IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Не трябва да сте лесно докачливи. Не обръщайте внимание кой какво казал. Ако давате внимание на думите на хората, вие лесно ще остареете. Ще мине някой покрай вас и ще ви каже, че сте прост, глупав човек. Друг ще каже нещо друго лошо по ваш адрес. Не се тревожете, вашият мир струва много повече от това, което е казал някой. Това, което той е казал е за негова сметка. Пазете своя мир и избягвайте общества и хора, които оказват лошо влияние върху вас. "
    Петър Дънов
    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
      Тогава дайте да изоставим хората да гният в собсвеното си морално/финансово/физическо и прочие състояние. Според Вас по-добрият вариянт е гниещия да изгние, но да не се възползва от тази възможност, така ли ? Това е толкова подло и жалко. В същност, човек като реши да направи нещо - никой не може да го спре. Най-вече, когато е решил и вярва в това, което захваща. Ех, превърнахме темата в ябълката на раздора. Пък е хубав този форум. Има много зелени окраски и графики подвижни.
      И как да се издигне...като прелъже всички свои познати и близки да ви платят по 3000лв...не е това начина. Както писах моя позната мина по този път....жалка история...но изборът си беше неин.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тогава дайте да изоставим хората да гният в собсвеното си морално/финансово/физическо и прочие състояние. Според Вас по-добрият вариянт е гниещия да изгние, но да не се възползва от тази възможност, така ли ? Това е толкова подло и жалко. В същност, човек като реши да направи нещо - никой не може да го спре. Най-вече, когато е решил и вярва в това, което захваща. Ех, превърнахме темата в ябълката на раздора. Пък е хубав този форум. Има много зелени окраски и графики подвижни.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Как да вярваме бе Тодоре???? В БГ има компания, която има повече обекти от вашите, отстъпките за по-големи от вашите, всичко е напълно безплатно като регистрация и на всичкото отгоре ти отпускат 3 месечен кредит
          +1 това е бизнес, но хората работят наистина, за да стигнат до това ниво.

а не да продават партньорства на собственици на автомивки и салони, че да влязат там....

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
            МНОГО СИ ПРАВ КОЛЕГА, ХОРАТА ИЗГУБИХА ДУХОВНОСТА СИ, РЕЛИГИЯТА СИ, ИДЕАЛИТЕ СИ, НЕ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ ОЧАКВАНИЯ ОТ ТЕЗИ ОБЕЗВЕРЕНИ СЪЩЕСТВА.
            И точно защото хората загубиха вяра в истинските неща....падат в капана на схеми като въпросната.

От тук пишещите никой няма да ви се върже, но ще съм доволен ако успея да предпазя някой скромен човек да загуби 6 месечния си доход в схема като СКИ.

Доказано е, че когато едно общество е болно (обикновено след смяна на режима, криза, след война) сектите и финансовите схеми се радват на разцвет

Коментар

Не, не съм Светослав Петров. Нито съм пастор-нито съм Светец. Нито милионер. Но, аз съм човек, който вярва. Вярвам в тази Компания. Вярвам в действията и лоялноста на нейните създатели. Вярвам във всички успяли хора, били те младежи, били те от всякакви възрастови групи. А, когато вярвам в нещо или някого - аз се стремя да го защитавам. Знаете ли какво, хора? Проблемът в цялата създала се тематика е, че хората НЕ вярват. Те, не вярват в себе си. Те не вярват на човека до себе си. Те, не вярват на жена си, на децата си. Не вярват на шефа си, не вярват и на задника си. Те не вярват, че в България може да има нещо хубаво. Те не вярват, че човек може да живее по-спокоени стойностен живот. Обществото не вярва вече в нищо. Обезверяване, озверяване. Това е най-лошото. Лошото е, че болшинството си живее в 90-те и се страхува не от Фараоня, а от промяната.

В тази дискусия, изпъкват много такива хора. Това е ужасяващо. Да не вярваш. После защо сме на тоя хал. Ами, ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТЕ, ( следва цветущ израз, изразяващ съвкупление, но НЕ лично към никого) !!! И, аз, мога да Ви шушна защо не вярвате. Защото сте ограбени. Ограбени духовно. Това е по-лошо, от колкото да ти ограбят милионите долари. Вие сами сте позволили на други хора да Ви ограбят. Защото не вярвате, че може да съществува друга линия. И за това сте им позволили да Ви ограбят.

