If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсолютно НЕвярно!
До 20 години КПД-то на всички ВЕИ ще е ПОНЕ 200% по-високо, даже 500%, ако кажа сигурно няма да сбъркам! Човечеството, дори САЩ ...
Истината е, че ни е бедна фантазията за 20 години колко ще се промени света, особено в това отношение!
Вече измислено - perpettum mobile! САЩ залагат на шисти ...
Тук не съм съгласен !!!
Далечното бъдеще в което ние няма да сме живи 50-100 години може и да е.
Но близкото бъдеще 20-30 години алтернативните енергии ще продължават да бъдат играчките които са в момента.
Алтернативните енергии са скъпи и не надеждни (за момента).
Близкото бъдеще принадлежи на шистовият газ и другите подобрени технологии за извличане на газ и нефт.
Някой хора май са пропуснали енергийната революция в САЩ.
С този евтин газ и нефт всички алтернативни енергий стават скъпи и неконкурентноспособни.
Абсолютно НЕвярно!
До 20 години КПД-то на всички ВЕИ ще е ПОНЕ 200% по-високо, даже 500%, ако кажа сигурно няма да сбъркам! Човечеството, дори САЩ все повече се обръща към ВЕИ и се правят все повече иновации в сферата! На петрола след 10 години ще се гледа като на остаряващо гориво! Само се замисли - коя компания не произвежда хибриди? Никоя! Преди 3-4 години на ток се минаваха 50 километра, днес се минават по 120-150!
Истината е, че ни е бедна фантазията за 20 години колко ще се промени света, особено в това отношение!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Тук не съм съгласен !!!
Но близкото бъдеще 20-30 години алтернативните енергии ще продължават да бъдат играчките които са в момента.
Близкото бъдеще принадлежи на шистовият газ и другите подобрени технологии за извличане на газ и нефт.
С този евтин газ и нефт всички алтернативни енергий стават скъпи и неконкурентноспособни.
не се заричай, защото даже и след 10 години не е ясно какво ще излезе на пазара.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тук не съм съгласен !!!
кое е скъпо.Фотопанелите са вече 1000$ /1кВ.без конвертора.и без батерии.
мисля да си сложа 2 кВ вкъщи за отопление и охлаждане само.батерия не ми трябва щ го пускам климтика и духалката за топло само денем и направо на прав ток ще карам директно към уреда без да го включвам към ел.мрежата
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Като цяло бъдещето е на алтернативните източници на енергия!
Тук не съм съгласен !!!
Всеки си има глава на раменете.
Не искам да ти давам инвестиционни съвети.
И за водорода има хляб,но е рано да се каже кой ще надделее Като цяло бъдещето е на алтернативните източници на енергия!
supertrader-а ми дава други съвети да съм ги разкарал,че бъдещето било във водорода
Всеки си има глава на раменете.
Не искам да ти давам инвестиционни съвети.
И за водорода има хляб,но е рано да се каже кой ще надделее
Като цяло бъдещето е на алтернативните източници на енергия!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Много силни бикове напоследък и това според мен е причината майския селл офф да се забави. При всички положения обаче е добре темпото да се забави, защото тази динамика на покачване на цените на акциите се 'откачи' от фундамента. ФЕД не пасат трева и знаят , че ако не изпуснат малко парата нещата ще станат грозни в един следващ момент и затова започнаха с това уклончиво говорене. За мен е вече време да започва една прилична корекция навън, но за кукловодите ...не знам.
Факт е, че при затварянето пускат 'комповете' да загладят пазара и да няма драстични пропадания..
поздрави и успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар