IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реално не знаем нито как да ядем, нито как да се веселим, нито как да сме щастливи, нито как да постигнем хармония, нито да се развиваме, нито как да се обичаме, нито как да се обличаме, нито какво да искаме,нито ка да ЗАБОГАТЕЕМЕ)) нито как да го постигнем, нито как да живеем, нито защо живеем, нито как да създаваме отношения, нито как да ги подържаме, нито какво да учим, нито защо да го учим-реално се въртим в мелницата, заслепени от емоции, желания, очаквания и див материализъм без дори да осъзнаваме какво и защо го правим, докато не дойде време мелницата да ни изхвърли-малцина сами я напускат и едва прогледнали имат нещастието да се сблъскат с неразбирането от останалите -не е лесно да си изпревариш времето.
    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Ама, как да са образовани, като образователната система е в разруха. Здравната, изобщо за нея да не повдигаме въпрос. Прост народ-слаба държава, Станчо. И сега, когато умните и добри хора изпъкват в тази компания - цялата простотия на народа се излива гневно по лицето й. Не съм и очаквал, че ще стане друго. Но, ще издържи тая компания на всички удари. Ще издържи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
        Финансист съм.

Някой ден трябва наред с глупостите в училище да се преподават и духовни предмети-такива които учат хората как да живеят, не как да робуват, които ги учат какви са, не какви не са като същества-училищата трябва да бъдат места, от които излизат осъзнати индивиди, готови за живота, готови да създават по-добър живот, индивиди наясно с вселенските закони, с боравенето с енергиите, с езотеричните учения, с възможностите им като личности-само тогава ще има едно високоразвито общество, което гради, вместо да руши.
        като финансит трябва да си наясно, че живееш добре защото си взел парите на хората, които никога няма да успеят да постигнат твоето ниво..просто защото това е МЛМ или пирамидите като казват някои на жаргон...смисълът е един и същ.

срещу парите им си им продал едни мечти да живеят като теб...но това и ти и аз знаем, че няма как да се случи...

и точно ти ми говориш за вяра и морал....

тука се усеща евангелистката школа.....може и да бъркам
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Станчо, да попитам само. Какво образование имаш?
          Финансист съм.

Някой ден трябва наред с глупостите в училище да се преподават и духовни предмети-такива които учат хората как да живеят, не как да робуват, които ги учат какви са, не какви не са като същества-училищата трябва да бъдат места, от които излизат осъзнати индивиди, готови за живота, готови да създават по-добър живот, индивиди наясно с вселенските закони, с боравенето с енергиите, с езотеричните учения, с възможностите им като личности-само тогава ще има едно високоразвито общество, което гради, вместо да руши.
          "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Египет, Египет, Египет,
            искам аз да те посетя .
            Египет, Египет, Египет,
            над твоите пирамиди да летя.

Да ги зърна, Египет, искам отдалеч,
            колко са големи и с пясък обвити.
            Колко са много тяхните тайни скрити,
            колко са ценни вътре статуите извити.

Пирамидата седи във пустинята,
            пустинята е далече от тинята.
            За това пирамидата от незнайни векове,
            стабилно седи и ще бъде там, където е.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Ъ, те бемветата регистрирани в Шарлотенбург.
              http://www.youtube.com/watch?v=LNmNy2MF4NQ
              това филмче ме връща в 90-те години... с едни други могъщи корпорации

за съжаление това шоу винаги се плаща с парите на хорицата дето няма да сколасат да излязат на 0, а камо ли да се качат на заветното бмв ...

Коментар

• Станчо, да попитам само. Какво образование имаш?

Коментар

• Когато вярата не ти достига
                  и общо взето нищо не върви,
                  сложи най-новата си бяла риза,
                  стисни със зъби и се усмихни.

Когато любовта ти е фалшива -
                  без чувства, страсти и с печал,
                  смени я с нова – истинска и дива,
                  и себе си раздай неистово. Докрай.

Надеждата когато отънее и някъде
                  там горе скъса се небесният и край,
                  вземи парче от бялата си риза
                  и новичка надежда си създай.

Самият ти, когато си изгубен
                  и нямат смисъл земните неща,
                  посей си вяра, напои я с обич,
                  с надежда я стопли и виж -
                  все още стават чудеса...

Екатерина Николова

Коментар

• Тези ги редете на хората на които сте взели и последния лев, че да станат 'партньори'

Коментар

• Ъ, те бемветата регистрирани в Шарлотенбург.
                      http://www.youtube.com/watch?v=LNmNy2MF4NQ

Коментар

• Силните плачат сами.
                        Не ръкомахат. Не викат.
                        В гръб не забиват ками.
                        И не се кланят на никого.
                        Те овладяват света,
                        без да си губят душата.
                        Ала вървят и вървят
                        само напред и нататък!
                        Въпреки вечния страх.
                        Въпреки всяка измама.
                        Никой не може без тях.
                        Рамо за силните няма.
                        Те знаят как да простят,
                        как на доброто да служат.
                        Те не поглеждат назад.
                        И не говорят ненужно.
                        Те са внезапни искри
                        от небесата дарени.
                        Тяхната воля твори
                        нови, незнайни вселени.
                        Въпреки цялата мъст
                        и доживотната завист,
                        още влекат своя кръст
                        и до безкрай се раздават.
                        Мъката не ги ломи,
                        прави ги по-всемогъщи.
                        Силните плачат сами.
                        Но времената обръщат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
                          Ама, хъм. Бертарм, тази дума е много жестока. Лъжата е множо жестока дума и деяние. Не мисля, че имаш право да обвиняваш хората в подлъгване. Всеки си има глава. Всеки преценя. Аз съм направил СРЕЩИ, аз съм споделил тази идея на мои приятели, близки, роднини, колеги. Повечето не се съгласиха. ОК - ще си пием ракията довечера заедно. Няма проблем. А, други хора - те харесаха това нещо. Те, САМИ поискаха да се включат, да се обучават и да развиват този бизнес. Те, такива хора търсим, бе. Не, тия дето не щат, пък аз да ги натискам и обсебвам. А, тия, които сами искат да използват тази платформа. Е, като искат - няма да им откажа.
                          много приказки за бизнес , платформа и тн... това което е същността е да се взимат парите на партньорите... не ви прави чест поведението ви...

ако наистина бяхте за масовост и тн...пак ви потретвам..цената на картата щеше да е цената на партньорството...тогава нямаше една дума да ви кажа напреки, защото картови схеми има по пазара с лопата да ги ринеш и няма нищо лошо в това.

само, че вие работите по модела на финансовите схеми от пирамидален тип
                          лъскави зали, приповдигнато настроени, зомбирани участници и фенове....

а бизнеса и проникването му е видим за всички

Коментар

• Ама, хъм. Бертарм, тази дума е много жестока. Лъжата е множо жестока дума и деяние. Не мисля, че имаш право да обвиняваш хората в подлъгване. Всеки си има глава. Всеки преценя. Аз съм направил СРЕЩИ, аз съм споделил тази идея на мои приятели, близки, роднини, колеги. Повечето не се съгласиха. ОК - ще си пием ракията довечера заедно. Няма проблем. А, други хора - те харесаха това нещо. Те, САМИ поискаха да се включат, да се обучават и да развиват този бизнес. Те, такива хора търсим, бе. Не, тия дето не щат, пък аз да ги натискам и обсебвам. А, тия, които сами искат да използват тази платформа. Е, като искат - няма да им откажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Ама чакай сега, вие последно секта ли сте, или сте пирамида, или сте и двете?
                              похватите с които се ловят канарчетата са абсолютно еднакви!

Коментар

• Ама чакай сега, вие последно секта ли сте, или сте пирамида, или сте и двете?
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X