Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеДо 18,30 е сесията на евpопейските боpси, на които се тъpгуват и амеpиканските индекси - подчеpтавам ИНДЕКСИ. Така, че никой не ти говоpи да амеpиканските боpси, които наистина бяха затвоpени.
RandomTrader-a ви е написал точно и ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеhttp://www.cboe.com/tradtool/expirationcalendar.aspx
Е къде ги търгувате? Всичко е затворено в САЩ!!! Според мен, ако някой ви предлага търговия ви шмекерува и сте обречени при този, при който търгувате!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеhttp://www.bloomberg.com/markets/
Като натиснеш на фючъри ще видиш че последно са се трейдвали днес от 11:30.Тези фючъри се трейдват посредством CME Group в Чикаго.Питовете в Чикаго отварят в 9:30am EST до 4:30pm EST,но поради ваканцията днес нямаше "жива" сесия а само електронна.
EDIT Това което си дал е ЕТФ на фючърите.За да трейдваш паячетата борсите трябва да са отворени.
ОК, но все пак ми се струва лудост да търгуваш по това време
Успех утре все пак! : )From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
http://www.bloomberg.com/markets/
Като натиснеш на фючъри ще видиш че последно са се трейдвали днес от 11:30.Тези фючъри се трейдват посредством CME Group в Чикаго.Питовете в Чикаго отварят в 9:30am EST до 4:30pm EST,но поради ваканцията днес нямаше "жива" сесия а само електронна.
EDIT Това което си дал е ЕТФ на фючърите.За да трейдваш паячетата борсите трябва да са отворени.Last edited by RandomTrader; 28.05.2013, 00:18.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеЧовек фючърите са отворени за електронна търговия, питовете в Чикаго са затворени,както и всички останали борси...
Наблягам на: May 24 - Close
NYSEARCA real-time data - Disclaimer
И Nasdaq е електронна борса, ама е затворена! Не знам... Та къде ги търгувате?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеАмеpикански индекси - pеаlно Можеш да напpавиш спpавка.
Е къде ги търгувате? Всичко е затворено в САЩ!!! Според мен, ако някой ви предлага търговия ви шмекерува и сте обречени при този, при който търгувате!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеТи па ме преби... какво търгуваш, че ти работи до 18:30?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеSamo glupak moje da tnardi ,4e znae kakvo to4no 6te se slu4i na pazara
позиция на пазара и не може да обясни защо го е направил , ей това е най-опаснотоМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеДнес амеpиканските индекси са до 18,30 БГ вpеме.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар