IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
    Все пак от шамарите на пазара се учи най-добре от личен опит го казвам
    има си пари угажда си
    С Епъл трудно ще се зануля .То това ми е основното тая банка може и да я махна.Гугъла ще седи и така.Сега трупам опит за цените.Не че имам пари но реших да вляза ,а и не знам нивата калкулирал съм 20,25% спад.Така че го очаквам но гледам напред за още акции и добри бизнеси не искам евтини акции може и няколко да са но да са на Макдоналдс или да кажем на Майкрософт ,примери давам само .При подходящи нива сега вече ще гледам добре нивата на вход щото с Епъла Fomo,то ме разби

Коментар

Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
      има си пари угажда си
      Не го знам дали е добър или лош, но сякаш изобщо не го ебе какво се пише (от другите) във форума.

---

Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.
      Last edited by terziеv; 05.07.2023, 19:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Кавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
        има си пари угажда си

Коментар

• Ей оплаках се и тя пък взе че дръпна..Епълите стагнираха малко дано не ме завлекат много.Който не си е сменял скоро Айфона ,Септември да го смени задължително

Коментар

Кавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
            Купи си дял от акция на някоя скъпа компания

Коментар

• Кавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.

Коментар

Нали си дългосрочен за къде бързаш затваряй платформата и след 5 години погледни пак
                Е дългосорочен ама нещо не ми харесва ,ще я следя и ще я махна малко да се качи

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

google се събуди ама тая тъпа акция на bAnk of America що я взех да ме питаш ,седи в нищото ,изглежда доста нефелна
                  Нали си дългосрочен за къде бързаш затваряй платформата и след 5 години погледни пак

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Купихте ло гогъла ? Да ? Не ? Добре !
                    google се събуди ама тая тъпа акция на bAnk of America що я взех да ме питаш ,седи в нищото ,изглежда доста нефелна

Коментар

Представа си нямам. Разкарват шефа, който превърна Осиско в това чудо. Вътрешни игри някакви. Няма толкова голямо значение, защото и без това са подценени. Новото ръководство няма как да сговни нещата бързо.

Тука съм от 10,80 и колкото и да исках, повече от два лота нямаше как да взема на марджин. Не ми се иска, но вече продадох юлски колци на 15, че инак лихвата се усеща.
                      Благодаря ​​​​​​

Коментар

Каква е причината за този спад имам NEM благодаря все пак за информацията
                        Представа си нямам. Разкарват шефа, който превърна Осиско в това чудо. Вътрешни игри някакви. Няма толкова голямо значение, защото и без това са подценени. Новото ръководство няма как да сговни нещата бързо.

Тука съм от 10,80 и колкото и да исках, повече от два лота нямаше как да взема на марджин. Не ми се иска, но вече продадох юлски колци на 15, че инак лихвата се усеща.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
                          Утре кътвъм хелткеаъра и още комодитис, купувам Гогъл и някакви транспортери. Това е плана.
                          Купихте ло гогъла ? Да ? Не ? Добре !

Коментар

Osisko! Бърже, че ще се апете после.
                            Каква е причината за този спад имам NEM благодаря все пак за информацията

Коментар

• Osisko! Бърже, че ще се апете после.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                                абе прави наопаки на това дето са написали
                                Ето ти и още един жокер.
                                Прави точно обратното на това което мисли масовката в тази тема и ще си печеливш ! Така работят пазарите.

В момента всички очаквате нови върхове и т.н но ще има студено душче

Коментар

Working...
                                X