предния рекордьор пак беше на 15300 пак след изказването на плешивеца гнусен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеНа 22 беше повече.Все пак това е абсолютна касапница.За 15 минути паднахме близо 20 точки."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениелудница
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСамо където те не са водещия изследовател на графена.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНай-лек, най-твърд, най-добър проводник, огромна издръжливост на топлина. От Европейската космическа агенция го виждат като бъдещето в космоса.
За Нокиа - прав си, ама да правиш телефони за тийнейджъри и да си водещият изследовател в "метала на бъдещето" са две коренно ралични неща. Щом ЕС им отпуска няколко милиарда да си харчат по темата, сигурно има потенциал да направят някоя кинта си мисля аз : )))
"It's the classic problem of Britain inventing something and other countries developing it."
Most striking of all the figures is that the South Korean electronics giant Samsung leads the corporate field with an immense total 407 patents. America's IBM is second with 134.
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-20975580Last edited by ravnovesie; 19.06.2013, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНокиа от 10 години е все дългосрочна инвестиция, която все не се сбъдва. Графена към момента не са съвсем наясно за какво може да бъде използван, но най-очевидното му приложение е по-скоро за чипове до колкото съм запознат с него.
За Нокиа - прав си, ама да правиш телефони за тийнейджъри и да си водещият изследовател в "метала на бъдещето" са две коренно ралични неща. Щом ЕС им отпуска няколко милиарда да си харчат по темата, сигурно има потенциал да направят някоя кинта си мисля аз : )))From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеСъгласен! Ако говорим за енергия за промишлени и битови цели, ще има по-добър вариант до 50 години от урана - термоядрен синтез. И това съвсем не е от научната фантастика!
За транспорта ще има доста иновации, най-вече свързани с материала за прозиводството им - графен! Това ще е иновация във всички видове транспорт. Така че, общо взето до 50 години ни чака една голяма революция в отношение на енергетиката и транспорта!
Жокер за дългосрочните инвеститори - Nokia + graphene в Google : ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене се знае дали ще има хляб за това в бъдеще,може да се направи завой на 180 градуса
За транспорта ще има доста иновации, най-вече свързани с материала за прозиводството им - графен! Това ще е иновация във всички видове транспорт. Така че, общо взето до 50 години ни чака една голяма революция в отношение на енергетиката и транспорта!
Жокер за дългосрочните инвеститори - Nokia + graphene в Google : ))))From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПроблема в АИ не са цените...имат си и други недостатъци. В този аспект - някой следи ли цената на уранаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЗа сега, след 10 години дали ще е така?! : ))
Абсолютно доказано е, че развитието на технологиите за момента е необратим процес* : ))))
*само слънцето и астероид могат да спрат развитието...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар