IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не не сте свободни да лъжете хората! Не искам да живея в общество, където социални паразити като теб и Керчев се хранят от наивитета на хората. Това е измама, а на измамниците мястото им е в затвора.

Изобщо къде си тръгнал с тъпите си претенции да се отнасяме към теб и подобните ти с уважение и респект? Я вън от форума бре куче!

Бан за изродите измамници промотиращи МЛМ пирамиди и секти!

Отново призовавам модератори и администратори да вземат мерки. Това не са нормални хора и не допринасят с нищо за общността, а и за форума. Разводяват темите, колкото могат повече.

Модератори на investor.bg забранете достъпа на паразитите до сайта!

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
      Увърташ, отговора беше за едно изречение. Иначе на среща съм бил, дори два или три пъти, вече не се сещам точно. Едно и също, едно и също, едно и също. Тук във форума пак едно и също. Не разбирам, защо не отговориш ТОЧНО и ЯСНО: От привлечени хора към организацията ли си избил парите или не. Отговор с две букви: "да" или "не". Аз мога да ти обясня - моята инвестиция в моята фирма не струва кой-знае какви пари, струваше ми време отделено да е специализирам. Избих си времето като в момента имам доста повече свободно време и финанси с които да си изкарвам приятно. Ето отговор, който е ТОЧЕН - инвестирах време и го избих със свободно време. Не съм привличал никого, не съм лъгал никого, не залъгвам и не вземам парите на бедните хора. Продуктите, с които в бъдеще ще правя още повече пари са ми безплатни и на хората им давам пълното право да избират дали да ги ползват или не.

И впрочем, имам предостатъчно банкови сметки, не ми се плащат още, дори смятам да позакрия няколко скоро...

Ами ти сам си отговаряш на въпроса който ми задаваш,защо мислиш че моето е по различно от твоето и аз като теб съм положил усилия, време и пари...какво искаш в цифри ли да ти говоря....разбира се МЛМ се изграждаш мрежа и има такива хора които са по успешни от мен и взимат много по добри пари от колкото аз...
      какво топли че са 1002 в структурата и над 100 БП, нали се сещаш че това не са само мои хора лично поканени от мен......някой от тях "спят" после се събуждат други се уморяват и моята цел не е БМВ както някой си мисли че това черешката на тортата....въпроса е този доход да се задържи и колкото се може с по малки амплитуди да бъде

Защо си мислиш че бедни хора се включват в бизнеса...тези които знаят цената на парите изкарвайки ги с пот,лишения и кръв както се казва се възползват от клиентската програма даваща възможност да върнат някой лев от месечния си харч, а тези който не са се потили над парите си или пък имат свободни пари и смятат че е инвестиция взимайки си пакет, надявайки се да се случат чудеса от храброст и героизъм и аз такива ги предупреждавам...и пак влизат и такива си имам 10на.....те се надяват да продадат ТК-си когато това се разреши а тази опция се очаква да се случи от догодина,а някой от тях без да си мръднат пръста имат около 15-30 човека....

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
        Няма лошо всеки е свободен да прави това което си иска и да си вади парите както може, но се дразня на всезнайковци гледащи вечно в канчето на другите.....някой да говори ей тей колкото да е в играта....приканвам Ви да не пишат глупости да отидете да се запознаете и да осмислите инфото,ако трябва пък отидете и разпитайте тези "БП" които уж "съжалявали"
        Аз бях на презентация, освен че затвърдих мнението си за пирамидата друго не стана. Да ти кажа ли защо? Защото майка ми и баща ми са инвестирали в моето образование и от 9 клас се занимавам с финанси! Я сега ми кажи как точно ще ме привлечеш в твоята структура?!
        Къде сме писали глупости, единствените глупости изписани в тази тема са от БП, които дори нямат елемнтарни познания в областта на финансите. Човече, нали се сещаш, че аз никога няма да отида да давам акъл на авиоинжинер как да проектира самолети. А ти се опитваш да правиш точно това, как мислиш стават тия неща? Нали ще дойде някой от нас да му "презентираш" и ще те накара да разбереш колко малко знаеш за парите, бизнеса, финансите и тнт. Защо си го причиняваш?
        Проблема ви е, че темата стана много популярна и много хора първо четат и после се навиват да се присъединят.
        Last edited by thaddeus; 22.07.2013, 17:23.

Коментар

Спри да привикваш хората постоянно на тези презентации и разбери най-накрая, че тук не сме малоумни индивиди, които ще се впечатлят от скъпи дрешки и два лъскави бавареца пред съответния петзвезден хотел. Защо се правиш на неразбрал и не проумееш най-вече, че в този форум и тази тема НЯМА да успеете да ни излъжете. Колкото и да си хабиш от времето, безсмислено е. Тези провокативни коментари "цял живот ли ще бачкаш за някой, започни да работиш за себе си" са повече от елементарен начин да накараш някой да си даде парите. Нали се мислиш за подготвен и разумен човек, хайде - давай. Убеди ме да вляза във вашата организация. Имам желанието да инвестирам в много и различни неща - вече съм го направил, но за разлика от вашите обяснения, другите са успели да ме убедят. Вие освен да отблъсквате разумните хора с ресурси, друго не правите. Връзват ви се наивни хора с последните си пари. Именно! Не познахте.
          Няма лошо всеки е свободен да прави това което си иска и да си вади парите както може, но се дразня на всезнайковци гледащи вечно в канчето на другите.....някой да говори ей тей колкото да е в играта....приканвам Ви да не пишат глупости да отидете да се запознаете и да осмислите инфото,ако трябва пък отидете и разпитайте тези "БП" които уж "съжалявали"

Коментар

Предполагам че знаеш че всеки БП и тези който ползват само клиентската програма..... SCI им поддържа личен офис онлайн и предполагам че трудно е като потребители да го манипулираме и ако наистина искаш да видиш можем да направим една среща и да се запознаеш с инфото, също така може и да ти отворя и банковата сметка.....
            Увърташ, отговора беше за едно изречение. Иначе на среща съм бил, дори два или три пъти, вече не се сещам точно. Едно и също, едно и също, едно и също. Тук във форума пак едно и също. Не разбирам, защо не отговориш ТОЧНО и ЯСНО: От привлечени хора към организацията ли си избил парите или не. Отговор с две букви: "да" или "не". Аз мога да ти обясня - моята инвестиция в моята фирма не струва кой-знае какви пари, струваше ми време отделено да е специализирам. Избих си времето като в момента имам доста повече свободно време и финанси с които да си изкарвам приятно. Ето отговор, който е ТОЧЕН - инвестирах време и го избих със свободно време. Не съм привличал никого, не съм лъгал никого, не залъгвам и не вземам парите на бедните хора. Продуктите, с които в бъдеще ще правя още повече пари са ми безплатни и на хората им давам пълното право да избират дали да ги ползват или не.

Редакция:
            Махнах едно изречение, понеже не бях прочел правилно, извинявам се. Моя грешка.

Та! Чакам да ме накараш и да ме убедиш защо трябва да инвестирам в SCI. Не минавай с това "ела на среща" или "ела на презентация". Дявол да го вземе, ще вземеш 600 лева от мен, отдели ми по-специално внимание.
            Last edited by Reptil; 22.07.2013, 17:09.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

БлагоBG, искам да те попитам ти колко пари си направил от привлечени нови индивиди към структурата ви и колко си направил от процентите за отстъпка.

След това искам сам да си отговориш дали тук всичко, което го пишем не е вярно и не се опитваш да опровергаваш думите ни само, защото си от другата страна.
              Предполагам че знаеш че всеки БП и тези който ползват само клиентската програма..... SCI им поддържа личен офис онлайн и предполагам че трудно е като потребители да го манипулираме и ако наистина искаш да видиш можем да направим една среща и да се запознаеш с инфото, също така може и да ти отворя и банковата сметка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                Абе аз вече два пъти ги питам ПИРАМИДАЛНИТЕ ТРОЛОВЕ- КОЛКО ПАРИ СТЕ НАПРАВИЛИ ОТ ПРИВЛЕЧЕНИ НОВИ БАЛАМУРНИЦИ, КОЛКО ОБЩО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ И ДАЛИ ИЗОБЩО СТЕ СИ ИЗБИЛИ НАЧАЛНАТА ИНВЕСТИЦИЯ
                А ТЕ ВСЕ НЕ НИ ОТГОВАРЯТ
                Имат отговори на подобни въпроси, доста назад са обаче... Някои от тях признаха, че са ги избили само и единствено от привлечени нови наивници. Казано по друг начин, добавили са нови тухли към пирамидата от доле.

Коментар

• Абе аз вече два пъти ги питам ПИРАМИДАЛНИТЕ ТРОЛОВЕ- КОЛКО ПАРИ СТЕ НАПРАВИЛИ ОТ ПРИВЛЕЧЕНИ НОВИ БАЛАМУРНИЦИ, КОЛКО ОБЩО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ И ДАЛИ ИЗОБЩО СТЕ СИ ИЗБИЛИ НАЧАЛНАТА ИНВЕСТИЦИЯ
                  А ТЕ ВСЕ НЕ НИ ОТГОВАРЯТ

Коментар

На теб все още не ти е ясно за какво става дума и каква е целта, предлагам ти да отидеш и посетиш мероприятие за да ти светне за какво става дума и после ела за коментар...за да не стани като karl1957....просто ей така да пиши да трупа мнение че за да го титулуват "заслужел инвеститор"
                    Да им ходя на сесията за промиване на мозъци ли? Ти явно е посещаваш редовно. Ама те приказките са едни и същи във всяка една такава компания. Ето ти едно видео да се надъхваш още:
                    http://www.youtube.com/watch?v=Sz1SLOkIg0Q

Коментар

• Благо, приключи ли с общите приказки, да почваме с математиката?

Коментар

На теб все още не ти е ясно за какво става дума и каква е целта, предлагам ти да отидеш и посетиш мероприятие за да ти светне за какво става дума и после ела за коментар...за да не стани като karl1957....просто ей така да пиши да трупа мнение че за да го титулуват "заслужел инвеститор"
                        Спри да привикваш хората постоянно на тези презентации и разбери най-накрая, че тук не сме малоумни индивиди, които ще се впечатлят от скъпи дрешки и два лъскави бавареца пред съответния петзвезден хотел. Защо се правиш на неразбрал и не проумееш най-вече, че в този форум и тази тема НЯМА да успеете да ни излъжете. Колкото и да си хабиш от времето, безсмислено е. Тези провокативни коментари "цял живот ли ще бачкаш за някой, започни да работиш за себе си" са повече от елементарен начин да накараш някой да си даде парите. Нали се мислиш за подготвен и разумен човек, хайде - давай. Убеди ме да вляза във вашата организация. Имам желанието да инвестирам в много и различни неща - вече съм го направил, но за разлика от вашите обяснения, другите са успели да ме убедят. Вие освен да отблъсквате разумните хора с ресурси, друго не правите. Връзват ви се наивни хора с последните си пари. Именно! Не познахте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                          Няма такъв филм, бе пич! Има само в твоите мечти!
                          golemec
                          Същия коментар и за теб и ела пак ще го говорим пич ли си или пичка не е от голямо значение

Коментар

• БлагоBG, искам да те попитам ти колко пари си направил от привлечени нови индивиди към структурата ви и колко си направил от процентите за отстъпка.

След това искам сам да си отговориш дали тук всичко, което го пишем не е вярно и не се опитваш да опровергаваш думите ни само, защото си от другата страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                              И аз обикновено питам СКИ-тата, които са научили фирмените клишета от пропагандния "Уелкъм пакет", в какво се изразява работата в СКИ. Всички отговарят колко е интересно и как всеки ден различни неща се случват (което пак е част от клиповете им в youtube). Понеже казват, че работиш 14-15 часа на седмица. Та каква е работата им, с която допринасят за нещо?
                              Сега съм убеден, че в тези 14-15 часа се включва висене във форуми и продаване на мечти на приятели и роднини.
                              Естествено че има СКИ-та, които печелят понеже са добри оратори и могат лесно да зарибят някой балама. Но такива хора могат да се оправят и по други начини в живота.

Коментар

по надолу прочети и ще разбереш че инвестицията се връща,даже и да не ти се бачка....
                                Няма такъв филм, бе пич! Има само в твоите мечти!

Коментар

Working...
                                X