IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    братя мачкам и няма ви кажа за ко става въпрос.вече съм на +150 лева.е скромно играя с малък акаунт ама до 16 000 не пипам.почнах със 100 лева.дотук 150%
    ако са к честито, помня че те бива да изстискваш последното движение.
    Държиш ли позиции на БФБ?

Коментар

• башаааааааааааааааарррррррррррррррррр

Коментар

• ох душички ох мамини сладки

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
          Да ти имам логиката. Откъде знаеш, че ще пробие? Ами ако това е тавана и последва вертикално падане като камък?
          В момента е по-вероятно да пробие, просто се е запънал, защото 8,500 е важно ниво. И да се подхлъзне надолу, няма да е много и няма да е днес или утре. Не очаквам и Обама да избомби Сирия ненадейно тази седмица... трендът също е очевидно нагоре. Има и куп други фактори разбира се, но като сложиш всичко на везните - по-скоро сме нагоре. Неприятни изненади винаги трябва да се очакват и всеки сам си решава
          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
            DAX май нема мине 8,500 днес - страшна мъка цял ден и не пробива.
            Всички дълги обаче остават до второ нареждане и никакво шортене , поне не още
            Да ти имам логиката. Откъде знаеш, че ще пробие? Ами ако това е тавана и последва вертикално падане като камък?
            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнение
              Имам Дау отворен на 14825 и засега съм 207% горница. Жалкото е, че търгувам с виртуални пари
              е дръж ги и гледай сеир поне

Коментар

залагай на дакс и дау за нагоре -----другото сложна работа.може да се заложи и на банката на америка.поне до към 16.00 за акция я виждам съвсем скоро.сега е 14.65
                Имам Дау отворен на 14825 и засега съм 207% горница. Жалкото е, че търгувам с виртуални пари

Коментар

• DAX май нема мине 8,500 днес - страшна мъка цял ден и не пробива.
                  Всички дълги обаче остават до второ нареждане и никакво шортене , поне не още
                  До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнение
                    Някой следи ли акциите на Apple? Ще падат ли още, как мислите?
                    залагай на дакс и дау за нагоре -----другото сложна работа.може да се заложи и на банката на америка.поне до към 16.00 за акция я виждам съвсем скоро.сега е 14.65

Коментар

• Някой следи ли акциите на Apple? Ще падат ли още, как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Ти да не би да си другото аз на Импето
                        То ко ще му е на демото, ма с тия пари не мож си покриеш комисионните бре
                        е ко да се прави занулявал съм и реших да се пробвам с малко.на 16 000 затварям на около 800 лева плюс.повтарям това е исторически момент тази есен зима и пролет.супер бичия тренд за който ще се говори след това дълго

Коментар

братя мачкам и няма ви кажа за ко става въпрос.вече съм на +150 лева.е скромно играя с малък акаунт ама до 16 000 не пипам.почнах със 100 лева.дотук 150%
                          Ти да не би да си другото аз на Импето
                          То ко ще му е на демото, ма с тия пари не мож си покриеш комисионните бре

Коментар

• братя мачкам и няма ви кажа за ко става въпрос.вече съм на +150 лева.е скромно играя с малък акаунт ама до 16 000 не пипам.почнах със 100 лева.дотук 150%

Коментар

• контрели има ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Е малко почивка за стадото де. Се на юруш не става.
                                Таман да се пообрулят и похапнат малко ябълки.
                                Те малко гнили дет вика сечччко башарррров, ма нейсе .....дано не ги хване разстройството бизоните
                                може брат може и не виждам спиране

Коментар

Working...
                                X