IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• options trading

Не ми се рентира на индексни да играя, нещо по-волатилно търся, тръпка да има
    EBAY пак нещо прекалиха, натам ме влече. JNPR ми се види под 20, ама там логика никога няма, много бой съм ял от тая - вече не пипам

Лапам на дълги CPQ и TQNT, но за Компак май стига толкова, ще ги затварям и нещо трябва да правя с кинтите

Коментар

• options trading

Eто го - JDSU - току що отиде на червено, не знам какво става ама сигурно ще се разбере.

Коментар

• options trading

Радо, sorry, ама в момента не играя, по-точно играя само с личния си CASH account, така че за хубавите скъпи акцийки в момента изобщо не мисля. Иначе се двуумя дали да пазарувам ONEV, AVXT или VIGN. Гледам сладурите от CMGI, пак веят байрака и си ги подпрях отстрани с една ENGA. Абе с две думи буклуци всякакви... Шорти QQQ бе човек, да ти е мирна главата.

Коментар

• options trading

Наивник, сподели някой тикер, не се стискай
          Търся за скъсяване нещо

Коментар

• options trading

спор няма! не ги разбирам много, но и интересни триъгълничета се мяркат... ще го чакам на долар 2 над 70 ...

Коментар

• options trading

Работата е там, че го гледаш сега MSFT на 70 и си викаш как да не го шортя, ама онези лудите, май пак са се наострили да купуват, че не знам вече дали пък да не се обичваме???

Коментар

• options trading

И аз съм от страната на гледащите. С гледане не се ставало касапин, ама де да видим...

Коментар

• options trading

аз лично си мълча, като неам кво умно да кажа... е гледам си AMD, BEAS, сега пак и към MSFT поглеждам и си задавам вечния въпрос - дойде ли му времето?
                  междудругото - къде е този другия форум?
                  Успех!

Коментар

• options trading

ей,мълчите си а?
                    а пък аз гризнах дръвцето с тиа АА.
                    така, че три пъти мерете веднъж режете- добре го е казал народа!
                    хайде наслука!

Коментар

• options trading

rtn 30 call ? anyone?

Коментар

• options trading

ЧНГ! Преди нова година го изядох с 2-3 сделки и сега дебна пазара, искам Н.Г. да ми трьгне на добре.

Коментар

• options trading

Е - Бонго било, като гледам котировките продава в момента. Хайдеееее, дано цялата нова година да е такава!!!

Коментар

• options trading

Преди малко продадох SCMR на 6.27 и сега не знам дали съм направил БОНГО от някой заспал американец или съм се прекарал с някой долар.

Коментар

• options trading

Zdravei pak Naivnik.Blagodaria za maila pusnah ti otgovor.Trader1 pozdravlenia za site64,radvam se da se zapoznaia makar zadochno s avtora mu.tova beshe ot purvite mesta,koito mi otvoriha ochite za turgoviata s opcii i sega samo s tiah se zanimavam.foruma e super,ama mi se iska da e po-aktiven : taka de,kogato reshish da se nabutash s niakoia opciika, drugo si e da poluchish i stranichno mnenie
                              taka che sledite li go toia forum 1630-2300?
                              sega sum se zael s AA 37.5put i spored men imat potencial za 33.5-34.0 do kraia na sledvashtata sedmica.
                              Kakvo mislite?
                              S kakvi indikatori rabotite osnovno - az uvajavam adx+sar,williams%r,rsi i cci.

Коментар

• going down

На кой му пука. Иначе са си добре, особено напоследък PALM...

Коментар

Working...
                                X