IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    тези поръчки стоят от 10 дни ...
    Предния път пак бях сложил поръчка на коба на 6 но като гледах как падаше се уплаших и я свалих на 5,81... тя стигна до 5,93 и се върна до 6,4....
    Та нарочно не я взех, да не ми пречат на работата и да не се потдавам на страха ...

Плюс това японците не паднаха днес като хората и довечера даже и ДАУ да не се качи нагоре ,утре ще се качат всичките ...
    е ок що пускаш поръчки тогава нема се плашиш кат си си нарочил нешо скачай му там на главата, само не разбрах с какъв аршин ги мериш тея поръчки 5.81 или хващаш линията на поръчката и теглиш надоле и къде слезе ?!? Ти си ебаси образа и зарежи тея банки пак ти повтарям, че после ше ти заминат и дюнерите и кафетата с мадамите

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      ше се утепаш от дюнери неска с 30 лв. ... Е как така немаш достъп до платформата, обади им се на тея каиши и им се развикай и как така купуваш нещо си без да виждаш ве, ае ти падладел ли си ве
      тези поръчки стоят от 10 дни ...
      Предния път пак бях сложил поръчка на коба на 6 но като гледах как падаше се уплаших и я свалих на 5,81... тя стигна до 5,93 и се върна до 6,4....
      Та нарочно не я взех, да не ми пречат на работата и да не се потдавам на страха ...

Плюс това японците не паднаха днес като хората и довечера даже и ДАУ да не се качи нагоре ,утре ще се качат всичките ...

Коментар

Най бързо падат и най бързо се качват.... единственото което съжалявам че днес нямам достъп до платформата и купувам на сляпо....
        можеше и да се купи по добре ....следобед.....
        Ако продам коба печеля 6 цента и 3 цента са ми печалба в момента ...
        Цели 15 евра....
        ше се утепаш от дюнери неска с 30 лв. ... Е как така немаш достъп до платформата, обади им се на тея каиши и им се развикай и как така купуваш нещо си без да виждаш ве, ае ти падладел ли си ве

Коментар

Най бързо падат и най бързо се качват.... единственото което съжалявам че днес нямам достъп до платформата и купувам на сляпо....
          Цели 15 евра....
          В момента купуваш банки?
          После да не се сърдиш.

Коментар

абе стига с тея банки ве, заеби ги тех и без тва са изпосници и нишо не праат нито произвеждат, а праат само бербат. Цъкай си там тея производителите на нещо реално или индекса .... Монте Видео ей земи пример от колегата, турил е вето на банкерската пасмина и така и требе ....
            Цели 15 евра....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
              Нито една сделка с банкови акции нямам на външни пазари, не ме кефят.
              На БФБ за последно държах, но и те не ме кефят. За мен банките са табу.
              браво, така поразиите ше намалеят в пъти, Анатема за тея банки

Коментар

Купени банки Коба на 6,03 /възстановен пакет от 6,55/ и Ареалбанк на 28.55 възстановен пакет от 30,55/...
                Е ОН не пада ,ще го чакаме.....
                абе стига с тея банки ве, заеби ги тех и без тва са изпосници и нишо не праат нито произвеждат, а праат само бербат. Цъкай си там тея производителите на нещо реално или индекса .... Монте Видео ей земи пример от колегата, турил е вето на банкерската пасмина и така и требе ....
                Last edited by michaelis12; 26.09.2016, 12:00.

Коментар

• И аз не обичам бамките, макар моята бамка да ме кефи. Дивидент: сосен.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам банките ама разни хора разни идеали ...
                    Купени банки Коба на 6,03 /възстановен пакет от 6,55/ и Ареалбанк на 28.55 възстановен пакет от 30,55/...
                    Е ОН не пада ,ще го чакаме.....

Коментар

така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам ама разни хора разни идеали ...
                      Нито една сделка с банкови акции нямам на външни пазари, не ме кефят.
                      На БФБ за последно държах, но и те не ме кефят. За мен банките са табу.

Коментар

Е, сега съм на кеш, да не ставаме алчни. Като видя сгода - пак.

Муньо как си трае, че се е нахапал с банкови акции яката.
                        така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам банките ама разни хора разни идеали ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Де изчезна бе: Богов? Станал си от Фюрерът ли?
                          даже фюрерЧе..
                          доволен съм от днешните си 15%

Коментар

Всъщност като се засмятах, процентите без спреда и таксата са 15 само от днес.
                            Де изчезна бе: Богов? Станал си от Фюрерът ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Абселютно съгласен.
                              Това, е просто една част от общата мозайка.
                              Тлъстичка, но част.
                              Целта е ПО-ГОЛЯМА.
                              Да: целта на САЩ е да смажат основният си (и по-силен от тях) икономически конкурент ЕС без оглед на средствата - талибански орди, удар по хипермегамогъщи производители (Костенуркаджиите), атака на бамковата система (пак огромна бамка). Ударите са насочени основно към Германия, защото е опората на ЕС и защото там имат троянски кон - отвратителната меркел, дето, ако немският народ имаше мозък, отдавна да я е свалил и убил по най-брутален, извратено оригинален и мъчителен начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Е ся вече,можеш да почиваш до дгодина!!!
                                Ами, като цяло не е невъзможно, но по изборите ще се прави някое друго евро...

Коментар

Working...
                                X