If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо до тук нищо кой знае колко паметно - златни macbook-ци... В общи линии това е. Но цената им е скандална. Да видим дали ще има one more thing. Ако има логика, залагам тия дни да коригира apple, защото очакванията бяха огромни.
Аз излязох в четвъртък, но в следващите дни може би ще се отвори добро ниво за дълга позиция.
Аз съм разочаораван до момента само от факта че очаквах да дадат някоя яка апликация за чаасовника за която никой не се есещал
Нещо до тук нищо кой знае колко паметно - златни macbook-ци... В общи линии това е. Но цената им е скандална. Да видим дали ще има one more thing. Ако има логика, залагам тия дни да коригира apple, защото очакванията бяха огромни.
Аз излязох в четвъртък, но в следващите дни може би ще се отвори добро ниво за дълга позиция.
Погледни GILD - еуфорията там беше същата когато мина 100 $. Сега ще кажеш, че случая е различен... например нямат реален конкурент и т.н.
Успех, дано си прав...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Това второто добре като стратегия, ама докато си на пусия може да не ти издържат нервите и пушката да гръмне....
Има и трети вариант, който някои прилагат ... да им се чуди човек - допълвайки по надолнището
Който няма нерви не е за този бизнес. Всъщност не е за какъвто и да било бизнес.
А за този третия вариант, аз не правя разлика между него и втория. Има разбира се гении / този форум е пълен с такива/ дето знаят баш кога са дъната и все ги уцелват ама аз не съм от тях
Здравей,
Понеже разбиранията ми за търговията доста се доближават до твоите, много ми е любопитна стратегията ти при мечи пазар. Би ли откривал къси позиции или би търсил перспективни компании на ниски цени? Почти съм сигурен че е второто но все пак да попитам
Това второто добре като стратегия, ама докато си на пусия може да не ти издържат нервите и пушката да гръмне....
Има и трети вариант, който някои прилагат ... да им се чуди човек - допълвайки по надолнището
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Някой беше ме попитал в лично собщение и аз му обясних подробно стратегията си ако това може да се нарече стратегия при взимане на решение и всъщност какво правя аз. Ако наистина някой го интересува аз мога да обясня и тук точно какво правя на пазара и защо го правя по този начин във всеки конкретен момент и всеки може да си извади извод - дали това е правилно или не...дали това съответства на неговото виждане на нещата и ще бъда щаслив ако някой аргументирано ме убеди че аз бъркам някъде в това което правя.
Здравей,
Понеже разбиранията ми за търговията доста се доближават до твоите, много ми е любопитна стратегията ти при мечи пазар. Би ли откривал къси позиции или би търсил перспективни компании на ниски цени? Почти съм сигурен че е второто но все пак да попитам
Момци, стига с тези американски акции, много са скъпи нещо. Без нефта и златото
Никой ли не купува нищо в Европа?
INDY, INDA, MCHI и FXI как ви се струват?
Коментар