If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
споко уа хахолин , пари винаги има че и са повече вечи защото нали сме в балон , куета ,муета , много се оядох напоследък . за къси пари бол . съсъсъсъ
еее вече така ли ще е при американците, 5 часа не бях отварял платформата то не е мръднало ако съдим по форума шортенето стана национален спорт та докато не се обърне сентимента ще продължават да ни обират все пак браво на купилите дипа тая година
Много сте се развълнували тука инвеститорите.
Не е станало кой знае какво, то си върви по тренда и си стой в рейндж.
Не мисля че ще вдига още много, по скоро ще падне малко.
А и върховете не са това което бяха (миналата година), туй 1900 го мъчим от 3 месеца и още не можем да го минем трайно. Така че споко.
Но и тия дето чакат 15-20% да не се надяват.
Ще си движим в рейндж и нагоре по тренда и така.
към края на юни ще се види последния връх на бичия американски пазар.хайде успехи.да не познахме че почва април мечката но тя няма да се забави много
Така че моя съвет към биковете е да не се забравят с тия върхове, на тия нива умната, много вероятно е да падне от тука (поне малко).
Това че е направило тези върхове не значи че от тука е само нагоре.
Недейте да алчнеете и да се самозабравяте
Една истина съм забелязал на бористе, като го надуят и откажат всички мечки, а биковете накупят на върха щото са алчни и виждат големите печалби и си викат Туй нещо ще върви само нагоре ... и те обръщат тренда ... и яко надолу
И обратното като го свалят и откажат и последният бик и като всички вече чакат тия прословути 10-15% и чакат да почне мечия пазар .... и те пак го обръщат и нагоре до нов връх.
Така че борсата никога не е толкова добре колкото изглежда, нито е толкова зле.
Много сте се развълнували тука инвеститорите.
Не е станало кой знае какво, то си върви по тренда и си стой в рейндж.
Не мисля че ще вдига още много, по скоро ще падне малко.
А и върховете не са това което бяха (миналата година), туй 1900 го мъчим от 3 месеца и още не можем да го минем трайно. Така че споко.
Но и тия дето чакат 15-20% да не се надяват.
Ще си движим в рейндж и нагоре по тренда и така.
Прекалено много станаха тези, които чакат голямото сурване - следователно ще има още up.... не казвам, че няма да има корекциите от 10-15% , но голямата пързалка от 2009 едва ли скоро ще се повтори - първо трябва да се успокоят овцете преди ги подкарат на заколение
И аз така мисля , няма да е веднага , но скоро . Първо ще счупят каските на доста мечки , за да е пълно щастието .
А няма начин да не се случи нещо подобно като онова през 2009
Коментар