IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да Керчев хора като теб няма място тук и колкото повече хора има като мен, толкова ще ви е по трудно да си развявате измамните схеми наляво и надясно представяйки го за легитимен бизнес.

ВЪН ОТ ФОРУМА ИЗМАМНИЦИ ДОЛНИ!

Коментар

• Много ми е интересно, защо се отказват от вас търговските обекти? Някой няма ли да даде по-конкретен отговор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        След като искате да туширате свободата на словото и искате да заглушите МЛМ колегите, вече съм убеден че сте провокатор от някоя конкуретна МЛМ фирма или МЛМ фирма спомената тук в тази тема. Това не е начина господине, 1984г. мина отдавна, но всички ние помним Джордж Оруел.
        Да, а ние останалите помним Чарлз Понци и знаем, че не сте МЛМ фирма

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
          вече съм убеден че сте провокатор от някоя конкуретна МЛМ фирма
          Как ве младеж, че СЦИ има ли конкуренция в световен план
          Освен Понци , обаче тази на Мейдоф направи 65 милиарда долара, така, че има да го гоните за класацията ФАРАОН номер едно на всички времена .

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
            А когато пирамидата стигне до Китай, ехей...
            Стигне ли до Китай, ще падне китайската стена от смях.
            Само, че там за понци схеми не те проверяват НАП, а директно те гърмят и изпращат сметката на семейството ти за куршума който са изхабили.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
              Ъц, не става така, ако дадеш 1000 ще си на минус 1000, но ако дадеш още 2000 за да си вече на минус 3000, ще получиш УЛТРА иновативните и ексклузивни права да търсиш и зарибяваш други, които да накараш да са на минус 3000 за да може да те възнаграждават с 600 лева, за да си на минус само с 2400 )).
              Пък те как и къде ше търсят друг за да излязат само на минус 2400 ...кво ти пука
              Но за един-два месеца ще си пълен с мечти за превземане на Турция, където оборотът само в Истанбул е 3 милиарда на ден А когато пирамидата стигне до Китай, ехей...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                СЦИ ли е индустрия? Всяка индустрия произвежда. Какво произвеждате, какъв е продукта ви?
                Това за какъв им е продукта не трябваше да питаш ... имат заучен отговор на този въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                  разбирам те много добре...при теб "ТРАДИЦИЯТА ПОВЕЛЯВА"...няма лошо това е твоя избор, разбиране във основа на възпитанието.....но това не ти дава да говориш така за индустрия която не ти е ясна и не знаеш принципите и на работа

Хайде кажи ми ти като финансист защо банките се надпреварват в точно такава услуга да предлагат и свалят звезди на клиентите си......какво са по различно......
                  СЦИ ли е индустрия? Всяка индустрия произвежда. Какво произвеждате, какъв е продукта ви?

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                    Не не сте свободни да лъжете хората! Не искам да живея в общество, където социални паразити като теб и Керчев се хранят от наивитета на хората. Това е измама, а на измамниците мястото им е в затвора.

Изобщо къде си тръгнал с тъпите си претенции да се отнасяме към теб и подобните ти с уважение и респект? Я вън от форума бре куче!

Бан за изродите измамници промотиращи МЛМ пирамиди и секти!

Отново призовавам модератори и администратори да вземат мерки. Това не са нормални хора и не допринасят с нищо за общността, а и за форума. Разводяват темите, колкото могат повече.

Модератори на investor.bg забранете достъпа на паразитите до сайта!

След като искате да туширате свободата на словото и искате да заглушите МЛМ колегите, вече съм убеден че сте провокатор от някоя конкуретна МЛМ фирма или МЛМ фирма спомената тук в тази тема. Това не е начина господине, 1984г. мина отдавна, но всички ние помним Джордж Оруел.
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Разбира се всеки ден мислим,правим,работим и говорим за пари...не стоим и да лапаме мухите нали,безплатен обяд няма нито един бизнес и знаем че говорим за пари......,но има и ситуация казвайки че само клиентската програма ги интересува и до там и след два - три месеца ми светне за позициониране и започва обучението помощта която му се осигурява за да бъде успешен...просто и елементарно
                      Край на спора! Току-що призна, че това е пирамидална структура.
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

разбирам те много добре...при теб "ТРАДИЦИЯТА ПОВЕЛЯВА"...няма лошо това е твоя избор, разбиране във основа на възпитанието.....но това не ти дава да говориш така за индустрия която не ти е ясна и не знаеш принципите и на работа

Хайде кажи ми ти като финансист защо банките се надпреварват в точно такава услуга да предлагат и свалят звезди на клиентите си......какво са по различно......
                        Коя е по-точно тази услуга на банките? Не съм чул банка да работи на пирамидален принцип. Но разбира се можеш да ми помогнеш, като ми дадеш името на такава.
                        Обещавам ти, че ще се изложиш и в банковото дело

Коментар

Пич, хайде ще ти дам да поспориш с wikipedia, че с нас гледам ти е безинтересно:
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme
                          Обори ми, че СЦИ не е схема на Понци?

