IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    "Стратегията" на "Импето" ти е толкова смешна, освен ако използващият няма да надживява орлите, Йода и други хилядолетници или пък не завещае активите на пра пра пра внука си, но по всичко личи, че времевия таргет на "стратегията" граничи с безкрайност.. То с чужди парици и баба знае. Скубе си баба таксите и си кюта и се прави на велик стратег по форумите, че и интервюта дава..
    С кои "чужди парици", бе - тролче? Колко пъти трябва да повтарям, че си пазарувам акции само със свои собствени пари?

Днес мисля Даксът и другите европейски ще възстановят загубите от вчера., т.е. ще се повтори предната седмица. Ето - Азия е главно на зелено.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Я кажи ква е таз стартегия
      Ти не "разбираш".
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        А дано ,но премаркета е пак надолЕ....
        защо ДАХ се откачи от ДАУ а едно време вървеше плътно с него....
        той се качва 1 процент ,дах с два ,той пада с един процент дах пада с два....
        Преди 4 дни предсказах спада, но тук си играят на Ъпкане, стратегии, надъхване и заравяне на глави в пясъка.

Най ми е смешен "Импето". Акциите му падат, но той е яхо доволен. Същото сме го гледали и на БФБ със Софарма примерно... Няма вариант, при който хакционерчетата не правят пари, без значение от цена, спад и прочее незначителни досади.

Коментар

• Първоначално изпратено от vortexbg Разгледай мнение
          Никога не съм писал досега, но направо ме изумявате и не издържах.. Или не "чувате/разбирате" стратегията на Импето и другите "дълги" или завиждате. Кое е? Не е нужно техническо/фундаментално или неотеоретично обеснение
          Я кажи ква е таз стартегия

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
            е нормално след този спад на даксито..ден за продажби е бил и така утре пък ще ка4и без да има при4ина тоест с при4ина със задна дата
            А дано ,но премаркета е пак надолЕ....
            защо ДАХ се откачи от ДАУ а едно време вървеше плътно с него....
            той се качва 1 процент ,дах с два ,той пада с един процент дах пада с два....

Коментар

• Първоначално изпратено от vortexbg Разгледай мнение
              Никога не съм писал досега, но направо ме изумявате и не издържах.. Или не "чувате/разбирате" стратегията на Импето и другите "дълги" или завиждате. Кое е? Не е нужно техническо/фундаментално или неотеоретично обеснение
              "Стратегията" на "Импето" ти е толкова смешна, освен ако използващият няма да надживява орлите, Йода и други хилядолетници или пък не завещае активите на пра пра пра внука си, но по всичко личи, че времевия таргет на "стратегията" граничи с безкрайност.. То с чужди парици и баба знае. Скубе си баба таксите и си кюта и се прави на велик стратег по форумите, че и интервюта дава..

Коментар

Ти си знаеш твоето и това е.
                Вместо да ограничиш загубите и след това броя на акциите ,ще стоиш пред компа и ,ще гледаш как някой ти взима кинтите ,щот не продавал на загуба
                най голямата глупост за мен е стопа и ограни4аване на загубите със затваряне на минус ..зна4и загубил съм по този на4ин хиляди евра и пак съм тотален противник и никога няма да слагам стопове това ми е ама най омразното нещо да отстъпвам със загуба..може да съм бил със 500 назад но ще из4акам да затворя на поне 10 евра + примерно...аз имам друга философия огромен акаунт и никакви стопове..когато и да съм губил котировката рано или късно е връщала и ако акаунта е огромен съм щял да излезна на + ..но това са били входове който са правени със замъглено съзнание най общо казано..не съм привърженик на схемата да сложим 50 евра и огромен ливъридж и да изкарам 500 примерно, харесва ми да сложа 50 к евра и да работя с 8 контракта и да си прибирам всеки ден по 500 евра примерно пък пазара нека дава възможности за още
                Вся Власть Советам

Коментар

Вместо да ограничиш загубите и след това броя на акциите ,ще стоиш пред компа и ,ще гледаш как някой ти взима кинтите ,щот не продавал на загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Кога съм казвал: всеки ден нагоре? Днес да съм казал това?

За движенията - прав си - добре е да се прави това - но ще го правя с инвестициите си във фондове - по-лесно е.

Има два начина да хващаш движенията - управление на активите и управление на вноските - или и двете. Първото е - управляваш това, което вече имаш, второто: доинвестираш или реинвестираш когато усетиш дъното - докато не го - държиш свободните средства в сухо.

Хаирсъзов - ходи при Любо Пенев, той ще ти отговори вместо мене. Правилно си се кръстил - ти само тролиш.

Коментар

Е то всеки ден за теб е нагоре остава и да не познаеш
                      Импе всеки ден пишеш едно и също нагоре Дакс и псувни по петрола
                      Само на дивидент ако чакаш не виждам кво се пънеш цял ден ?
                      Пробвай да хванеш някое движение на борсата то така е баси и мазохиста трябва да си когато има корекция и да не гледаш да намалиш загубите поне ,казвам ти го като съвет ,нищо лично но е тъпо поведението ти поне за мен .
                      Хайде с здраве
                      Кога съм казвал: всеки ден нагоре? Днес да съм казал това?

За движенията - прав си - добре е да се прави това - но ще го правя с инвестициите си във фондове - по-лесно е.

Има два начина да хващаш движенията - управление на активите и управление на вноските - или и двете. Първото е - управляваш това, което вече имаш, второто: доинвестираш или реинвестираш когато усетиш дъното - докато не го - държиш свободните средства в сухо.

Хаирсъзов - ходи при Любо Пенев, той ще ти отговори вместо мене. Правилно си се кръстил - ти само тролиш.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        днес цял ден на борсата бяха със знак между 4 и 7% ...минус.
                        е нормално след този спад на даксито..ден за продажби е бил и така утре пък ще ка4и без да има при4ина тоест с при4ина със задна дата
                        Вся Власть Советам

Коментар

• ако се запази алгоритъма на катерене до няколко дена трябва да минем 10100
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                            Евтините горива зарадваха Lufthansa

Германският превозвач обяви печалба от 1,82 млрд. евро за 2015 г., основно в резултат на по-евтиното гориво статияте е от инвестора от днес
                            днес цял ден на борсата бяха със знак между 4 и 7% ...минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                              Цената се движи по зиг заг надоле по съвсем друг канал на седмична времева рамка.

Смешко(Импе), право ти го рекоха, ако повтаряш едно и също, то неминуемо ще познаваш от време на време.
                              Между другото научи ли, кога отваря китайската борса..
                              алгоритъмат на по старшите времеви графики се изменя на база на по младшите и всяко едно изменение на старшите времеви графики запо4ва от младшите на седми4на и месе4на напира да катери ли4но аз мисля 4е 10500 -10600 ще покаже на къде ще ходи..сега се блъскаме в долната 4аст на многогодишния седми4ен възходящ канал бивша диагонална подкрепа сега съпротива
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Евтините горива зарадваха Lufthansa

Германският превозвач обяви печалба от 1,82 млрд. евро за 2015 г., основно в резултат на по-евтиното гориво статияте е от инвестора от днес
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X