IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    да си купя какво? една торба лъжи + парола за сайта срещу 3000лв.... мерси...

първо нямам нужда
    второ няма да съм ви от полза, защото не бих прецакал нито един мой близък или приятел.
    Ако продължаваш да злословиш с фалшиви обвинения ще платя на адвокат Марковски да повдигне дело срещу теб?
    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
      Ей умнико, от къде знаеш че парите които инвестират нашите съдружници дали няма да ги увеличим 10 пъти за година по законен и легален начин?!
      От философи и мързеливци подобни на вас, сме на този хал сега.
      ето тук вече звучиш като ФАРАОН ще ги увеличиш 10пъти за година - браво!

Достатъчно ми беше да погледна отчета Ви, че да ми стане ясно, че каквото чукате на касата от продажбите на бизнеси от него вадите разходите за зали, презентации и тн...и всичко...ама всичко останало отива в графа ПЕЧАЛБА!

А печалбата както знаем е за собствениците на компанията, която обаче е ООД та реално е за Станчо и партнер.... та недей ми излиза с тия плоски лафове, че наистина звучиш или леко или незаконно.

ПП не знам какво ви е казал Груев, но да знаеш, че в реалния живот не става така..не и когато той ги действа .
      Last edited by bertram; 01.12.2012, 04:34.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ей умнико, от къде знаеш че парите които инвестират нашите съдружници дали няма да ги увеличим 10 пъти за година по законен и легален начин?!
        На кой хал сме точно? Нещо кухи фрази, олекваме май?
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
          Хора, взаимно се провокирате и се ядосвате ей-така за глупости. Ама, я, вземете вече си купете бизнес центрове и да започваме обученията. Тамън ще се запознаем и на живо. На всички Ви е ясно, че в интернет е едно, но на живо присъствието е по-различно и много пъти съм установявал, че на живо и разговорите вървят по-нормално и човешки. Влезнали сме тука във форумчето, направили сме си една регистрация и бълвай, бълвай лайна. Кому е нужно ?
          да си купя какво? една торба лъжи + парола за сайта срещу 3000лв.... мерси...

първо нямам нужда
          второ няма да съм ви от полза, защото не бих прецакал нито един мой близък или приятел.

Коментар

не ти завиждам....съжалявам хората, които ежедневно подвеждаш
            с твоят модел може да успее само човек без морал, който може да те гледа в очите и да те лъже, който може да вземе последните стотинки на майка и да я лъже, че ги дава за доброто на семейството си, който крие зад религиозни фрази- безбожието си!

не всичко е пари, но дребни души като вас това няма как да го разберат.

казваш, че се скъсвате от бачкане....нещата не отиват на добре щом на лъжите вече се казва бачкане.

яд ме е, че все още има наивни хора, които се връзват на подобни схеми
            яд ме е, че държавата реагира винаги след дъжд качулка
            яд ме е, че продължаваме да сме бананова държава и рай за секти и финансови схеми като вашата.

но се радвам, че го има нета и може да се коментира!

"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Хора, взаимно се провокирате и се ядосвате ей-така за глупости. На всички Ви е ясно, че в интернет е едно, но на живо присъствието е по-различно и много пъти съм установявал, че на живо и разговорите вървят по-нормално и човешки. Влезнали сме тука във форумчето, направили сме си една регистрация и бълвай, бълвай лайна. Кому е нужно ?

Коментар

Щом толкова ми завиждаш,, копирай модела ми, да видим докъде ще стигнеш!!!
                не ти завиждам....съжалявам хората, които ежедневно подвеждаш
                с твоят модел може да успее само човек без морал, който може да те гледа в очите и да те лъже, който може да вземе последните стотинки на майка и да я лъже, че ги дава за доброто на семейството си, който крие зад религиозни фрази- безбожието си!

не всичко е пари, но дребни души като вас това няма как да го разберат.

казваш, че се скъсвате от бачкане....нещата не отиват на добре щом на лъжите вече се казва бачкане.

яд ме е, че все още има наивни хора, които се връзват на подобни схеми
                яд ме е, че държавата реагира винаги след дъжд качулка
                яд ме е, че продължаваме да сме бананова държава и рай за секти и финансови схеми като вашата.

но се радвам, че го има нета и може да се коментира!
                Last edited by bertram; 01.12.2012, 04:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

"Не трябва да сте лесно докачливи. Не обръщайте внимание кой какво казал. Ако давате внимание на думите на хората, вие лесно ще остареете. Ще мине някой покрай вас и ще ви каже, че сте прост, глупав човек. Друг ще каже нещо друго лошо по ваш адрес. Не се тревожете, вашият мир струва много повече от това, което е казал някой. Това, което той е казал е за негова сметка. Пазете своя мир и избягвайте общества и хора, които оказват лошо влияние върху вас. "
                  Петър Дънов
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Ти си облъчен от системата. От къде знаеш аз в какво инвестирам, да ше ми казваш че не излизат сметките ве? На кой ще държиш такава сметка, да не съм жена ти?!
                    Айде налагай си парцалите и работи вместо да гледаш в чуждите паници, профан!

"Не трябва да сте лесно докачливи. Не обръщайте внимание кой какво казал. Ако давате внимание на думите на хората, вие лесно ще остареете. Ще мине някой покрай вас и ще ви каже, че сте прост, глупав човек. Друг ще каже нещо друго лошо по ваш адрес. Не се тревожете, вашият мир струва много повече от това, което е казал някой. Това, което той е казал е за негова сметка. Пазете своя мир и избягвайте общества и хора, които оказват лошо влияние върху вас. "
                    Петър Дънов

Коментар

това ви е истинското лице....вие инвестирате в костюми, зали и лъскава обстановка, НО мислите са ви НЕЧИСТИ (да вляза малко във вашия стил)

мислите само и единствено за паричките на малкия човек дошъл да ви послуша....идва един момент, когаго схемата се разраства...и се виждате в пари...тогава излизате с номера...3000лв са нищо за това което предлагаме...защото за вас наистина вече 3000лв са нищо......

жалка история...достатъчно ми беше да погледна кои обекти работят с вас, че да ми стане ясно смисълът на цялата схема - продаване на партньорства и печалба за огранизаторите

това е.
                      Щом толкова ми завиждаш,, копирай модела ми, да видим докъде ще стигнеш!!!

Коментар

Ти си облъчен от системата. От къде знаеш аз в какво инвестирам, да ше ми казваш че не излизат сметките ве? На кой ще държиш такава сметка, да не съм жена ти?!
                        това ви е истинското лице....вие инвестирате в костюми, зали и лъскава обстановка, НО мислите са ви НЕЧИСТИ (да вляза малко във вашия стил)

мислите само и единствено за паричките на малкия човек дошъл да ви послуша....идва един момент, когаго схемата се разраства...и се виждате в пари...тогава излизате с номера...3000лв са нищо за това което предлагаме...защото за вас наистина вече 3000лв са нищо......

жалка история...достатъчно ми беше да погледна кои обекти работят с вас, че да ми стане ясно смисълът на цялата схема - продаване на партньорства и печалба за огранизаторите

това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Лайнар, какво си дошъл в нашия форум да ни облъчваш, че и обиждаш даже!
                          Ходи целувай задника на гуруто.
                          Къде пише че е твой форума ве смешник?! Комплексар, такива като вас не заслужават грам внимание

Коментар

Лайнар, какво си дошъл в нашия форум да ни облъчваш, че и обиждаш даже!
                            Ходи целувай задника на гуруто.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Станчо, тез ги остави за облъчването. Аз също съм финансист. Във финансите има цифри. Мнооооого цифри. Вашите не излизат! Вервай ми! Лека нощ, дано е лек съня ти със стотиците измамени. Не вярвам да са хиляди балъците

Коментар

Финансист съм.

Някой ден трябва наред с глупостите в училище да се преподават и духовни предмети-такива които учат хората как да живеят, не как да робуват, които ги учат какви са, не какви не са като същества-училищата трябва да бъдат места, от които излизат осъзнати индивиди, готови за живота, готови да създават по-добър живот, индивиди наясно с вселенските закони, с боравенето с енергиите, с езотеричните учения, с възможностите им като личности-само тогава ще има едно високоразвито общество, което гради, вместо да руши.
                                Станчо, тез ги остави за облъчването. Аз също съм финансист. Във финансите има цифри. Мнооооого цифри. Вашите не излизат! Вервай ми! Лека нощ, дано е лек съня ти със стотиците измамени. Не вярвам да са хиляди балъците

Коментар

Working...
                                X