Първоначално изпратено от Станчо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Дискусията веднага ме кара за пореден път да си задам въпроса за човешкия манталитет и разбирания.... От личните ми наблюдения хората масово на 99% бягат, като им бъде предложено сериозно бизнес предложение за реален бизнес, инвестиции, дялово участие и т.н., но като се появи някой тарикат и ти каже ... Абе дай ми пари и ще те направя финасово независим... не само, че му дават всичко, ами и теглят заеми, ипотекират имоти и т.н.... И после, като загубят всичко е виновна държавата и Бойко...
Преди време карах един приятел да стартираме едно начинание, което в последствие направих сам и се оказа доста успешно.. Сумата беше за около $3000 той ми обясни всички причини на света защо ще се проваля.... По-малко от година по-късно набута $10000 в Лайф Чойс...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Добре де, аз ша помоля СтанчоФФ да обясни, каква е разликата между следното: Една баба, която е дала 3000лв на телефонен измамник, който я е убедил че това са кинти за следователя, за да си затвори очите за ПТП-то на нейната внучка ..... и същата баба ако Ви даде 3000лв, за да стане привилигирован партнер във Вашата Схема
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеУНСС , за теб поискай М - 5ца.
От тези нищо не искам, даже и М-ка да ми дават без пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчоВ Библията пише, че Бог избра немощните и глупавите, за да посрами мъдрите и силните/Коринтяни/.
Смяташ ли че , ще убедиш хорта в този форум с цитати от библията , а не с цифри?Все пак тук пишат хора които са една представитлна извадка на финансово грамотните в България. Трябваше да се дадат цифри , за да може да се сметне възвращаемост , риск, и тк. нтк. Единствените цифри които видях са в отчета ви, а тях по-добре да не коментираме.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеГоляма дискусия се заформила тук. Не съм се хилил така от месеци. Дет се вика "this made my day". Срещу поисканите цифри се дадоха като аргументи църковни брътвежи, стотици милиони, диаманти от Конго даже, шофьори с БМВ-та. Остана да се обещаят и по осем девици в рая. Смях! Аз си направих изводите."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Голяма дискусия се заформила тук. Не съм се хилил така от месеци. Дет се вика "this made my day". Срещу поисканите цифри се дадоха като аргументи църковни брътвежи, стотици милиони, диаманти от Конго даже, шофьори с БМВ-та. Остана да се обещаят и по осем девици в рая. Смях! Аз си направих изводите.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениевсички останали са кандидат партьори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеама как клиенти...нали говореше за партньори, акционери"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеЕлате, мисля че половината от вас ще ни станат клиенти.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеКупих руско злато и го продадох на Австрийска банка.
В иновацийте, след месец-два ще сме първата компания в света, която ще въведе изцяло електрически таксите в източна Европа и по скоро в София, които освен че ще бъдат луксозни, ще бъдат и по евтини за превоз.След това следват Скопие, Белград, Букурещ, Атина, Солун, Истанбул, Тирана, Будапеща и тн.
Коментар
-
Купих руско злато и го продадох на Австрийска банка.
В иновацийте, след месец-два ще сме първата компания в света, която ще въведе изцяло електрически таксите в източна Европа и по скоро в София, които освен че ще бъдат луксозни, ще бъдат и по евтини за превоз.След това следват Скопие, Белград, Букурещ, Атина, Солун, Истанбул, Тирана, Будапеща и тн."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
Коментар