Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, не прекалявайте с политизирането на темата.
Липсващите мнения са преместени тук:
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
TOВА Е ЦЕНЗУРА В НАЙ-ДОЛЕН СТИЛ! КАКВО ДА ПРАВЯ В ТЕМА ИСКАМ ЛИ ДА СЪМ УСПЕШЕН КАТО АЗ ВЕЧЕ СЪМ УСПЕШЕН? ЗА КАКВО ДА ПИША ТАМ ?! ?! АЗ ПИША ЗА NYSE!!!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Темата за друго не става, а дугата тема за Украина съвсем за нищо не става
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, не прекалявайте с политизирането на темата.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеЗащо се стреснаха така фючърсите?
Купувайте, серсемлер!
Коментар
-
Моля, не прекалявайте с политизирането на темата.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)रादोस्त
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеХОРА КУПУВАЙТЕ ДИПОВЕТЕ
- 1 like
Коментар
-
ХОРА КУПУВАЙТЕ ДИПОВЕТЕ
АЗ СЛУШАМ ГОСПОДИН ТРЪМП . ТОЙ Е УМЕН ЧОВЕК . АМЕРИКАНЕЦ
СЕГА ДАУ ЩЕ ОТИДЕ НА 50000 . ЩЕ ИСПУСНЕТЕ РАЛИТО
ЕТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ХАХО 333 И ТАШУНКО СЪС САПА КУПЕХА ДНЕС ПАДАНЕТО И ЧАКАТ НОВИ ВЪРХОВЕLast edited by the architect; 12.02.2022, 02:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМда, който не е слушкал няма да папка е положението
... Петробраз дали може да го докара до 50 гущера летоска?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Не си го следял достатчно за да твърдиш тез неща, това за 4100 не го беше казвал до уикенда, естествено е някаква вероятност, човека дотам смята че може да отиде една бърза трета вълна
Сега врътнах малко назад и това, което съм написал го има и на 02.02 в Market alerts, но не ми се води разследване кога го е написал за пръв път. От вчера, обаче, са му съмненията, че ще се стигне до това дъно.
Коментар
-
18.01.2022, 10:38
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДреме ми но жилетката, аз съм до уши в нафта. Ако има сеч, мога да мушна малко CHIR.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеОчаквах и нещо интересно да се случи със златото, но то вече е над тези неща.Няма късателство към инфлацията.Читави златни миньори също пазара не ги награждава особено към момента.Ако така върви още годинка,две и може да си изкупят акциите сами.Бъкани са с пари.
Коментар
Коментар