IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• флагмана на американската икономика кърти каква силна икономика
    Last edited by the architect; 11.09.2013, 18:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Кво ся,да не тръгваме в правилната посока!!!?
      Никаква посока не виждам аз тука, стоим на едно място като идиоти.
      Според мен по скоро ще почне да пълзи леко нагоре и може да свърши на 1685, отколкото да тръгне да пада надолу.
      И да падне надолу към края пак ще се вдигне.

Коментар

• Кво ся,да не тръгваме в правилната посока!!!?

Коментар

• башаааааааааааааааааааааррррррррррррррр MY SON

Коментар

• душички как надуват сладко . после ще има много рефффффф

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
              ПочнАха историческите напъни на дойч индекса на 8,500
              А моите къси от миналата седмица вече ми тежат като воденични камъни в баланса
              Да ги мятам ли, да не ги ли ?!?
              какво да ти кажа аз затворих късата от вчера явно корекциики каквито и да е е несъобразно със ситуацията.те сигурно ще се случват но тренда е по силен от всичко

Коментар

• ПочнАха историческите напъни на дойч индекса на 8,500
                А моите къси от миналата седмица вече ми тежат като воденични камъни в баланса
                Да ги мятам ли, да не ги ли ?!?
                До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• петрола ще е единствения който няма да има промяна в цената---90-100 долара.това е

Коментар

• по отношение на евро долар сега забелязах на седмична се е образувало глава с рамене и ако реши да върне на под паритета до към 0.80 евро долар а то най вероятно ще стане златото го пишем мнооооооооого бегало---600-800 .това най вероятно ще е съвсем скоро с тия стимули

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Ми и аз съм склонен да мисля че няма причина да не започне тоя месец.
                      И по вероятно ми се струва евро/долар около и под 1.30, поне средносрочно.
                      Както и тестване на дъната на златото и среброто следващите месеци.
                      Валутните курсове са реално непредсказуеми. Всеки очаква че ще започне затягането, но евро долар реално не мърда последните месеци или дори еврото поскъпва. Което говори че най-вероятно влиянието върху валутния курс идва от друго място. Може да се търсят европейски активи или да се връщат европейски пари или да се бяга от американски облигации или кой знае още какво - тези парични потоци са неизвестни, а от тук и движението на валутния курс е непредсказуемо.

Коментар

Според мен няма да сложат тапата на евтините пари... Вижте WFC, BAC и JPM какво казаха последните седмици - лоши очаквания за ипотеките! А ипотеките са пряко вързани с ФЕД лихвата, ако пазара на имоти почва да се задъхва на 0.25 то какво ще стане на 0,75... Втори Лиман?! Не мисля, че ще си го позволят...
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

• идеална ситуация за мощно покачване.това е идеята колеги и приятели да не се включи никой по силния тренд.забележете кога се използва сирия и фед.не е случайно това.сега и лоши данни лека полека ще се показват за какво ли не и пак ще сме нагоре.и като мине няколко месеца ще дойде ред на хубавите новини вече тренда ще е завършен и ще се говори как всичко със сирия е отминало и как спирането на стимулите не влошава ситуацията и всичкото оптимисти тогава ще влязат и нали се сещате какво следва.......не се водете по общата заблуда.това дето го спрягат със сирия е световната заблуда.няма такова нещо като противници сащ---русия.всичките една игра играят даже и сирииския президент абе всичко е една добре режисирана игра.аз не вярвам на нищо което се казва по медиите и това е.казах ви че война няма да има познах.сега известно време ще плашат каде помага каде не башарчо то борсата ще си лети.после ще спрат стимулите лека полека пак нагоре и така.но след половин година вече се незнае можеби другото лято ще има някакво събитие което ще обърне борсите какво ще е не знам а и не ми трябва.може да е война може фалит някакъв те ще си го измислят.дотогава си помпаме трендчето и това е.златото ще продължи да си поевтинява до следващото лято и ..........успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Те до сега не са го отлагали. Имаше само интерпретации, че можело да го отложат. Още от май се говори че ще започне септември и за момента няма никакви индикации от ФЕД, че няма да започне септември.

Коментар

Смяташ че пак ще отложат тейпъра ?
                              Те до сега не са го отлагали. Имаше само интерпретации, че можело да го отложат. Още от май се говори че ще започне септември и за момента няма никакви индикации от ФЕД, че няма да започне септември.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                очаквам и до края на тази седмица евро-долар 1.34-1.3450

Смяташ че пак ще отложат тейпъра ?

Коментар

Working...
                                X