IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    Надявам се да няма война Украйна Русия или обратното. Защото хич не съм на кеф. Ще трябва да мисля дали да си ликвидирам дългосрочната позиция, ако тия вземат че влезнат там, разбира се на печалба, но ако пък няма война много пари ще се изкарат. Общо взето в момента ме карат да залагам дали ще има война в Украйна или не, което много ме дразни. Всички които са в играта са принудени да направят този залог. Аз залагам че няма да има, но ако има ще трябва да мисля какво да правя...
    Сега ще ми обясни ли СУПЕР МОДЕРАТОРА какво общо с политиката има мнението ми когато говоря за дългосрочна позиция, която се чудя дали да ликвидирам, защото може да стане война ?! ?! ?! КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО ИМА В ТОВА - Да ти обясня Дългосрочна позиция за ликвидиране - означава акции КУПЕНИ НА NYSE!!! КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО ИМА В МОИТЕ АКЦИИ ????
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
      Моля, не прекалявайте с политизирането на темата.
      Липсващите мнения са преместени тук:
      Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
      Айде да престанеш с глупостите. ВИЖДАМ че си журналист и модератор. Това е достатъчно за да НЕ можеш да разбереш, че това е ПРЯКО СВЪРЗАНО С NYSE - ЗА ТОВА ГО ПИША ТОЧНО ТУК! ЗАЩОТО МЯСТОТО МУ Е ТУК! АЗ ИГРАЯ НА БОРСАТА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ КИБИЦИТЕ, ЛОШО ТИ Е! Потенциална война е директно свързана с движенията на акциите. НЕ ПОЛИТИЗИРАМ НИЩО!!! СПЕКУЛИРАМ ВЪРХУ ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ИЗХОДИ ЗА БОРСАТА! ВЪРНИ ВЕДНАГА МНЕНИЯТА МИ, ВИЖДАМ ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФИНАНСИ - ЗА ТОВА МИ СЕ ДОВЕРИ!
      TOВА Е ЦЕНЗУРА В НАЙ-ДОЛЕН СТИЛ! КАКВО ДА ПРАВЯ В ТЕМА ИСКАМ ЛИ ДА СЪМ УСПЕШЕН КАТО АЗ ВЕЧЕ СЪМ УСПЕШЕН? ЗА КАКВО ДА ПИША ТАМ ?! ?! АЗ ПИША ЗА NYSE!!!
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Темата за друго не става, а дугата тема за Украина съвсем за нищо не става

Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
        Моля, не прекалявайте с политизирането на темата.
        Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
          Защо се стреснаха така фючърсите?
          Па знам ли. Май имало некво геополитическо напрежение.

Купувайте, серсемлер!

Коментар

• Моля, не прекалявайте с политизирането на темата.
            रादोस्त

Коментар

• Защо се стреснаха така фючърсите?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                ХОРА КУПУВАЙТЕ ДИПОВЕТЕ
                Тръмп и архитекта къде са, там съм и аз. BTFD!

Коментар

• ХОРА КУПУВАЙТЕ ДИПОВЕТЕ

АЗ СЛУШАМ ГОСПОДИН ТРЪМП . ТОЙ Е УМЕН ЧОВЕК . АМЕРИКАНЕЦ

СЕГА ДАУ ЩЕ ОТИДЕ НА 50000 . ЩЕ ИСПУСНЕТЕ РАЛИТО

ЕТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ХАХО 333 И ТАШУНКО СЪС САПА КУПЕХА ДНЕС ПАДАНЕТО И ЧАКАТ НОВИ ВЪРХОВЕ
                  Last edited by the architect; 12.02.2022, 02:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    Мда, който не е слушкал няма да папка е положението
                    Представи си някой да е заредил нафта, въглища и злато. Дали ще има подаръче от дядо Фед?

... Петробраз дали може да го докара до 50 гущера летоска?

Коментар

• Мда, който не е слушкал няма да папка е положението

Коментар

• И друго е казал Бюфет - купувайте CLF! 7% надолу преди отваряне е безумие. Само с разни "умни" алгоритми може да се обясни това движение.

Коментар

• Както е казал Ворън Бюфет: най-сгодно се дерат мечки в петък

Eле пък след шокиращата изненада вчера, която никой не очакваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Не си го следял достатчно за да твърдиш тез неща, това за 4100 не го беше казвал до уикенда, естествено е някаква вероятност, човека дотам смята че може да отиде една бърза трета вълна
                            Не знам за кой уикенд говориш, но предполагам че за последния става дума?
                            Сега врътнах малко назад и това, което съм написал го има и на 02.02 в Market alerts, но не ми се води разследване кога го е написал за пръв път. От вчера, обаче, са му съмненията, че ще се стигне до това дъно.

Коментар

• 18.01.2022, 10:38

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Дреме ми но жилетката, аз съм до уши в нафта. Ако има сеч, мога да мушна малко CHIR.
                              Е, ама не мушнах. Все не ставаше поръчката и взех, че забравих да пълня. Хак ми е.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                                Очаквах и нещо интересно да се случи със златото, но то вече е над тези неща.Няма късателство към инфлацията.Читави златни миньори също пазара не ги награждава особено към момента.Ако така върви още годинка,две и може да си изкупят акциите сами.Бъкани са с пари.
                                На мен ми писна вече. Трябваше всичко във въглища. Още не е късно де.

Коментар

Working...
                                X