моя таргет се отдалечава няма нищо по убавиня
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеУсетил си ма, кво да прая, слабост са ми.
Равен , да - на хамериканския съм.
А за тази какво би казал. Хубав дивидент, ама скъпичка ми се чини.
Сигурно е от тия ютилитиобразните дето им викаш....
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NYCB
Така в САЩ ако искаш експозиция към развиващи се пазари си взимаш сити, ако искаш експозиция към американския пазар на недвижими имоти и не искаш инвестиционна банка си взимаш Уелс Фарго, ако искаш банка с проблеми си взимаш БАК, и ако искаш нагъл гигант опитваш се да мачка всичко си взимаш JPM.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсо и от тука . кажи ръст бич. таргета 3385
Затвори гапа на 3620. Ключово ниво.
Да видим. Има вариант и това да е върха (колкото и трудно да се хваща).
Оттук до 3635 има сериозна съпротива. Може и да се наиграем ама нейсе.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
� -
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАбе остави се! Всичко е манипулация до на*иране. Лятоска, след увеличението на капитала си бях купил Комерц на 6,2, ако не се лъжа. Продадох ги на 13 преди 2 седмици като беше голямото суркане (те между другото не мръднаха). И кво се промени питам аз през това време? Скелетите се съживиха ли, кво стана? Както и да е, важното е търговията да върви.
Всъщност германските банки ще бъдат основните жертви, дори и Дойче банк не е никак добре, но най-вероятно тя ще го мине, защото е прекалено огромна - ако има затворени или национализирани банки, най-вероятно най-много ще са от Германия, и по една две малки италиански и испански и може би ще има шамарене на Креди Агрикол - но и тя е прекалено голяма за да и направят нещо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е съвсем така. Всяка банка която се търгува на ПБ под 1 се търгува така защото пазара смята че в активите и има прекалено високи скелети. Т.е. че Собствения и капитал не е такъв какъвто го обявяват.
От тази гледна точка към настоящия момент е по-добре човек да си взима капитализирани добре банки с ПБ над 1, но с потенциал за ръст на основните им пазари, отколкото да взима банки с ПБ около 0,8, но с потенциални скелети, които след АКР на ЕЦБ да излезат наяве.
Преди година, като се търгуваха на ПБ 0,4-0,6 си заслужаваше риска, но те повечето банки от тогава скочиха значително.
Искам да кажа че към моментните пазарни капитализации една част от банките се търгуват реално като интернет компании и фърчат нагоре като тях - всичко е растеж. Други се търгуват като ютилитис. Аз лично моите съм ги разделил на 50/50. Това само с фърчащите е много изнервящо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАааа не, не така. Недей си измива ръцете с Равновесов. Взел си я, щото и е най-голям дивидентЯ! Гиди маймуно!
Равен , да - на хамериканския съм.
От тази гледна точка към настоящия момент е по-добре човек да си взима капитализирани добре банки с ПБ над 1, но с потенциал за ръст на основните им пазари
Сигурно е от тия ютилитиобразните дето им викаш....
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NYCBLast edited by pipbel; 11.02.2014, 21:56.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ не всичко е ПЕ. Едно е да купуваш 1 лев хартия за 1,5 лв. друго е за 50 стинки
От тази гледна точка към настоящия момент е по-добре човек да си взима капитализирани добре банки с ПБ над 1, но с потенциал за ръст на основните им пазари, отколкото да взима банки с ПБ около 0,8, но с потенциални скелети, които след АКР на ЕЦБ да излезат наяве.
Преди година, като се търгуваха на ПБ 0,4-0,6 си заслужаваше риска, но те повечето банки от тогава скочиха значително.
Искам да кажа че към моментните пазарни капитализации една част от банките се търгуват реално като интернет компании и фърчат нагоре като тях - всичко е растеж. Други се търгуват като ютилитис. Аз лично моите съм ги разделил на 50/50. Това само с фърчащите е много изнервящо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТочно така. Кво ти разбирам аз от бамки. Взех си я щото ти я препоръча.
Има си и дивидент, експозиция към ЕМ, не е по скъпа от цецовата ПИБ
Също дъобна и Сантандера, БАК и Сити.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТочно така. Кво ти разбирам аз от бамки. Взех си я щото ти я препоръча.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПЕ 10 и дивидентна доходност от близо 5% и скъпа
Единствения показател по който изглежда скъпа е ПБВ. Но той и е висок, защото за разлика от останалите банки тя правеше огромни печалби през всяка една от последните 5 години, това и надигна СК.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПЕ 10 и дивидентна доходност от близо 5% и скъпа
Единствения показател по който изглежда скъпа е ПБВ. Но той и е висок, защото за разлика от останалите банки тя правеше огромни печалби през всяка една от последните 5 години, това и надигна СК.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеГоворех за американските банки. Тя HSBC няма кой знае каква корелация с тях. Ама за сметка на това е голяма към ЕМ. Ти като си набичен яко там, що се буташ още между шамарите? Не че е лоша, ама тя е една от скъпите. Това е в разрез с твойта стратегия.Би трябвало да купиш нещо под буук валю, ако си я следаш стриктно. Примерно ВАС, ако кълвеш на американско или почти всяка друга евро баМка.
Коментар
�
Коментар