IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Вече е 5,51....
    Продадох една треета......
    Онзи с късите деето много разбираше ,сега единствените му печалби са дрязгите в политика..
    +1
    и аз се поразтоварих същото количество от портфейла дано да видим още по-добри цени в близките дни за другите две трети....успех на всички колеги
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха-ха-ха-ха-ха: сега пък Allianz - най-най-ного: Яхо-о-о-о-о-о-о !!!!
      Импов дано не си се надрънкал с ного бройка тук, защото с такива постове си малко като синковеца ми като си отвори някаква нова играчка . Успех на всички

Коментар

• Ха-ха-ха-ха-ха: сега пък Allianz - най-най-ного: Яхо-о-о-о-о-о-о !!!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Успех в късите ..
          Днес по принцип е ден на късите но заради Щатите в петък може да се качим...
          Аареалбанк ми е мисълта....идват резултати и какви са ,като гледам другите банки как се сриват след резултатите .....дано е изключение....
          Там даваха 28,5 водораздела ,сега е над тези нива с цел 33-35....
          Анализаторите отчитат печалба от 91 до 171 милиона и купува ...а какви са средните ..
          Ники мълчи и не казва ....
          Аз нямам къси един фонд има

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Аз съм с Abengoa.p днес трябва да подпишат и се надявам поне да минем 0.27 цента яе от 0.275 има отворени къси да видим кога ще ги затворят до сега съм над 18% доходност
            Успех в късите ..
            Днес по принцип е ден на късите но заради Щатите в петък може да се качим...
            Аареалбанк ми е мисълта....идват резултати и какви са ,като гледам другите банки как се сриват след резултатите .....дано е изключение....
            Там даваха 28,5 водораздела ,сега е над тези нива с цел 33-35....
            Анализаторите отчитат печалба от 91 до 171 милиона и купува ...а какви са средните ..
            Ники мълчи и не казва ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Кой бре....?
              Оня дето прави по 20 % на борсите по света и след това драска по 50 поста за 2.5 евро на ден .....
              Русофоба с проблеми с Освободителката ни ...
              Можеш да мразиш но не можеш да променяш историята защото не ти харесва....

Коментар

Вече е 5,51....
                Онзи с късите деето много разбираше ,сега единствените му печалби са дрязгите в политика..
                Аз съм с Abengoa.p днес трябва да подпишат и се надявам поне да минем 0.27 цента яе от 0.275 има отворени къси да видим кога ще ги затворят до сега съм над 18% доходност

Коментар

Вече е 5,51....
                  Кой бре....?
                  Оня дето прави по 20 % на борсите по света и след това драска по 50 поста за 2.5 евро на ден .....

Коментар

И акции става ,на 5,30 купих да осреднявам ....
                    До 5,50 ще се качи и ще продам....

Вече е 5,51....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      като гигант на мисълта и трейдърският ти опит (кой знае къде), щом идея си нямаш от това как се развива бизнеса на компанията за която работиш...... без коментар.
                      изводите за четящите тук.
                      Ха-ха-ха - и КАК точно мога да знам кой китайски град, полуотнесен от гръмнала фабрика или удавен от наводнение, е застрахован основно в Allianz и кой не е? Това е също толкова нелепо, колкото да се очаква от баш-шефчетата в Мюнхен да познават моите клиенти.
                      Това е компания, работеща в 80 държави, Желязко, не е кварталната бакалия.

Коментар

Желязко - колко вътрешен трябва да бъда, че да зная какво се случва из тази твърде огромна и могъща компания, работеща в целият свят? И какво ще рече твоята китайска рисунка?
                        Импе това е листовка бре не се ли вижда ясно

Коментар

Желязко - колко вътрешен трябва да бъда, че да зная какво се случва из тази твърде огромна и могъща компания, работеща в целият свят? И какво ще рече твоята китайска рисунка?
                          като гигант на мисълта и трейдърският ти опит (кой знае къде), щом идея си нямаш от това как се развива бизнеса на компанията за която работиш...... без коментар.
                          изводите за четящите тук.

Коментар

• Бльъм: не е толкоз зле:

Click image for larger version

Name:	Allianz.JPG
Views:	1
Size:	27.2 КБ
ID:	3041888

Коментар

• Желязко - колко вътрешен трябва да бъда, че да зная какво се случва из тази твърде огромна и могъща компания, работеща в целият свят? И какво ще рече твоята китайска рисунка?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Ако се оправяш с испанския тук може да прочетеш доста за тях
                                http://pcbolsa.com/Cotizacion/
                                Благодаря, ... Google се справя с испанския
                                Успех
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X