If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AAPL кърти. Продадох малко на 470 а за 2 дена го докарали на 490 щото Икан казал че е понакупил. Добавям природен газ. Ако щете вярвайте при положение че имам малко повече къси индекси, отколкото дълги акции за 1 месец имам над 25% доходност. Преди малко смятах при среброто имам 30% печалба от 10 трейда....на практика съм отиграл целия канал на тримесечна графика разбира се не на максимум. Сега е много неясно какво ще последва за среброто защото златото го дърпа надолу и нч вярвам да се развали лесно корелацията
Айде сега ще ви отделя 5 минути за един сериозен коментар.
Абе хора вие на к'во отгоре чакате да падне индекса?
Индекс пада при спад на печалбите, при рецесия, при депресия, при очаквана стагнация на икономиката.
Кое от изброените по-горе очаквате в следвашите 2-3 години?
Лихвите са на 0, средният дивидент от компаните е 3%.
Къде другаде да си инвестираш парите? на депозит ли?
Очаква се икономиката да расте, всички икономически показатели са нагоре ...
Вие на к'во отгоре очаквате индексите да паднат?
Дайте тука един смислен коментар
А кое от изброените от теб няма НИКАКЪВ шанс да се случи през следващите година, две, три.
Очакванията са въпрос на вероятности. И когато централната банка ти казва че ще охлажда със сигурност се повишават и очакваната вероятност всичко това което си казал да се случи. Така че индексите съвсем спокойно могат да си паднат с едни 15-20%, че и повече. но може и да не паднат с толкова много. А може и да продължат да растат.
Но да се вторачваш и да отиграваш само една от всичките възможни вероятности е един доста сигурен път към фалит.
Айде сега ще ви отделя 5 минути за един сериозен коментар.
Абе хора вие на к'во отгоре чакате да падне индекса?
Индекс пада при спад на печалбите, при рецесия, при депресия, при очаквана стагнация на икономиката.
Кое от изброените по-горе очаквате в следвашите 2-3 години?
Лихвите са на 0, средният дивидент от компаните е 3%.
Къде другаде да си инвестираш парите? на депозит ли?
Очаква се икономиката да расте, всички икономически показатели са нагоре ...
Вие на к'во отгоре очаквате индексите да паднат?
Дайте тука един смислен коментар
абе лудница не искат да го изпуснат , това е добре , страх страх страх , като се отключи пандората няма спирка . къси добавка на къси захранване на сметки и тн . чакаме пандора
ТЕ правилата и обемите ясни...4 вземаш едно ресто ....кое му е лошото ...Ударен стоп поемаме нагоре.....Колкото по от високо тръгне повече ще пада а колкото по късно тръгне , добри дълги в торбата
както казват вогоните всяка съпротива е излишна ......................
Хахаха много готина препратка. Щом е одобрена пустата магистрала тъй ще е, явно.
И така докато масовката не се убеди, че ще е все така...
За сега е силен тренда
Коментар