МНОГО СИ ПРАВ КОЛЕГА, ХОРАТА ИЗГУБИХА ДУХОВНОСТА СИ, РЕЛИГИЯТА СИ, ИДЕАЛИТЕ СИ, НЕ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ ОЧАКВАНИЯ ОТ ТЕЗИ ОБЕЗВЕРЕНИ СЪЩЕСТВА.
              "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

Не, не съм Светослав Петров. Нито съм пастор-нито съм Светец. Нито милионер. Но, аз съм човек, който вярва. Вярвам в тази Компания. Вярвам в действията и лоялноста на нейните създатели. Вярвам във всички успяли хора, били те младежи, били те от всякакви възрастови групи. А, когато вярвам в нещо или някого - аз се стремя да го защитавам. Знаете ли какво, хора? Проблемът в цялата създала се тематика е, че хората НЕ вярват. Те, не вярват в себе си. Те не вярват на човека до себе си. Те, не вярват на жена си, на децата си. Не вярват на шефа си, не вярват и на задника си. Те не вярват, че в България може да има нещо хубаво. Те не вярват, че човек може да живее по-спокоени стойностен живот. Обществото не вярва вече в нищо. Обезверяване, озверяване. Това е най-лошото. Лошото е, че болшинството си живее в 90-те и се страхува не от Фараоня, а от промяната.

В тази дискусия, изпъкват много такива хора. Това е ужасяващо. Да не вярваш. После защо сме на тоя хал. Ами, ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТЕ, ( следва цветущ израз, изразяващ съвкупление, но НЕ лично към никого) !!! И, аз, мога да Ви шушна защо не вярвате. Защото сте ограбени. Ограбени духовно. Това е по-лошо, от колкото да ти ограбят милионите долари. Вие сами сте позволили на други хора да Ви ограбят. Защото не вярвате, че може да съществува друга линия. И за това сте им позволили да Ви ограбят.

На всички сектантски събития се говори точно така!
                Да ти кажа - аз вярвам! Вярвам в Бог! Вярвам и на човешкият ум и човешкото сърце. Боли ме, когато гледам хора в нищета и ако мога помагам. Но да ми хвалиш схема като тази...айде няма нужда....казах ти - Ако бяхте хора цената на партньорството ви щеше да е включена в цената на картата.

ВСИЧКО в тази схема се върти около това да се привличат нови партньори...иначе няма как да се плаща високия стандарт на огранизиралите я.. няма да има за зали, няма да има за вечери...няма да има и за бмв-то на Груев (човек , който никога не съм очаквал да падне толкова ниско)

Коментар

Как да вярваме бе Тодоре???? В БГ има компания, която има повече обекти от вашите, отстъпките за по-големи от вашите, всичко е напълно безплатно като регистрация и на всичкото отгоре ти отпускат 3 месечен кредит

Коментар

• Станчо, на 33 години момче си. Каквото било - било. Прочети къде нямаме договори за екстрадиране и Бягааааааййййй

Коментар

• Не, не съм Светослав Петров. Нито съм пастор-нито съм Светец. Нито милионер. Но, аз съм човек, който вярва. Вярвам в тази Компания. Вярвам в действията и лоялноста на нейните създатели. Вярвам във всички успяли хора, били те младежи, били те от всякакви възрастови групи. А, когато вярвам в нещо или някого - аз се стремя да го защитавам. Знаете ли какво, хора? Проблемът в цялата създала се тематика е, че хората НЕ вярват. Те, не вярват в себе си. Те не вярват на човека до себе си. Те, не вярват на жена си, на децата си. Не вярват на шефа си, не вярват и на задника си. Те не вярват, че в България може да има нещо хубаво. Те не вярват, че човек може да живее по-спокоени стойностен живот. Обществото не вярва вече в нищо. Обезверяване, озверяване. Това е най-лошото. Лошото е, че болшинството си живее в 90-те и се страхува не от Фараоня, а от промяната.

Last edited by Тодор Живков; 01.12.2012, 03:11.

Коментар

Да те светна безплатно, има едни зони дето им казват офшорни.
                        Станчо, да те светна. Никой вече не използва Кипър за офшорка

Коментар

• Тодоре, ти да не си Светльо

Коментар

• То и във България точно така се смяташе да стане.

Коментар

• В Швейцария щяхте да ядете дедовия!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

Да те светна безплатно, има едни зони дето им казват офшорни.
                                Значи изкарваш от офшорката парите и почваш да цакаш, а тука правите едно оод с 5К капитал и почвате да работите на ползу роду...между другото събирате последните стотинки на бедните хора, които ви се вържат.

Въпросче : Защо не направихте АД като има толкова милиони да се инвестират. Защо на тъмо. Всеки може да каже инвестирал съм милиони...ама я си плати сега таксичката 3000лв , че да участваш за БМВ-то...

Откъдето и да го погледне човек схемата има слаби места!

Радвай се, че не съм данъчен, че както са ги подгонили за резултати...

Коментар

Working...
                                X