Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
Все пак от шамарите на пазара се учи най-добре от личен опит го казвам
има си пари угажда си
---
Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.Last edited by terziеv; 05.07.2023, 19:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
Все пак от шамарите на пазара се учи най-добре от личен опит го казвам
има си пари угажда си
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
Коментар
-
Нали си дългосрочен за къде бързаш затваряй платформата и след 5 години погледни пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
google се събуди ама тая тъпа акция на bAnk of America що я взех да ме питаш ,седи в нищото ,изглежда доста нефелна
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Купихте ло гогъла ? Да ? Не ? Добре !
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Представа си нямам. Разкарват шефа, който превърна Осиско в това чудо. Вътрешни игри някакви. Няма толкова голямо значение, защото и без това са подценени. Новото ръководство няма как да сговни нещата бързо.
Тука съм от 10,80 и колкото и да исках, повече от два лота нямаше как да взема на марджин. Не ми се иска, но вече продадох юлски колци на 15, че инак лихвата се усеща.
Коментар
-
Каква е причината за този спад имам NEM благодаря все пак за информацията
Тука съм от 10,80 и колкото и да исках, повече от два лота нямаше как да взема на марджин. Не ми се иска, но вече продадох юлски колци на 15, че инак лихвата се усеща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеУтре кътвъм хелткеаъра и още комодитис, купувам Гогъл и някакви транспортери. Това е плана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеOsisko! Бърже, че ще се апете после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеабе прави наопаки на това дето са написали
Прави точно обратното на това което мисли масовката в тази тема и ще си печеливш ! Така работят пазарите.
В момента всички очаквате нови върхове и т.н но ще има студено душче
Коментар
Коментар