Сееееееч
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле наистина ще има коледно рали и нови върхове на индексите.очаквам дау по празниците на около 18050-18100
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеА SDRL докога ще копае?
Под 9-10$ май вече си струва?
Дивидента обаче си замина или ще раздават, все пак?
да добавя преди да забравя.... при NADL мисля да го отиграя като тото......влизам на леФче и чакам да видя какво ще стане след около година примерноLast edited by orakula; 12.12.2014, 22:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеда, ама моше в моя любим сают пуснаха това
Market slide setting up for Santa Claus rally
, като ми пуснат нещо такова в яху финанс и почвам да гледам подозрително на коледното рали
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенаправо ме разтъртиха днес
Райфата, Раша
РВ 0.3 P/CF 2
RSXJ e най безумно евтиния етф по цялото земно кълбо.
При това диверсифициран и с минимална експозиция към нефта за разлика от събратята си, дори повечето позиции в него би трябвало да растат при тоя олио спих.
Само дето е руски ..
Та - сам си решаваш дали да добавяш или не.
ПС Вече дивидента му е над 5%, ала не е това основното...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенаправо ме разтъртиха днес
Райфата, Раша
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепък и 17358 е толкова наблизо дай да го тестваме,позна бе, какво има 17358 ?
Коментар
-
хахо моше пусни го тоя наско надолу 1000 бройки бе човек да си отпочине що така все се напъвате и после пискате що тъй стана . лоши хора сте вии американцитеей го и зехтина и той пънкане пънкане 5 години да обирате парите на ората и надувати инфлацията .а сега? то това графика ли е права линия надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАрхитекте няма да се притесняваш, коледното рали идва, чука на вратата.
От другата седмица почваме нагоре, този спад беше засилка.
Края на Декември ДАКС 10100
А Януари има и мегдан за малко QE от ЕЦБ, ако не е Януари, може би до Март ще има някакъв по-сериозен стимул.
Така че тренда е плавно нагоре.
Над 10000 на ДАКС-а може да пускаш късите.
Също така е добре да се купи някой троен ЕТФ* за петрол или енергия, не виждам много мегдан за падане на цените на петрола повече а догодина ще се качат поне малко така че си е "сейф бет"
Market slide setting up for Santa Claus rally
, като ми пуснат нещо такова в яху финанс и почвам да гледам подозрително на коледното рали
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеХахо баце не знам DAX ама SPX на седмична има един дебел прът на доле и май и следващата седмица няма мой го прехвърли ...а щом той нема може DAXa надали ше може и май тая година сефте Коледното рали ше се пързаля на доле ....
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАрхитекте няма да се притесняваш, коледното рали идва, чука на вратата.
От другата седмица почваме нагоре, този спад беше засилка.
Края на Декември ДАКС 10100
А Януари има и мегдан за малко QE от ЕЦБ, ако не е Януари, може би до Март ще има някакъв по-сериозен стимул.
Така че тренда е плавно нагоре.
Над 10000 на ДАКС-а може да пускаш късите.
Също така е добре да се купи някой троен ЕТФ* за петрол или енергия, не виждам много мегдан за падане на цените на петрола повече а догодина ще се качат поне малко така че си е "сейф бет"а щом той нема може DAXa надали ше може и май тая година сефте Коледното рали ше се пързаля на доле ....
Коментар
Коментар