If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продължаваш с глупостите... в отчета няма разходи за стотици хиляди евра...ако има нещо извън отчета тук пишат и четат доста служители на НАП и МФ може и те да си кажат мнението.
Чудя се дали на всеки цакал за партньор издавате касова бележка...
Зарежи го отчета. Плащам от джоба си. Вложил съм милиони, за да направя така че до 10-15г. да печелим милиарди, всички заедно!
"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Остава сега информация за която плащаме стотици хиляди евра, да я качваме на сайта си, за да може безплатно да я ползвате?! Няма да стане.
Заповядайте в нашите офиси, инвестирайте с нас заедно и тогава може да помолите за информация!
Продължаваш с глупостите... в отчета няма разходи за стотици хиляди евра...ако има нещо извън отчета тук пишат и четат доста служители на НАП и МФ може и те да си кажат мнението. Ако имахте инвестирани пари в някакво ноу хау, сериозни технологии и тн щеше да е в дъглотрайните ви активи. Те са 30-40К сигурно няколко компа, нещо покрай сайта ви и най много една банчирка.
Чудя се дали на всеки цакал за партньор издавате касова бележка...
Това е грзно и подло, не се бъркайте в бичния живот на хората, още повече на висико уважаван професионалист от целия бранш!
Не падайте толкова ниско.
"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Остава сега информация за която плащаме стотици хиляди евра, да я качваме на сайта си, за да може безплатно да я ползвате?! Няма да стане.
Заповядайте в нашите офиси, инвестирайте с нас заедно и тогава може да помолите за информация!
Кви стотици хиляди евра бе мошеник. Имате 200К за външни услуги по отчет Сигурно са ви за наетите зали по хотелите
Станчо, пич, хапчетата, човече, хапчетата! Часът е 1 и отдавна трябваше да са ти загасили телевизора и отрязали интернета... Егаси хората почнаха да бачкат в психиатриите!
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
ние отчети можем да четем. Прегледахме отчета на дружеството за 2011
НЯМА инвестиции..има приходи, разходи и една голяма печалба, която е само и единствено за собствениците на ООД-то.
второ - за какви акционери говориш..визирайки балъците дето са си дали парите, като това е ООД с двама съдружници...
тука си объркал аудиторията
[SIZE="6"][B]Инвесторе тази тема се превърна в свърталище на най-прости селски измамници! Моля, вземете мерки, подкопава се колкото имидж ви е останал!!!
Не мисля така! Тази тема пази хората с ум да не се бъркат в неща, което ще ги завлкат на дъното. Идиотите и Господ не може да ги опази.
Само пълен кретен или мошенник може да заяви това:
"Няма начин да ги завлечем. Ние сме наели едни от най-добрите пазарни анализатора в света, които ни помагат да диверсифицираме портфейла си, така че да е 100% сигурно че нашите акционери ще имат почти нечовешка доходност."
така че, колкото повече мнения по тази тема, толкова по-добре! Поне ще даде информация на хората. А когато има информация, решенията са плод на личен избор...
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Да имаш право и ти! А за Груев мисля няма защо да им вярваме...
Просто много ме е гнус от тази схема. Долна е, няма финес и смърди на най-гнусна селяния. БМВ-та и не знам си какво, все едно сме профани от Люлин!!!
Господа и дами. Вие нищо не разбрахте от това, което твърдя. Нищо.
Едно ми обясни. Как го правите??? Аз също съм имал печалби по 200-300К, но плащам по 150-200К осигуровки. Вие как го правите с 1000 кинта във вашата фирма??
Коментар