If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лъжат рибата,не ги слушай ! И вадят после пълни мрежи
Тех.акции много тежат тук и са пълни с хелии !
Асансъора ще сваля много етажи
"Проракувам " ,че някаква лоша новина ще излезе следващата седмица с която ще обяснят спада,който спад обаче е програмиран много преди това.
За мен неизвестното е каква ще е новината
А,стигнахме даже минахме 3 трилиона!Минахме ги ..след 2 години 4 трилиона .Това е .Сега даже Епъла взима дял и от търсачките Сафарито все повече става предпочитано.Ами ако изкараме и кола ,Ел кола Тогава даже не ми се и мисли .Акция таргет 1000 долара
Замисли се за кариера на писател на фантастични разкази.Имаш талант
"Проракувам " ,че някаква лоша новина ще излезе следващата седмица с която ще обяснят спада,който спад обаче е програмиран много преди това.
А,стигнахме даже минахме 3 трилиона!Минахме ги ..след 2 години 4 трилиона .Това е .Сега даже Епъла взима дял и от търсачките Сафарито все повече става предпочитано.Ами ако изкараме и кола ,Ел кола Тогава даже не ми се и мисли . .Акция таргет 1000 долара
Оф дане не е голяма болката ,но ще има такава за зелените риби като мен, сигурен съм .Чудя се какви ли акции ще избият най много след войната в Украйна ?Кои компании...
С тоя Епъл си в бавната писта. Колко бързо ще расте 3 трилионна компания? Ще удвои ли за година?? Запомни: нов бичи пазар-нови лидери
Аз говоря като цяло за СП500 ,но добре си почнал да схващаш съпротиви и подкрепи
Оф дане не е голяма болката ,но ще има такава за зелените риби като мен, сигурен съм .Чудя се какви ли акции ще избият най много след войната в Украйна ?Кои компании...
Коментар