ни за да разбереш за какво говорим....

Коментар

• [QUOTE=polax;1059479822]Ок. не проумявам! обясни ми моля![/QUOTE

Колко продукта произвеждат и продават компаниите 1000,2000 или пък 5000 вида и до там....затова казвам че са ограничени....

докато ако приеме че SC na SCI е продукта им...той дава възможност на много повече от 5000 вида продукти достъп..да не говорим за услуги.....получавайки отстъпка, правейки те комисионер на пазара....

Коментар

• @blagobg, осъзнаваш ли колко много вредиш на SCI, чрез пребиваването ти във този форум. Аз ако съм на пастора, ще ви режа от структурата, ако пишете по форуми.
                              Кажи ми коя е тази банка, която продава ТК и веднага си купувам карта от теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                                Хайде обясни ни какво е. Ама с твои думи. Без да ни каниш на презентация за промиване на мозъци. Това от няколко СКИ-та го слушам и мисля, че ви е една от заучените реплики.
                                Хайде изписа тонове мастило в този форум. Сигурен съм, че ще ни осветиш с твои думи какво е СКИ.
                                Няма как да ти го обясня по добре от колкото като влезеш в сайта и прочетеш за какво става дума......
                                В първите си писаници тук обяснявах,обяснявай...,но явно никой не ги чете или ако ги чете не ги осмисля, понеже вече му е "лепнато" клеймо....и не може да проумее инфото

Коментар

Working...
                                X