IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• споко уа хахолин , пари винаги има че и са повече вечи защото нали сме в балон , куета ,муета , много се оядох напоследък . за къси пари бол . съсъсъсъ

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение

Като гладни чакали профукали всичко на борсата

Поне няма да съм сам
      ако това те топли
      Дакса заби в горния Бойлинджър на дневна
      Слагайте ските
      Last edited by hemilio; 14.05.2014, 18:28.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        то хубаво ,да не се наложи само да вием срещу луната ,като чакали

Като гладни чакали профукали всичко на борсата

Поне няма да съм сам

Коментар

• злото 1310 много го дърпа

Коментар

• Да видим какво ще стане след 1 час след тези положителни новини. Според мен ще направим пак опит за подскок.

Коментар

• Давай абдале давай към 16280 знам че го искаш с теб съм. ама като се замисля 16161 ми е любимото
              Last edited by the architect; 14.05.2014, 13:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                Sell in JUNE and watch the ... MOON !

Поздрави и успехи!
                то хубаво ,да не се наложи само да вием срещу луната ,като чакали
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Sell in JUNE and watch the ... MOON !

Поздрави и успехи!
                  NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• еее вече така ли ще е при американците, 5 часа не бях отварял платформата то не е мръднало ако съдим по форума шортенето стана национален спорт та докато не се обърне сентимента ще продължават да ни обират все пак браво на купилите дипа тая година

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                      Много сте се развълнували тука инвеститорите.
                      Не е станало кой знае какво, то си върви по тренда и си стой в рейндж.
                      Не мисля че ще вдига още много, по скоро ще падне малко.
                      А и върховете не са това което бяха (миналата година), туй 1900 го мъчим от 3 месеца и още не можем да го минем трайно. Така че споко.
                      Но и тия дето чакат 15-20% да не се надяват.
                      Ще си движим в рейндж и нагоре по тренда и така.
                      към края на юни ще се види последния връх на бичия американски пазар.хайде успехи.да не познахме че почва април мечката но тя няма да се забави много

Коментар

• Така че моя съвет към биковете е да не се забравят с тия върхове, на тия нива умната, много вероятно е да падне от тука (поне малко).
                        Това че е направило тези върхове не значи че от тука е само нагоре.
                        Недейте да алчнеете и да се самозабравяте

Коментар

• добра вечер,добри хорица.и на контрелите ,добра вечер
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Една истина съм забелязал на бористе, като го надуят и откажат всички мечки, а биковете накупят на върха щото са алчни и виждат големите печалби и си викат Туй нещо ще върви само нагоре ... и те обръщат тренда ... и яко надолу
                            И обратното като го свалят и откажат и последният бик и като всички вече чакат тия прословути 10-15% и чакат да почне мечия пазар .... и те пак го обръщат и нагоре до нов връх.
                            Така че борсата никога не е толкова добре колкото изглежда, нито е толкова зле.

Коментар

• Много сте се развълнували тука инвеститорите.
                              Не е станало кой знае какво, то си върви по тренда и си стой в рейндж.
                              Не мисля че ще вдига още много, по скоро ще падне малко.
                              А и върховете не са това което бяха (миналата година), туй 1900 го мъчим от 3 месеца и още не можем да го минем трайно. Така че споко.
                              Но и тия дето чакат 15-20% да не се надяват.
                              Ще си движим в рейндж и нагоре по тренда и така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Прекалено много станаха тези, които чакат голямото сурване - следователно ще има още up.... не казвам, че няма да има корекциите от 10-15% , но голямата пързалка от 2009 едва ли скоро ще се повтори - първо трябва да се успокоят овцете преди ги подкарат на заколение
                                И аз така мисля , няма да е веднага , но скоро . Първо ще счупят каските на доста мечки , за да е пълно щастието .

А няма начин да не се случи нещо подобно като онова през 2009

Коментар

Working...
                                X