IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Виж сега!!!Твоята логика е една, тяхната друга!!!При тебе не ми харесва това,че винаги искаш да се изявяваш ,като" истина от последна инстанция"!!!А това никой не го иска от теб!!!
    Когато казвам нещо го мисля. Ако се съмнявам в нещо си казвам че се съмнявам.

За това което казвам по-долу нямам и капчица съмнение. Никой от тези "герой" няма да печели устойчиво в дългосрочен период.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ама разбира се. Още два три месеца ще се качват и слизат от матора и след това ще обявят че от пазари не може да се печели защото плешивия еврейн играе срещу тях или защото брокера им ги прецаква или защото луната е била в опозиция на сатурн когато са си открили сметката.

Аз печеливши спекуланти от този вид не познавам. При всички нещата се развиват по три начина. първо печелят и след това губят всичко. Още от началото губят всичко. Играят предпазливо и не губят кой знае колко много но пък е устойчиво макар и по-малко и за да стоят над водата се налага да довнасят постоянно кинти. Най-добрите успяват да си подържат сметката без да довнасят дълго време може и години - но отново печелят по-малко отколкото просто да си купят индекс без маржин и да го забравят. А да рискуваш много, да се губиш времето пред компютъра след като и най-елементарната пасивна стратегия те побеждава е просто нелепо.

но разбира се като имат матор да се качват и да слизат от него колкото си искат.
      Виж сега!!!Твоята логика е една, тяхната друга!!!При тебе не ми харесва това,че винаги искаш да се изявяваш ,като" истина от последна инстанция"!!!А това никой не го иска от теб!!!

Коментар

• хемилио понеже викаш че си измисляме скоро ще ти пратя една картинка , ама само да се случат нещата , чукай на дръво обаче jays найстина е най добрия

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          За вас двамата явно гроздето е кисело!!!
          След като мотора си е негов,всеки може да си се качва и слиза от него както си иска!!!
          Ама разбира се. Още два три месеца ще се качват и слизат от матора и след това ще обявят че от пазари не може да се печели защото плешивия еврейн играе срещу тях или защото брокера им ги прецаква или защото луната е била в опозиция на сатурн когато са си открили сметката.

Аз печеливши спекуланти от този вид не познавам. При всички нещата се развиват по три начина. първо печелят и след това губят всичко. Още от началото губят всичко. Играят предпазливо и не губят кой знае колко много но пък е устойчиво макар и по-малко и за да стоят над водата се налага да довнасят постоянно кинти. Най-добрите успяват да си подържат сметката без да довнасят дълго време може и години - но отново печелят по-малко отколкото просто да си купят индекс без маржин и да го забравят. А да рискуваш много, да се губиш времето пред компютъра след като и най-елементарната пасивна стратегия те побеждава е просто нелепо.

но разбира се като имат матор да се качват и да слизат от него колкото си искат.

Коментар

• много бичета еййййй , за лонг скуиз не говорихте ама за шорт първи. споко ще забравите дори какво е дълга

Коментар

• скуиз муиз гнидите си отиват

Коментар

• помнете тия дни , те ще обърнат всичко .

като говорим за темата jays я кажи сега някой от твойте техники ти наистина си един варненски списиалисти по пиуотите , ключове и , ханглииския също много добре си го научил между другото

Коментар

• Просто красота!Ето това е short squeez Другата седмица ще е интересно.
                  The stock market is never wrong. Traders are wrong.

Коментар

• Ladies and Gentleman take your seats and fasten your seat belts
                    NYSE is about to take off

Или както казва Ганьо
                    РЪСТ Майна !!!

Коментар

• цъ цъ голям ръст . надуваййййййййййй

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        аз работя само на седмични при дау.успехи братле и включвайте се от време на време с мнения цифри и т.н. хайде успех
                        А,виждаш ли?
                        хубаво е някой да говори и смислени приказки,нали?
                        не само РЪСТТТТТТ И СЕЧЧЧЧЧ!!!!!

ЗАТОВА Е ФОРУМА !!!

Не да си чешем пръстите по клавиатурата,има си много по-долнопробни и просташки места затова!

Очаква се в този форум да пишат хора малко или много над средното ниво на интелигентност.

хайде по-конструктивно го давайте пичове,че наистина хубавата тема се изплеска с шлйокавица.

и успехи желаем!!!!!!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          +1
                          Точно. Това си е добрата филисофия. По нея си действам и аз.
                          Всичко що се приближи до дъното си поради временни затруднения или странични обстоятелсва, жизнено е и е име в бранша си, не е заборчляло или с надути като дирижабъл коефициенти - си ми е таргет.
                          Предоволно - 9% в момента за 3 месеца при 4.3% дивидент на портфейла.
                          За никъде не бързам и разни браунови движения на индексите слабо ме интересуват.
                          За вас двамата явно гроздето е кисело!!!
                          След като мотора си е негов,всеки може да си се качва и слиза от него както си иска!!!

Коментар

Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.
                            +1
                            Точно. Това си е добрата филисофия. По нея си действам и аз.
                            Всичко що се приближи до дъното си поради временни затруднения или странични обстоятелсва, жизнено е и е име в бранша си, не е заборчляло или с надути като дирижабъл коефициенти - си ми е таргет.
                            Предоволно - 9% в момента за 3 месеца при 4.3% дивидент на портфейла.
                            За никъде не бързам и разни браунови движения на индексите слабо ме интересуват.

Коментар

Сори, не ме интересува. Може да скочи, може и да падне. Аз ако се паля на дневни движения, да не говорим на часови или на минутни отдавна да съм си разбил нервната система.
                              аз работя само на седмични при дау.успехи братле и включвайте се от време на време с мнения цифри и т.н. хайде успех

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                защо бе предимството е на твоя страна---троен връх,криза----дет се вика ко му плащаш-----шанса да ме направиш смешен е 80-90%.дай съгласие не е толкова трудно.
                                Сори, не ме интересува. Може да скочи, може и да падне. Аз ако се паля на дневни движения, да не говорим на часови или на минутни отдавна да съм си разбил нервната система.

Коментар

X