If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Юанът е на път да измести долара като световна резервна валута
53% от анкетираните институционални инвеститори очакват китайските пари да се превърнат в новия световен лидер
Юанът е на път да измести долара като световна резервна валута
53% от анкетираните институционални инвеститори очакват китайските пари да се превърнат в новия световен лидер
За мен основния проблем на икономиката ни е че поради развитието на технологиите, натиска за печалби и орязване на разходите, фирмите стават много по-ефективни. Вследствие на това всеки ден чуваме как се съкращават хора и безработицата после в Европа и САЩ защо била висока. Ами няма как. И лошото е че това е структурен проблем и засега няма признаци за решаване. А когато има много гладни хора на улицата без пари рано или късно избива в някаква посока и всичко се срива. И докато не се реши този проблем разни хаховци и тем подобни да не ми повтарят РЪСТ и всичко се оправило вече.
Best Buy обявили печалби над очакванията на анализаторите и акциите нагоре. Но никой не казва, че продажбите им падат от 16 млрд на 14 млрд. Колко пъти да казвам, че дългосрочно не става само с cost cutting и финансово манипулиране на отчетите. Много рев ще има на тая борса и 2008г ще изглежда като нещо наивно и детско. Само не знам още "майсторите" кога ще решат да спрат да ни показат, че командват парада
Те продадоха бизнес в Европа миналото лято. Никой не е очаквал от тях да бият оборота при това обстоятелство. Освен това слушаш - люта зима, малък трафик, по-високи разходи за маркетинг = нисък оборот и профит.
А и виж от къде слезе цената им. Тук $35 си е доста близка цел.
Още повече, че ще ги плащат шортващите.
Best Buy обявили печалби над очакванията на анализаторите и акциите нагоре. Но никой не казва, че продажбите им падат от 16 млрд на 14 млрд. Колко пъти да казвам, че дългосрочно не става само с cost cutting и финансово манипулиране на отчетите. Много рев ще има на тая борса и 2008г ще изглежда като нещо наивно и детско. Само не знам още "майсторите" кога ще решат да спрат да ни показат, че командват парада
ето още един человек който е сроден по душа .. ходи го обясни на оня пумпал andi той е от смелите и силните трейдъри той си мисли, че са открили топлата вода и нема падане тука 2008 свърши и няма криза повече да има...
Коментар