IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
    А къде виждате изхода от това?
    Аз добавих и ще заложа 16,3 за продажба и ако се изпълни и падне над 10% пак влизам когато спре спада. Има доста здрав скептицизъм при такъв обем за да не се качи повече. В 17;15 Мисля че сега следва спайк който ще откара цената бързо нагоре
    Last edited by desperado; 21.10.2021, 18:16.

Коментар

• А къде виждате изхода от това?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        https://finance.yahoo.com/quote/DWAC....tsrc=fin-srch

A тия пък какви са... съвсем се обърках.. да не сме се качили на конския вагон вместо 1 класа...
        че и 400 и кусур % скочили

Опциий, опций, ама от самата компаний пуснати.

Признавам си, че сложих стоп за 100 броя. Половината позиция излетя на 13,4.

Коментар

https://finance.yahoo.com/quote/DWAC....tsrc=fin-srch

A тия пък какви са... съвсем се обърках.. да не сме се качили на конския вагон вместо 1 класа...

това са сигурно warrants на същото

Коментар

• https://finance.yahoo.com/quote/DWAC....tsrc=fin-srch

Коментар

ИБ

Май либерастетата взеха да шортят, нека...ще им излезе през носа.
              ха дано, ама надали. Като цяло ми дреме на жилетката. https://www.vbox7.com/play:8a079762

Коментар

• И радост и плач да има .......поне да сме заедно!Вътре съм.

Коментар

ИБ

И аз съм вътре на 12,13, закъснях (беше 11) докато се усетя че трябва и на самия ордер да кликна Fill outside RTH. Само 100 акции засега защото без графики казах че е не ми е комфортно
                  Last edited by desperado; 21.10.2021, 17:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

С кой брокер търгуваш на премаркет?
                    ИБ

Коментар

• И аз съм вътре - 200 парчета на 12,69.

Коментар

Aз открих сметката с 1ва порция на 14.9 пък да видим нанасетне...

PS Янкитата едва се събуждат. След 4-5 часа очаквам да има здрав екшън.
                        С кой брокер търгуваш на премаркет?

Коментар

• Aз открих сметката с 1ва порция на 14.9 пък да видим нанасетне...

PS Янкитата едва се събуждат. След 4-5 часа очаквам да има здрав екшън.
                          Last edited by pipbel; 21.10.2021, 12:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Тръмпар съм, но това са мокри сънища. Чрез системни хватки е обречено. Някаква бърза търговия разбира се може. И късото на Твитър е за моментна игра само.

Дано не съм прав, но впечатленията ми от втора ръка са за пълно отчаяние. Ама форумните американци да кажат

~~~

На каква цена се каните да му влазете?
                            Пускам графика на отваряне и щом видя set-up който ми харесва ще вкарам лимитирана поръчка за да избегна емоциите. Не знам дали ще се получи, но мисля че за 2-3 седмици ще е много bullish търговията и ще се правят големи интрадей движения 20+%, които на по-дългосрочна дневна графика ще са невидими. Преди месеци направих паник buying като добавих YY след новина която би трябвало да го изстреля, но не беше момента и чак наскоро се вдигна до нивото на покупка.

Коментар

• Тръмпар съм, но това са мокри сънища. Чрез системни хватки е обречено. Някаква бърза търговия разбира се може. И късото на Твитър е за моментна игра само.

Дано не съм прав, но впечатленията ми от втора ръка са за пълно отчаяние. Ама форумните американци да кажат

~~~

На каква цена се каните да му влазете?

Коментар

https://techcrunch.com/2021/10/20/tr...-truth-social/

Oй мале, поне половин хамерика ще иска се запише там.
                                Спака като го пуснат на борсата ще изригне за нула време в пъти.
                                Съчетано с едновременно шортене на твитъра....направо но брейнър си изглежда отвсякъде за правене на парички.
                                Междувременно DWAC стигна на премаркет +100% а сега е +65%. Мисля че знам как да търгувам при подобни случаи. Всички трейдове на база на технически анализ за bull case, но се опасявам че докато пуснa поръчката цената вече ще е друга затова ще играя с лимитирани ордери когато волатилността не е толкова дива . Вай-Вай, ще е много забавно
                                Last edited by desperado; 21.10.2021, 12:11.

Коментар

Working...
                                X