If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Zdravejte vsi4ki ne sum vlizal ot sedmica zashtoto v ofice-a stava ludnica. Vizdam mnogo interesni postingi, dnes sledobed shte se opitam da se vkliu4a. Privet na no9, taklamakan i gigio.
Коментар
no9
MOT
mom4eta, kakvo 6te kajete za dvoiniq vrah na MOT
Коментар
maiko
TASR & oil
Sa Gi dano dnes nqma6 dulga poziciq na TASR 6toto...25% nazad...ne e malko!
uspeh to all
Niakoi bi li podskazal programa za rabota
s Elliot Waves ?
Коментар
sagitarius d
TASR & oil
FCEL i NAVR izglejdat interesni..A TASR- ami az nqmam nervi da gi darja poveche ot nqkolko dena..
Коментар
uncommitted
TASR & oil
Pravilniat hod e da si long TASR, eventualno s malka pozicia (ili s opcii, kakto predpo4ita6 ti) , koiato da darji6 pove4e vreme, za da moje6 da hvane6 po-lesni pari. Ili da stoi6 nastrani.
Kato kaza oil co's hvurli edno oko na MSSN, ni6to 4e e small cap. Az li4no v momenta haresvam FCEL i NAVR Ne sa to4no kato grafikite na oil kompaniite, no sa vuv vuzhodia6t trend i toku 6to izlizat ot konsolidacia i new high...
Коментар
sagitarius d
TASR
uncommited, az mislq che investorbg pishat za TASR ,zashtoto chetat foruma i se opitvat da sa polezni.. http://www.investorbg.com/News/World...s.asp?ID=11941
No moj i da gresha razbira se..A MAGS-koi znae..
V momenta nqkoj ot oil co's sa interesni.. APA ,UPL,TNP, PETD,BJS..
Obshto vzeto ima mnogo intersi kompanii, stiga da znaesh kakvo tarsish, i kolko ti e "puke pointa"- kakto kazva Marty Schwartz..
A TASR e up v momenta..Kolko li oshte bears shte go shortqt?
Коментар
uncommitted
TASR
TASR moje6 ve4e da ia otpi6e6, 6tom i v investor.bg pi6at za neia, zna4i e vreme da se prodava. Razbira se, ne kazvamda se varvi sre6tu trenda, po-skoro bih stoial nastrana.
Men ako pita6, eto ti o6te edin TASR oba4e dosta po svej - MAGS )) Ima 6ans za dosta dobur long position trade.
Коментар
sagitarius d
TASR
Shto be trader1, vish kakva krasota?
Expire at close Fri, Apr 16, 2004
Strike Symbol Last Chg Bid Ask Vol Open Int
100.00 QURDT.X 14.10 12.70 13.60 14.20 6,587 5,198
105.00 QURDA.X 9.10 8.85 8.60 9.00 8,687 3,504
110.00 QURDB.X 3.90 3.80 3.60 4.00 13,768 3,028
TASR mi e v watchlistata ot november, ot january go masajiram/toi sushto ponqkoga masajira /.Tova koeto me nasochi kum TASR e che pri dosta brokeri ne mojesh da shortish TASR..Taka che posokata zasega e qsna )
Osven tova v vtornik shte reportva earnings. Taser International, Inc. TASR 0.22 Before Market Open .
Ako poglednete kakvo stana prez january ,shte vidite kolko interesno shte e..
A puk na 29-ti shte e payable stock split 2:1..Pak za reference e interesno da se vidi kakvo stana pri posledniq split January..
Aide stiga free tips..
Коментар