късо и от тука . кажи ръст бич. таргета 3385
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАбе те с теа печатници всичко изкривиха, и аз вчера се чешех по главата кво става...днес обратното, олиото не мърда , а дрилърите ми и сичко друго нефтеняк - у небесата.
Банките как да не мърдат. Вчера сефте си взех 1-та банка - HSBC. Над 2% нагоре и се тюхкам що не взех повечко. Ма аз съм тъй, влизам си на малки порцийки. За по сигурно.Би трябвало да купиш нещо под буук валю, ако си я следаш стриктно. Примерно ВАС, ако кълвеш на американско или почти всяка друга евро баМка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕдна мечта има тя - отрицателни лихви .. Молете се
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ тук става дума за една от титулярните ми акции де следя и отлично знам че на тия нива си е стронг бай.
Бях я продал над 13 и наскоро си я върнах на 11.27.
Трябва да си топ идиот като знаеш че златото и среброто точно сега имат импулс да препоръчваш стронг сел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеСега да обобщим :
- индексите нагоре, викса в канала (ще продам още малко от късите)
- банките пак не мърдат, злато и сребро нагоре, трежъритата не мърдат
Ясно е, че едната от двете страни бърка. Няма как и двете страни да имат право. Няма такъв филм. Да видим кой е влезнал тоз път в морето без гащи.
Аз мисля да купя малко златце и къси индекси като се вдигнат и банките. Ей така само за хедж.
Банките как да не мърдат. Вчера сефте си взех 1-та банка - HSBC. Над 2% нагоре и се тюхкам що не взех повечко. Ма аз съм тъй, влизам си на малки порцийки. За по сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОт златните ръце на баба е най-вкусноИмам си малко CVX от петуък, много съм доволен
Аз освен него имам и COP, PBR,PTR, CEO,EC
Абсурд да оставя сондиорите си самички, трябва да има и клиенти дет плащат
Днес си взех и рафинерийка - TSO.
VLO-то ще почака още, трябва да се скине по сериозно.
Последните 2 ще са ми приличен хедж на нефтеняците като падне олиото, щот им се увеличава спреда, а те от него си печелят. И те са кат целия сектор с направо капитулантски РЕ-та...ще кажеш че няма фракинг бум там в щатско дет ще се нагушат от него кат пуяци.
Много яко днес - 1.2% над индекса вървя.
Само олиото съм му взел страха и не смее да мръдне, разбрало е че го шортя
Коментар
-
Сега да обобщим :
- индексите нагоре, викса в канала (ще продам още малко от късите)
- банките пак не мърдат, злато и сребро нагоре, трежъритата не мърдат
Ясно е, че едната от двете страни бърка. Няма как и двете страни да имат право. Няма такъв филм. Да видим кой е влезнал тоз път в морето без гащи.
Аз мисля да купя малко златце и къси индекси като се вдигнат и банките. Ей така само за хедж.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ тук става дума за една от титулярните ми акции де следя и отлично знам че на тия нива си е стронг бай.
Трябва да си топ идиот като знаеш че златото и среброто точно сега имат импулс да препоръчваш стронг сел.и GDXJ и пълниш при ония мурмели Emerging простиите дръж златните бълхи тая година ше утрепат коча, вервай ми така каза една врачка, хвърляла е на боб .
BVN strong move качвайте се на влака ше има за цигари, че и за почивка тая година ...
даже и такова пуснали SILJ и него май ше го мятамLast edited by michaelis; 11.02.2014, 20:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕдна мечта има тя - отрицателни лихви .. Молете се
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПри сел препоръките най-важното е това което са взели в предвид за да я сложат дали е в цената вече или не. Ако е в цената отдавна и в същото време цената е продължила да пада има голяма възможност да се получи значителен скок при първите добри новини. Ако не е в цената, ако е нещо ново и пазара не го е знаел то сел си е сел и човек не трябва да се подмамва да влиза заради спада.
Всъщност същото като при бай, то хубаво нещо е за купуване, ама като са вкарани вече всички добри новини в цената за къв х.й му е на човек да го купува, когато всичко хубаво вече е отразено, единственото което остава е да става по-зле
Трябва да си топ идиот като знаеш че златото и среброто точно сега имат импулс да препоръчваш стронг сел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБаба е по телевизора http://www.c-span.org/video/?317632-1/317632-1I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
На мен между другото най-ми харесват тези компании където препоръките са скупчени около холд и няма много нито бай нито сел. Това означава че пазара си няма идея какво става и като цяло не я наблюдава много. Когато има много бай и стронг бай също е ок, но в този случай често растежа не е кой знае какъв - особено ако отдавна е така. Това си е сигурна игра, но не кой знае колко доходна.
Ако има много стронг бай и много стронг сел, човек трябва да бяга - анализаторите по принцип имат навика да слагат много повече бай препоръки така че очевидно в този случай едни гледат от добрата страна, други обаче виждат и нещо много мрачно на хоризонта, а тъй като пазара се движи от биците има голяма вероятност в този случай цената да е силно надценена и да последва крах.
Коментар
Коментар