IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• do taklamakan

taklamakan, blagodarq spravih se, proraboti. gre6kata mi e bila 4e sam izbral drug site za izto4nik na quotes. Blagodarq otnovo

Коментар

• do taklamakan

pokrivam putovete !!! 36 , 37
      4estito !!

Коментар

• do taklamakan

no9,направи каквото ти кажа сега и ако не тръгне ще го мислим.Горе в десния ъгъл на медведа
        има един бутон, на който пише Menu.До него отляво има бутон със стрелка.Натискаш го и избираш
        опцията Scottrade Real-Time STREAMING(FREЕ Registraion).После отиваш срещу прозореца Portfolio.
        Натискаш бутона,който е във вид на решетка.Появява се една таблица.В първата колона на
        таблицата вкарваш символите на акциите,които искаш да следиш.Трябва да са 10 не повече.
        Ако искаш да следиш и индекси- жертваш две-три акции и на тяхно място слагаш символите на
        индексите.

Проблема е,че не ползвам такова нещо, за което пишеш.Даже не го знам какво е.Ако е нещо интересно-
        светни ме.

проблема

Коментар

• do taklamakan

taklamakan, ima malak problem, v momenta nqmam telefon. Po-udobno 6te e ako izpolzva6 mIRC. za server pi6i /server irc.techno-link.com za kanala pi6i / j nasdaq az sam tam po4ti po-vsqko vreme. za momenta tova e edinstveniq na4in po-koito mojem da komunikirame v realno vreme.

Коментар

• do taklamakan

no9,най важното нещо е-програмата да ти приеме логването.Не знам по пощата дали ще стане.Според
            мен най-удачния вариант е да ми се обадиш по телефона.Отваряш си медведа-отварям го и аз и си
            обясняваме.Телефоните ми са:052452059 и 0887624175.Ако не ме намериш на домашния-чукни на
            мобилния да се разберем за някакъв час.

Коментар

• do taklamakan

taklamaka, az si svalih MEdved-a, oba4e taka i ne vijdam kak 6a stane s real-time kotirovki i grafiki dori i za 10 Symbol-a, bi li me svetnal, ako obi4a6.
              Blagodarq ti.

p.s. ako iska6 moje i e-mail-at

Коментар

• free fall

dnes i zlatoto pada, i srebroto, i stock marketa, i petrola... egasi ....

Коментар

• Software

oformiane na srednosro4en vrun i posle nadolu do 1960 za naz !!!
                  kupuvait eputove !!! 36 , 37 strike !!
                  taka mislia az !

Коментар

• Software

Момчета,как очаквате да се отрази речта на грийни на пазара днес?

Коментар

• Software

аз специално не, но ползвам metastock

Коментар

• Software

Момчета някои ползва ли АмиБрокер ?

Коментар

• Greenspan speech

taklamakan мерси сега я зареждам:-))) Иначе ползвах от finance.yahoo.com но там са със достатъчно голямо закъснение.

Коментар

• Greenspan speech

$$$$,на http://www.quotetraker.com/ мисля,че можеш да си изтеглиш една програмка-викат и медвед
                            и там можеш да си сложиш 10 акции и от насд включително и да ги следиш в реално време.

Коментар

• Greenspan speech

Аз така следя SBC, вече 2 пъти за последните 2-3 седмици пропуснах точни входове и направо умирам от яд. Някак винаги когато реши да отворя позиция светва червена лампичка която ми казва нещо от рода на "хей къде си тръгнал да купуваш виж че dow пада" или "Трябва малко повече компанията още не е искарала отчетите си ". Когато тотално ти писнало и вече не ти пука вече дали ще спечелиш или загубиш а важнато и в играта и си казваш на наум "Е*** съм майката!" тогава пък си казваш наум "Не няма да отварям пък защото когато съм в такива състояния обикновено губя пари". Получава се някакъв отвратителен кръговрат.
                              Търгувам през Метатрейдър и имам достъп само до акцци от Dow. А те понякога са просто отвратителни. Някъде бях чел че се търгували само от акули, които се самоизяждали. Кофти е че няма нещо като Level2 котировки тъй като те определено са в помощ. Но дано в новия Mt4 са предвидени повече инструменти и повече акции. Колкото до AA мисля че те ако не се лъжа се занимаваха с алуминий, а някъде миналия месец или по преди Европейския Съюз осъди САЩ за заради митата, от които се възползваха АА така че това си е някаква негативна тенденция при тях така че добре си го бил замислил да селваш.

Коментар

• Greenspan speech

Ами,защото аз наблюдавах АА и INTC и си бяха за скъсяване,ама на не ми достигна смелост-а виж
                                АА къде отиде.

Коментар

X