If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В такива дни човек не трябва да прави нищо. това което се случва на пазарите не е от промяна на фундамента а от пренастройване на портфейли. И то портфейли свързани с облигации, а не с акции. За това се получава подобна висока волатилност. Тази волатилност ще остане за известно време. Като се успокоят нещата и се види на къде ще е краткосрочния тренд и човек може да се замисли да влиза.
Но днес и предполгам дори другата седмица всеки вход все едно в каква посока ще е прекалено нервен.
Изглежда държим за сега,интересно как ще затворим.
Като почне сесията както днес, обикновено финала е катастрофален, с голямото изсулване в последните 10 минути. Класика!!!
Аз вчера сутринта закрих една от любимите ми позиции, ама днес преди затварянето в Европата си я върнах, че се оказа много корава и не ще да сурка. Дано не хвана дедовия.
Незнам кво се шашка народа
Бернанке каза че ако всичко върви по план и икономиката се развива, 1во ще намали QE а после ще го спре.
То това повече от ясно, но само ако икономиката се развива добре и върви по план, ако не продължаваме с QE.
Факта,че вече има хора от кухнята,които са против трябва да ти светне лампата
Ще има говеждо месо в изобилие-и то по скоро от колкото очакваш
Ех,че мечи прогнози само ми се въртят в тиквата-защо ли ?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Незнам кво се шашка народа
Бернанке каза че ако всичко върви по план и икономиката се развива, 1во ще намали QE а после ще го спре.
То това повече от ясно, но само ако икономиката се развива добре и върви по план, ако не продължаваме с QE.
Коментар