IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://techcrunch.com/2021/10/20/tr...-truth-social/

TRUTH Social app will be launched through a new company formed by a merger of the Trump Media and Technology Group and Digital World Acquisition Corp, listed on the Nasdaq, as per its statement.
    Oй мале, поне половин хамерика ще иска се запише там.
    Спака като го пуснат на борсата ще изригне за нула време в пъти.
    Съчетано с едновременно шортене на твитъра....направо но брейнър си изглежда отвсякъде за правене на парички.

PS Eй на, докато излезе новината и вече спака е >50% нагоре примаркет

https://finance.yahoo.com/quote/DWAC?p=DWAC
    Last edited by pipbel; 21.10.2021, 12:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Защо толкова много? Рискова ли е работата? Има ли загинали?
      Втората по смъртност професия в САЩ и липса на желаещи.Много важен сигмент за американската икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Пандемията отминава, няма наратив вече за тях. Телемедицината е хубаво нещо, определено, ама поне средносрочно - друго си е око да види ръка да пипне, класиката е най надеждна.
        Отдавна не бях ги поглеждал - графиката им е като на спукан балон. Трудно се надуват такива.
        Направи ми впечатление на 1 очо че се търгуват на p/s като на ЕВ компании дето растат със 100-300% годишно, мислиш ли че такъв растеж ще видиш тук...риторичен въпрос.
        Абсолютно никаква идея нямам. Благодаря за резюмето. Очевидно ще пропусна.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          Ти кажи дали TDOC е за игра сега. Дай акъл, че не ми се гледа подробно.
          Пандемията отминава, няма наратив вече за тях. Телемедицината е хубаво нещо, определено, ама поне средносрочно - друго си е око да види ръка да пипне, класиката е най надеждна.
          Отдавна не бях ги поглеждал - графиката им е като на спукан балон. Трудно се надуват такива.
          Направи ми впечатление на 1 очо че се търгуват на p/s като на ЕВ компании дето растат със 100-300% годишно, мислиш ли че такъв растеж ще видиш тук...риторичен въпрос.

Коментар

• Ти кажи дали TDOC е за игра сега. Дай акъл, че не ми се гледа подробно.

Коментар

• Бит...нята вече се търгува здраво етф-а им.
              Гледам на платформата опциите ги пуснали. Ама през 5 цента стъпката.
              Как да е, пуснах и аз 2 пута - 1 за 19 ное и 1 за 17 дек, на 33 и 30. 2% и нещо и 3.4 дават премия. Да видим ще ме уважат ли днес.
              Макар че по ме сърби ръката да си купя путове.
              При всеки нов етф в началото има ъп от ентусиазма, ма после корекция.

PS Айде на 1то вече клъвнаха, 2.06% чиста премийка до 19 ное
              Last edited by pipbel; 20.10.2021, 23:05.

Коментар

• Майчицеее, това новините как вярно влияят на хората... Крамър спомена CTRA и цената на секундата излетя. Чак ми купиха безумния? ноемврийски кол на страйк 28,5.

Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Шофьорите джиткат на борсата защото като работят 1 месец после може 2 месеца да трейдват докато ги загубят.
                Решението е просто да не им дават толкова много.
                Малко е абсурдно, затова може да се върнем и на хипотезата че е рисково.
                Нищо не им "дават". Те работят. За разлика от разни офисни мишоци. А и да получаваш много шума не е далавера. Щото накрая пак си без активи.
                Last edited by terziеv; 20.10.2021, 22:17.

Коментар

Няма кой, бе Жорка, просто НЯМА кой. Всички джиткат на борсата. Или както казва един форумен корифей:
                  (c)
                  Един от случаите, когато си прав без да искаш.
                  Шофьорите джиткат на борсата защото като работят 1 месец после може 2 месеца да трейдват докато ги загубят.
                  Решението е просто да не им дават толкова много.
                  Малко е абсурдно, затова може да се върнем и на хипотезата че е рисково.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Няма кой, бе Жорка, просто НЯМА кой. Всички джиткат на борсата. Или както казва един форумен корифей:

Интелектуалният труд не е работа. Някакви се лигавят и се опитват да избягат от мината и фабриката където истинските мъже въртят каменарския чук. IT лигльовци.
                    (c)

Един от случаите, когато си прав без да искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Много работа имам.Камионите хвърчат по пътищата при тия високи цени на товарите.Шофьорите ми изкарват по 30 000 $ на месец в момента

Коментар

• Е кажи къде остана далавера в сектора?

Коментар

Ти докато ни обадиш и то отлетя. Аз лично го изпуснах. Оставам без каруци. Ще разчитам на лодките.
                          Много работа имам.Камионите хвърчат по пътищата при тия високи цени на товарите.Шофьорите ми изкарват по 30 000 $ на месец в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

не. Вчера трябваше да пазарувам, но се оказа, че тия глупаци от SAXO са изтрили картата ми от която захранвам. И понеже съм на почивка в чужбина и картата не е в мен и не можах да заредя и да купя промоцията. Одеве ги питах защо са я изтрили и така и не отговориха. Абе...не са те виновни, а пословичната ми каръщина. Чаках тоя ден от 2 месеца, защото чак сега можех да заема пари хем и съвпадна с промоция и накрая пак ме прецака каръка.

Според вас това ли беше прословутата корекция зa която се говори от 3 месеца, или пак ще ни залъже и тогава вече ще ни занули?
                            Не се знае.Ще видим какво ще стане с корабите които чакат да разтоварят на Лос Анжелис.Хиляди ,хиляди контейнери стоят в морето а калифорнийските гейове не могат да ги разтоварят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ами тия Marten са стара транспортна компания.Имат много терминали и камионите им вървят по пътищата което означава,че си бачкат добре.Ама то сега при тия космически цени на товарите всички правим яки пари.
                              Ти докато ни обадиш и то отлетя. Аз лично го изпуснах. Оставам без каруци. Ще разчитам на лодките.

Коментар

Дай акъл за каруците. Тези Marten знаеш ли ги?

Иначе пазара го разпрах с хастара.
                                Ами тия Marten са стара транспортна компания.Имат много терминали и камионите им вървят по пътищата което означава,че си бачкат добре.Ама то сега при тия космически цени на товарите всички правим яки пари.

Коментар

Working...
                                X