Първоначално изпратено от Станчо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеЧудя се на кого да пиша да изтрият темата?
В 21 век, не трябва да има теми уронващи престижа на успяли хора, без нито едно, дори косвено доказателство.
Ако в момента се намирахме в Швейцария, не само че темата щеше да бъда изтрита, а щеше да има хора подведени под наказателна отговорност.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСтачно ,
ако си същия този Станчо, който е в ООД-то да те питам ...милионите от другата ти фирма ли са, чекнах те в търговския ЕН ДЖИ ЛАЙФ ООД
защото друга фирма нямаш"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Чудя се на кого да пиша да изтрият темата?
В 21 век, не трябва да има теми уронващи престижа на успяли хора, без нито едно, дори косвено доказателство.
Ако в момента се намирахме в Швейцария, не само че темата щеше да бъда изтрита, а щеше да има хора подведени под наказателна отговорност."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениевъншна търговия, чудите се вече за какво да се хванете, за да ме изкарате черен.
Явно нямате съпруга, след като толкова много внимание ми обръщате? Мисля че е добре за вас да се задомите.
ако си същия този Станчо, който е в ООД-то да те питам ...милионите от другата ти фирма ли са, чекнах те в търговския ЕН ДЖИ ЛАЙФ ООД
защото друга фирма нямаштова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнениеДа, издава се документ. Нарича се фактура. В тази фактура се упоменават данни, които вероятно са Ви ясни. Нали има данъчни тук ? Какво сега, да взема да Ви снимам моята фактура ли ? Да видите, как изглежда фактура на СЦИ за закупуване на БЦ, та да се успокоите вече.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЧудя се дали на всеки цакал за партньор издавате касова бележка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениевъншна търговия, чудите се вече за какво да се хванете, за да ме изкарате черен.
Явно нямате съпруга, след като толкова много внимание ми обръщате? Мисля че е добре за вас да се задомите.
с кое дружество сте развили външната търговия , че да докарате милиони, които инвестирате на ползу роду без да ги вкарвате в капитала на ООД-тотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Явно нямате съпруга, след като толкова много внимание ми обръщате? Мисля че е добре за вас да се задомите.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеЗарежи го отчета. Плащам от джоба си. Вложил съм милиони, за да направя така че до 10-15г. да печелим милиарди, всички заедно!При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетука вече става забавно.... с какво естество е произхода на тези милиони....платени ли са данъци за тях
Явно нямате съпруга, след като толкова много внимание ми обръщате? Мисля че е добре за вас да се задомите."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеСтанчо, молим те, иди си! Ти си жалко подобие на онези умове, които успяха да създадат и развият мултилевъла. Ти дори нямаш представа от мултилевъл, да не говорим, че си попаднал на абсолютно неподходящото място.
Станчо, иди си!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеТова е грзно и подло, не се бъркайте в бичния живот на хората, още повече на висико уважаван професионалист от целия бранш!
Не падайте толкова ниско.
Станчо, иди си!При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеЗарежи го отчета. Плащам от джоба си. Вложил съм милиони, за да направя така че до 10-15г. да печелим милиарди, всички заедно!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар