If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие май чакате някакво чудо, ей така борсата да падне от само себе си, щото графиката била направила незнам си какво или щото вече много се била вдигнала.
Борсата се движи от фундамета и в момента фундамента диктува бавно пълзене нагоре.
Всичко друго са празни приказки, няма причина борсата да пада (4%-5%) е просто корекция но не и сериозен спад.
Вие май чакате някакво чудо, ей така борсата да падне от само себе си, щото графиката била направила незнам си какво или щото вече много се била вдигнала.
Борсата се движи от фундамета и в момента фундамента диктува бавно пълзене нагоре.
Всичко друго са празни приказки, няма причина борсата да пада (4%-5%) е просто корекция но не и сериозен спад.
Баси пазаря, не моа го разбера дори и когато съм доволен
Олиото минус %, СиП - 0,32, а аз на + 1.2% при положение че от 12 артии 9 ми са нефтеняци.
Очаквах трансглоба днес да се срине с 8-10% поне заради последните събития в Египет, а той между 0.5 и 1% на плюс се движи
С какво шортите олиото ?
Тия етф сякаш ми се нрави.
Нещо по добро ?
Баси пазаря, не моа го разбера дори и когато съм доволен
Олиото минус %, СиП - 0,32, а аз на + 1.2% при положение че от 12 артии 9 ми са нефтеняци.
Очаквах трансглоба днес да се срине с 8-10% поне заради последните събития в Египет, а той между 0.5 и 1% на плюс се движи
С какво шортите олиото ?
Тия етф сякаш ми се нрави.
Нещо по добро ?
Предишните дни беше различно.Това беше ликвидация на стари позиций първире час/два след което идват нови купувачи.Това всъщност е хубаво за дългите,защото се изкарват потенциални продавачи от пазара и на тяхно място идват нови дълги.Шорт скуийз сигурно ще стане ако приближим 1695 и късите се панират,тогава ще има сериозен спайк нагоре или дори трендинг ден нагоре.Днес ако не вземем вчеращният low, сигурно утре ще има ИЗЛИТАНЕ
The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар