IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=polax;1059479896]
    Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

SC предполагам е прословутата карта. Какви възможности ти дава тя
    Първо си я купуваш, за 50 лв май беше?
    После получаваш отстъпки в определени търговски обекти. Та в тези обекти един артикул го намираш на по висока цена от съседния. Какво точно пестиш?
    Можеш да пестиш без да плащаш за картата, само трябва да пазаруваш в съседния магазин. Ако идеята беше да печелят всички участници по веригата от покупките си, картата трябваше да се раздава безплатно, но не би................
    За да разбереш как се случват тези неща,специално на теб ще ти подаря такава карта...

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
      И аз като теб смятам, че 70% е грешна цифра, по скоро е нещо около 90%.
      Над средното ниво на интелигентност сте и демонстрирате самочувствие, но продължавате на ползвате некомпетентно цифрите и аз ви разбирам,то е от незнание.....не може всичко да знаете....кога една дейност е незаконна и ще ви пусна да прочетете от нова следното инфо...за да сте информирани
      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=414121

Коментар

• [QUOTE=thaddeus;1059479846]. Остатъка до 100% са така наречените други приходи от дейността, в които не влизат продажба на Бизнес центрове.

Въпрос на думички,като за банката е предлагането на скъпо струващи кредите....

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
          Живота е пирамида всеки се стреми да върви нагоре и ти не правиш разлика от всички нас...всяка една минута мислиш как да изкараш пари от къде....бачкаш здраво и един ден ти казва сори приятел уволняваме те и падаш от върха, боли, но става и продължаваш към върха...погледнато философски всеки избира пътя си и ако някой се заблуждава че има сигурност където и да е...просто е останал идеалист.....
          Благо, доста си глуповат. Не ми се обиждай, но ти въобще не вникна в това, което ти казвам. Другия вариант е да се правиш на луд, защото ти отърва.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
            Хотел Принцес е не по-малко скъп, а другото му предимство е че се намира до гарата. Например могат да идват хора от Горна Оряховица да посетят лекцията и да си ходят без да се охарчват за таксита и да губят излишно време в движение вместо да попиват полезни знания за бизнеса.
            Д-р Черкезов, има само една, най-подходяща дума, която тр. да върви комлект с думата "sci" и тя е .. БЕГАЙ !!!
            Казвам го, само за твоя лична консумация, докторе! Бизнес партньорите да не слушат и да не гледат - не се отнася за тях!
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
              Гледам пастора вече не прави лекциите в Кемпински .... нещо е взел да окъсява с кинтите.
              Скоро да не им спре и сайтчето

https://www.sci.sc/events/presentations
              Хотел Принцес е не по-малко скъп, а другото му предимство е че се намира до гарата. Например могат да идват хора от Горна Оряховица да посетят лекцията и да си ходят без да се охарчват за таксита и да губят излишно време в движение вместо да попиват полезни знания за бизнеса.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Гледам пастора вече не прави лекциите в Кемпински .... нещо е взел да окъсява с кинтите.
                Скоро да не им спре и сайтчето

https://www.sci.sc/events/presentations

Коментар

Повечето може да се каже че споделят доходите си с мен.
                  Така че сигурно знаят!
                  Е те това се казва работодател. И аз искам работниците ми да си споделят доходите с мен
                  Примерно на заплата всеки да ми дава по 100 кинта

Коментар

• Повечето може да се каже че споделят доходите си с мен.
                    Така че сигурно знаят!
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Секретарка е твърде сексистко, имам десетки от най-прекрасните млади сътруднички които един човек на моята възраст може да си пожелае.

Бравос! А те знаят ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Секретарка имаш ли?
                        Секретарка е твърде сексистко, имам десетки от най-прекрасните млади сътруднички които един човек на моята възраст може да си пожелае.

Коментар

Имам си бюро и офис и всичко необхдимо. Май сте объркали човека.
                          Секретарка имаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                            Ми купи си едно бюро барем по- като за пред хората и втора употреба става за 50- 100лв. В твоя бизнес е важно за да излъжеш някой.

А за умирането поне няма да се охарчиш 10 капсулки от тия дето ти ги рекламираш.
                            само да не са и те менте като теб.

-----------------------------------------------------------------------
                            СЦИ=ПИРАМИДА
                            Имам си бюро и офис и всичко необхдимо. Май сте объркали човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Че то си има група. Скоро участниците ще станат повече от участниците на страницата на SCI

https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/?fref=ts

Мерси :-)

Няма нужда от друга мотивация освен да виждам плужек като теб да се опитва да лъже хората.

Коментар

За 15 години в МЛМ индустрията и 14 години като професионален мрежовак, мога да си позволя да се пенсионирам като норвежки пенсионер - мен както и децата ми няма да има нужда да работят повече. Почти всичко което може да се купи с пари вече съм го реализирал и мога да умра спокойно, защото нямам несбъднати мечти.
                                Ми купи си едно бюро барем по- като за пред хората и втора употреба става за 50- 100лв. В твоя бизнес е важно за да излъжеш някой.

А за умирането поне няма да се охарчиш 10 капсулки от тия дето ти ги рекламираш.
                                само да не са и те менте като теб.

-----------------------------------------------------------------------
                                СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

Working...
                                X