If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Незнам за срещи но имам предчувствие че този weekend ще се разберат нещо ... ако не ще трябва да е около 17ти.
Иначе поне мисля че ФЕД няма да почнат да затягат QE от този месец, че дори и от тази година, отиваме към Януари 2014.
Да се надяваме че ФЕД няма да направят някоя глупост и да налеят масло в огъня и да обявят че почват да намаляват QE че с този shutdown само това ни липсва ...
аз съм склонен друго да си мисля.че ще се съгласят за агенциите да заработят и ще отворим понеделник с гап надолу
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
някой да знае за днес или уикенда някакви срещи готвят ли се за работата на правителствените агенции в щатите
Незнам за срещи но имам предчувствие че този weekend ще се разберат нещо ... ако не ще трябва да е около 17ти.
Иначе поне мисля че ФЕД няма да почнат да затягат QE от този месец, че дори и от тази година, отиваме към Януари 2014.
Да се надяваме че ФЕД няма да направят някоя глупост и да налеят масло в огъня и да обявят че почват да намаляват QE че с този shutdown само това ни липсва ...
Я виж ти трябваше да отида на другия край на континента,че да тръгнат нещата в Правилната посока.
Айде хаирлия да е .
Поздрави от Холандия.
И едно Хайникенче за хахото,тъй ши и тя
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Иначе такъв подарък получиха мечетата, че не е истина с този "shutdown".
Нямате право да се оплаквате и да хленчите че правителството ФЕД и ООН играели срещу вас.
Коментар