И един цитат от сайта редом до затворническата снимка на Charlse Ponzi:

"A Ponzi scheme is a fraudulent investment operation that pays returns to its investors from their own money or the money paid by subsequent investors, rather than from profit earned by the individual or organization running the operation"

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                            Аз не си отговарям на въпросите, а ги задавам за стократен път. Не става въпрос да си говорим в цифри, въпреки че това ми беше един от въпросите. Главната идея е, че за избиване на парите /а няма какво да се лъжем, ВСЯКА инвестиция е с цел избиване и съответна печалба/ се търсят нови и нови хора в структурата и то НЕ като клиенти, а като БП. Т.е. е пирамида. Какво повече има да се обсъжда, не можеш да го опровергаеш - иначе няма от какво да криеш отговора на въпроса "С нови привлечени БП ли си изби парите, за да станеш БП?".
                            Разбира се всеки ден мислим,правим,работим и говорим за пари...не стоим и да лапаме мухите нали,безплатен обяд няма нито един бизнес и знаем че говорим за пари......,но има и ситуация казвайки че само клиентската програма ги интересува и до там и след два - три месеца ми светне за позициониране и започва обучението помощта която му се осигурява за да бъде успешен...просто и елементарно

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                              Аз бях на презентация, освен че затвърдих мнението си за пирамидата друго не стана. Да ти кажа ли защо? Защото майка ми и баща ми са инвестирали в моето образование и от 9 клас се занимавам с финанси! Я сега ми кажи как точно ще ме привлечеш в твоята структура?!
                              Къде сме писали глупости, единствените глупости изписани в тази тема са от БП, които дори нямат елемнтарни познания в областта на финансите. Човече, нали се сещаш, че аз никога няма да отида да давам акъл на авиоинжинер как да проектира самолети. А ти се опитваш да правиш точно това, как мислиш стават тия неща? Нали ще дойде някой от нас да му "презентираш" и ще те накара да разбереш колко малко знаеш за парите, бизнеса, финансите и тнт. Защо си го причиняваш?
                              Проблема ви е, че темата стана много популярна и много хора първо четат и после се навиват да се присъединят.

Коментар

Ами ти сам си отговаряш на въпроса който ми задаваш,защо мислиш че моето е по различно от твоето и аз като теб съм положил усилия, време и пари...какво искаш в цифри ли да ти говоря....разбира се МЛМ се изграждаш мрежа и има такива хора които са по успешни от мен и взимат много по добри пари от колкото аз...
                                какво топли че са 1002 в структурата и над 100 БП, нали се сещаш че това не са само мои хора лично поканени от мен......някой от тях "спят" после се събуждат други се уморяват и моята цел не е БМВ както някой си мисли че това черешката на тортата....въпроса е този доход да се задържи и колкото се може с по малки амплитуди да бъде

Защо си мислиш че бедни хора се включват в бизнеса...тези които знаят цената на парите изкарвайки ги с пот,лишения и кръв както се казва се възползват от клиентската програма даваща възможност да върнат някой лев от месечния си харч, а тези който не са се потили над парите си или пък имат свободни пари и смятат че е инвестиция взимайки си пакет, надявайки се да се случат чудеса от храброст и героизъм и аз такива ги предупреждавам...и пак влизат и такива си имам 10на.....те се надяват да продадат ТК-си когато това се разреши а тази опция се очаква да се случи от догодина,а някой от тях без да си мръднат пръста имат около 15-30 човека....
                                Аз не си отговарям на въпросите, а ги задавам за стократен път. Не става въпрос да си говорим в цифри, въпреки че това ми беше един от въпросите. Главната идея е, че за избиване на парите /а няма какво да се лъжем, ВСЯКА инвестиция е с цел избиване и съответна печалба/ се търсят нови и нови хора в структурата и то НЕ като клиенти, а като БП. Т.е. е пирамида. Какво повече има да се обсъжда, не можеш да го опровергаеш - иначе няма от какво да криеш отговора на въпроса "С нови привлечени БП ли си изби парите, за да станеш БП?".
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X