Станчо, кажи само една от великите си инвестиции?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНедей, че може да се съберем агитка и да дойдем.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеДобро Утро Джадай, всички сте поканени на следващото ни представяне в Кемпински!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеhttp://www.propoved.com/arc.php?a=%D...E5%F2%F0%EE%E2
Тук можете да чуете проповеди на един от собствениците на фирмата."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеЛека нощ, от утре започвам да повдигам дела ако някой пише неверни работи за нас.
то КФН е затворено викенда така, че споко
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗа беда фискалиста има аномална памет... и то визуална!!! Доктор Черкезов!!!! Познах ви!!! Здравейте докторе!!!!
Черкеза ги бълнуваше същите, а и стилът е много подобен!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеДоставка на диаманти в Европа и реализацията им с 100% печалба на доставка.
Черкеза ги бълнуваше същите, а и стилът е много подобен!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеАми представи си например че може успоредно сме създали АД , и предлагаме още възможности за инвестиции за нашите партньори? Инвестиции в златни и диамантени мини в Конго, Гана и Бразилия. Доставка на диаманти в Европа и реализацията им с 100% печалба на доставка.
а ти чувал ли си за една комисия (дето тук пишещите сме критични, че не си дава много зор) - КФН или на ясен език - Комисия за Финансов Надзор
ако продължаваш в този дух определено ще им станеш интересен - те си четат редовно инвестора. провери си какви точно функции изпълняват и какво им е работа да следяттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеето тук вече звучиш като ФАРАОН ще ги увеличиш 10пъти за година - браво!
Достатъчно ми беше да погледна отчета Ви, че да ми стане ясно, че каквото чукате на касата от продажбите на бизнеси от него вадите разходите за зали, презентации и тн...и всичко...ама всичко останало отива в графа ПЕЧАЛБА!
А печалбата както знаем е за собствениците на компанията, която обаче е ООД та реално е за Станчо и партнер.... та недей ми излиза с тия плоски лафове, че наистина звучиш или леко или незаконно.
ПП не знам какво ви е казал Груев, но да знаеш, че в реалния живот не става така..не и когато той ги действа ."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеАко продължаваш да злословиш с фалшиви обвинения ще платя на адвокат Марковски да повдигне дело срещу теб?
направо съм потресен как може един човек,който претендира да има икономическо образование да се излага по толкова елементарен начин.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар