IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Е! - бай Дончо! - какво се учудваш?

Аз вкарах всичко свободно в Тесли, щото он си брои лично бюлетините рамо до рамо с Илонката!
    що не купи и неко койн
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
      Премаркета нещо полудя. WTF???
      Мани, всичко е нагласено.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        Премаркета нещо полудя. WTF???
        Е! - бай Дончо! - какво се учудваш?

Аз вкарах всичко свободно в Тесли, щото он си брои лично бюлетините рамо до рамо с Илонката!

Коментар

• Премаркета нещо полудя. WTF???
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Не ми се ще да изглеждам скромен. Затова ще припомня, че от пролетта насам хванах всички движения.
            Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-11-06 111504.jpg
Views:	1
Size:	27.4 КБ
ID:	4222638

===

И не забравяйте днес да направите пари, а не да гледате отстрани, защото вай вай волатилност. Доста от зелените еко шитни може да отидат до буй.
            Last edited by terziеv; 06.11.2024, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Каква е дефиницията за "вечен връх", 1-2 г. докато пак го подмине ли?
              Вечен означава вечен
              Разбира се, няма как да го разберем дали е такъв в нашия живот.
              Затова разбирай ГОЛЯМ връх.Мисля,че по-лесно ще го схванеш така

И защо се учудваш,да не мислиш,че отиваме на 10к при 3 световна в начала фаза и ФЕД пивот/предстоящ колапс на US икономиката

https://i.imgur.com/uhUF7Gq.png

Last edited by danetha; 06.11.2024, 11:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                Между 6000 и 6100 зоната е много добър кандидат за вечен връх на СП500
                Каква е дефиницията за "вечен връх", 1-2 г. докато пак го подмине ли?

Коментар

• Между 6000 и 6100 зоната е много добър кандидат за вечен връх на СП500

Коментар

• Майчице, тия настина вярват, че Тръмп ще девалвира $. Мислех го за зелен хайвер.

Коментар

• Oще Torm!

Коментар

• От мен ултра шорт на СИП, финанси и технологии.

Дълги опции върху обратни ETF-и - SDS, FAZ, SPXS, SQQQ, TZA.

Наздраве на всички!

Коментар

• Как ще приключат изборите в САЩ, не ви ли е важно в тази тема? Аз имам само две позиции в NYSE, RIO и GFI

Коментар

• Recent history, however, suggests that stocks exiting the index do better one year after their removal than those that were added.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Пичуви, те това, ако не е бичи сигнал, то тогава аз изобщо не знам какво е рогат добитък. Путове ще продаваме днес.
                              Браво, бе! На мен въобще не ми изглеждаше да е бичи сигналът.

Коментар

• Vistra Corp. (VST) will replace The AES Corp. (AES) in the Dow Jones Utility Average. The index change was initiated to ensure a more representative exposure to the Independent Power Producers and Renewable Electricity Producers industry within the Utilities sector.
                                Пичуви, те това, ако не е бичи сигнал, то тогава аз изобщо не знам какво е рогат добитък. Путове ще продаваме днес.

Коментар

Working...
                                X