Първоначално изпратено от blagobg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеИ за това ли трябва да обяснявам.....защо си мислиш че обектите на компанията са даденост и един път като са влезли няма излизане
Обект който е доволен от работата му с вашата пирамида няма причина нито да напусне нито да си намали отстъпката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеA на теб интересно ли ти е защо стари излязоха ?
А интересно ли ти е защо някои си намалиха отстъпките ?
Сигурен съм, че ти е безинтересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеПоредния който не знае какво е SCI ... обаче изразява мнение по тема която е далеч от това за което учил.....запознай се с услугите на компания и ще разбереш че коментара ти глупав....
Хайде обясни ни какво е. Ама с твои думи. Без да ни каниш на презентация за промиване на мозъци. Това от няколко СКИ-та го слушам и мисля, че ви е една от заучените реплики.
Хайде изписа тонове мастило в този форум. Сигурен съм, че ще ни осветиш с твои думи какво е СКИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСЦИ ли е индустрия? Всяка индустрия произвежда. Какво произвеждате, какъв е продукта ви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеА не ти ли интересно защо влизат все нови и нови обекти.....
А интересно ли ти е защо някои си намалиха отстъпките ?
Сигурен съм, че ти е безинтересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеМного ми е интересно, защо се отказват от вас търговските обекти? Някой няма ли да даде по-конкретен отговор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеКоя е по-точно тази услуга на банките? Не съм чул банка да работи на пирамидален принцип. Но разбира се можеш да ми помогнеш, като ми дадеш името на такава.
Обещавам ти, че ще се изложиш и в банковото дело
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеИма една приказка "присмял се хърбел на щърбел", та да я перефразирам ли на "възхитил се хърбел на щърбел"?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Думата пирамида забранена ли е?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеChromaX Ако обичате престанете да ме наричате измамник първо и второ все още нямам нищо общо със СЦИ освен че се възхищавам на хората които успяват с тях и то забележете в една от най-критично бедните бели държави.
Ако съдя по вашият гняв срещу СЦИ, имам дълбокото убеждение че вие уважаеми господине сте нереализиран бизнес партньор в програмата на СЦИ.
Предполагам много като вас са си мислили че ще станат мигновенно хипер богати ако инвестират 3000лв., но след този хубав сън осъзнавате че без работа, без да положите благородни усилия няма как само с това ниско вложение да сбъдвате мечтите.
И аз преди да стана мрежовак си мислех че за една година ще се отлепя от бездната на бедността но не би, трябваха ми 3 години за да достигната средната класа и още 5 години за да се чувствам че съм до под-самия връх на таблицата на Маслоу.
Е струваше си, сега работя единствено за спорта, или другата ми цел да имам сносен хотел в Марбеля.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеСамо тука дето няма ограничение за броя на битите електрони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Думата пирамида забранена ли е?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениечувствам че съм до под-самия връх на таблицата на Маслоу.
Думата пирамида забранена ли е?
Коментар
-
ChromaX Ако обичате престанете да ме наричате измамник първо и второ все още нямам нищо общо със СЦИ освен че се възхищавам на хората които успяват с тях и то забележете в една от най-критично бедните бели държави.
Ако съдя по вашият гняв срещу СЦИ, имам дълбокото убеждение че вие уважаеми господине сте нереализиран бизнес партньор в програмата на СЦИ.
Предполагам много като вас са си мислили че ще станат мигновенно хипер богати ако инвестират 3000лв., но след този хубав сън осъзнавате че без работа, без да положите благородни усилия няма как само с това ниско вложение да сбъдвате мечтите.
И аз преди да стана мрежовак си мислех че за една година ще се отлепя от бездната на бедността но не би, трябваха ми 3 години за да достигната средната класа и още 5 години за да се чувствам че съм до под-самия връх на таблицата на Маслоу.
Е струваше си, сега работя единствено за спорта, или другата ми цел да имам сносен хотел в Марбеля.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар