Бъркаш. не ден а минута и това ще дойде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
През утрешната сесия ще засиля позиции в CRTO. Отвори се чудесна възможност днес след значителен спад. Сега са евтини, а на 5-ти Август илиза доклада за 2-рото тримесечие, който според мен ще е доволно позитивен
CRTO e френска компания повлияна от негативния регионален тренд, директен конкурент на гугъл в онлайн рекламата. Те са разработили система за анализ на поведението на абсолютно всички потребители имали вземане даване с тяхна онлайн реклама. Това им позволява да създаваt рекламни кампании за своите клиенти с от 60 до 80% по добра ефективност от гугъл адс.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАбе светнете ме къде гледате календар кой кога ще вади отчетите си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОн, он, да.
И то точно навреме - март кога се сриваха всички биотехи, та успяхме харно да си напазарим жилетки на промоция.
Обещал съм му яко черпене, държа си на думата.
поразчетох се ,почетох,купих...от 3 месеца въртя ушите.на два пъти мислих да прибирам.закопчах 1300 левовеинак до тук съм на 3700лв.и то това не спира да расте
ОБЕЩАНОИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДнес реших да приключа с борсовата търговия.
Осъзнах, че единствените пари, които истински са мои.... това са похарчените
Ще взема да се пробвам в политиката - прочетох, че там вакум нямало
Братлета, успех на всички ! И на каките също
Проти, кво пиеш бе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОн, он, да.
И то точно навреме - март кога се сриваха всички биотехи, та успяхме харно да си напазарим жилетки на промоция.
Черпенето като продадеш, хартиените печалби както ги има така и ги няма.На мен вече ми стана втора по големина позиция, измести втората и третата - прекалено бързо дърпа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАбе светнете ме къде гледате календар кой кога ще вади отчетите си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеКой пръв спомена за Гилд тук.Равен ти ли беше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПроти, страшни сме таймери
Ай сега да стискаме палци на Дилма и пак яко бай брасченца на 10 гущера
http://www.bloomberg.com/news/2014-0...a-run-off.html
Осъзнах, че единствените пари, които истински са мои.... това са похарчените
Ще взема да се пробвам в политиката - прочетох, че там вакум нямало
Братлета, успех на всички ! И на каките същоLast edited by Protokol; 23.07.2014, 22:09.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеGild расте повече от биоген и за година и за шестмесечие и за тримесечие, дори и за месец, въпреки днешния ръст на биоген. Те и гилд дават отчети днес след затварянето така че нещата може още повече да се разминат.
Коментар
-
Ценка баце прасетата са едни дето се правят на голяма работа кат бат ти мохамед али а после за нищо друго освен за хумус не стават. Затуй че пускай каси насдак и в някоя важна минута ще почерпиш. Минита имаш ли. Па няма да се даваме на некви еврей я. Ленин между другото и той бил еврейн
Last edited by the architect; 23.07.2014, 21:36.
Коментар
Коментар