IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пълзим нагоре и тва е скучна работа.
    Опасявам се че поне до другата седмица (когато е срещата на ФЕД) няма да има големи движения.

Коментар

• 2014 ще е любимата ми година

Коментар

• този път ще има чутурка ама за надолу , много чутурки има да се връщат

Коментар

• нц

Коментар

• хайде утре вечер над 15 400

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              15400
              Ако пробие зоната около 15330. Утре ще е. За днес толкова. За мен дори да стигне тези висоти, трудно ще ги задържи. По-скоро да се срине пак надолу.

Коментар

• насдака милия не може и две точки да додрапа . балон та се пръска като оня дето бързаше за кенефа в черна котка бял котарак

Коментар

• 15400

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    по бързо ходете на 400 че от там да ви почваме колко по бързо толкоз по сладък балон
                    може и да не видиш скоро 400.софикс поне година ще е на тези нива.ще изчакаме върха на борсите пък после каквото сабя покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      В какво толкоз сте се набутали бе хора на бфб и по чуждото, аче толкоз минорно го давате
                      Споделете плийз ако може, та да си правим сметката да не ядеме и ний по новичките хурката.
                      аз поне влязох баш след върха ----- класика и мазалооооооо голямо.едно е да влезеш на около 1500 софикс друго си е сега или на около 300.няма да го изживеете този ад,но тука се играе с още по голямо търпение на бфбто

Коментар

• по бързо ходете на 400 че от там да ви почваме колко по бързо толкоз по сладък балон

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                          успехи и при теб.слънцето ще изгрее и на нашата борсичка все някога.единственото лошо е във затворените пари които можеха да се отиграват на други места ама така се получава предполагам със повечето които минават по пътя си.....
                          В какво толкоз сте се набутали бе хора на бфб и по чуждото, аче толкоз минорно го давате
                          Споделете плийз ако може, та да си правим сметката да не ядеме и ний по новичките хурката.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Да при кой не е, огряването в кучия гъз у нас се поотложи твърде много, здраве да е
                            На запад всичкото греди са ми излезли (без един солар), та щом до моите опряха да вдигат индексите или работата е за сериозен спад или боговете, циклично, пак са полудели.
                            Успехи!
                            успехи и при теб.слънцето ще изгрее и на нашата борсичка все някога.единственото лошо е във затворените пари които можеха да се отиграват на други места ама така се получава предполагам със повечето които минават по пътя си.....

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              имам но все едно че нямам.там работата е зле при мен
                              Да при кой не е, огряването в кучия гъз у нас се поотложи твърде много, здраве да е
                              На запад всичкото греди са ми излезли (без един солар), та щом до моите опряха да вдигат индексите или работата е за сериозен спад или боговете, циклично, пак са полудели.
                              Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                ако са к честито, помня че те бива да изстискваш последното движение.
                                Държиш ли позиции на БФБ?
                                имам но все едно че нямам.там работата е зле при мен

Коментар

Working...
                                X