флагмана на американската икономика кърти каква силна икономика
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКво ся,да не тръгваме в правилната посока!!!?
Според мен по скоро ще почне да пълзи леко нагоре и може да свърши на 1685, отколкото да тръгне да пада надолу.
И да падне надолу към края пак ще се вдигне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеПочнАха историческите напъни на дойч индекса на 8,500
А моите къси от миналата седмица вече ми тежат като воденични камъни в баланса
Да ги мятам ли, да не ги ли ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи и аз съм склонен да мисля че няма причина да не започне тоя месец.
И по вероятно ми се струва евро/долар около и под 1.30, поне средносрочно.
Както и тестване на дъната на златото и среброто следващите месеци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи и аз съм склонен да мисля че няма причина да не започне тоя месец.
Както и тестване на дъната на златото и среброто следващите месеци.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
идеална ситуация за мощно покачване.това е идеята колеги и приятели да не се включи никой по силния тренд.забележете кога се използва сирия и фед.не е случайно това.сега и лоши данни лека полека ще се показват за какво ли не и пак ще сме нагоре.и като мине няколко месеца ще дойде ред на хубавите новини вече тренда ще е завършен и ще се говори как всичко със сирия е отминало и как спирането на стимулите не влошава ситуацията и всичкото оптимисти тогава ще влязат и нали се сещате какво следва.......не се водете по общата заблуда.това дето го спрягат със сирия е световната заблуда.няма такова нещо като противници сащ---русия.всичките една игра играят даже и сирииския президент абе всичко е една добре режисирана игра.аз не вярвам на нищо което се казва по медиите и това е.казах ви че война няма да има познах.сега известно време ще плашат каде помага каде не башарчо то борсата ще си лети.после ще спрат стимулите лека полека пак нагоре и така.но след половин година вече се незнае можеби другото лято ще има някакво събитие което ще обърне борсите какво ще е не знам а и не ми трябва.може да е война може фалит някакъв те ще си го измислят.дотогава си помпаме трендчето и това е.златото ще продължи да си поевтинява до следващото лято и ..........успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе до сега не са го отлагали. Имаше само интерпретации, че можело да го отложат. Още от май се говори че ще започне септември и за момента няма никакви индикации от ФЕД, че няма да започне септември.
Както и тестване на дъната на златото и среброто следващите месеци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Смяташ че пак ще отложат тейпъра ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеочаквам и до края на тази седмица евро-долар 1.34-1.3450
Смяташ че пак ще отложат тейпъра ?
Коментар
Коментар