If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В какво толкоз сте се набутали бе хора на бфб и по чуждото, аче толкоз минорно го давате
Споделете плийз ако може, та да си правим сметката да не ядеме и ний по новичките хурката.
аз поне влязох баш след върха ----- класика и мазалооооооо голямо.едно е да влезеш на около 1500 софикс друго си е сега или на около 300.няма да го изживеете този ад,но тука се играе с още по голямо търпение на бфбто
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
успехи и при теб.слънцето ще изгрее и на нашата борсичка все някога.единственото лошо е във затворените пари които можеха да се отиграват на други места ама така се получава предполагам със повечето които минават по пътя си.....
В какво толкоз сте се набутали бе хора на бфб и по чуждото, аче толкоз минорно го давате
Споделете плийз ако може, та да си правим сметката да не ядеме и ний по новичките хурката.
Да при кой не е, огряването в кучия гъз у нас се поотложи твърде много, здраве да е
На запад всичкото греди са ми излезли (без един солар), та щом до моите опряха да вдигат индексите или работата е за сериозен спад или боговете, циклично, пак са полудели.
Успехи!
успехи и при теб.слънцето ще изгрее и на нашата борсичка все някога.единственото лошо е във затворените пари които можеха да се отиграват на други места ама така се получава предполагам със повечето които минават по пътя си.....
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
имам но все едно че нямам.там работата е зле при мен
Да при кой не е, огряването в кучия гъз у нас се поотложи твърде много, здраве да е
На запад всичкото греди са ми излезли (без един солар), та щом до моите опряха да вдигат индексите или работата е за сериозен спад или боговете, циклично, пак са полудели.
Успехи!
Коментар