IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• THQ - много добър дисконт вчера и днес, почти 10%.
    Плаче си просто за добавка и/или арбитраж с HQL

http://www.cefconnect.com/Details/Su...spx?Ticker=THQ

Коментар

• Oл кеш на NSU.
      За 3-ти път последната година.
      Перфектен суинг картон и елементарна игра - пълниш от 3.5-6 надоле и се празниш на 4 и кусур. Чи даже и по някое дивидентче влиза междувременно.
      Хубава артия, убави хора...

Коментар

• Шорт Петробрас

Коментар

• michael kros closed + 16%

long daimler and gazprom and god saves Greece

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Имаш напоследък прогрес с Кирил и Методий...

http://www.reuters.com/article/2015/...e=businessNews

Днес май ще се наложи да прибирам каквото е останало от профита на HAO...

тва zа китаи в ква враzка? Bank of China ми удари стопа,ама опциита ми бе 61% напред така 4е сам ок.

Никел има supply squeez

Китаиците са много up on paper, ама проблема сте доиде като искат да прават cash out. boom defaults i equity down. iron ore, steel and met coke стронг down. следва strong "QE". техното QE в момента (Chinese banks swap local-government bailout bonds for loans) e slabo. PBoC сте продалжи с RRR cuts and liquidity injections, ама тва не е састото. Така 4е ако искат да си паzата 7% growth ни треба QE ала ЕЦБ, ФЕД или ипонците.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
              не виждам сто да не. единствена иzненада е около реzултатите

неска сам лонг Микаел Корс
              Имаш напоследък прогрес с Кирил и Методий...

http://www.reuters.com/article/2015/...e=businessNews

Днес май ще се наложи да прибирам каквото е останало от профита на HAO...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Мислиш ли, че Нетфликс ще продължи още нагоре?
                не виждам сто да не. единствена иzненада е около реzултатите

неска сам лонг Микаел Корс

Коментар

• Очаквам значително увеличение на книгата си съвсем скоро, след което вече ще размахвам мощно с голямата паламарка
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Да не са те вързали
                    Батко скоро ще бъде unleashed на пазара и ще трябва да нанеса максимални поражения на враговете си.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Да де, но като отвориш и 5 годишната карта и се вижда как ще го наредят, но пак казвам, аз не бих посмял
                      Сун Дзъ казва бий там дето е лесно и не се занимавай с крепости

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Нямам търпение да ме пуснат на пазара. Ще ги смачкам кат хлебарки!
                        Да не са те вързали

Коментар

• очаквайте скоро!!!!

Нямам търпение да ме пуснат на пазара. Ще ги смачкам кат хлебарки!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Това не ми пречи да заключа че нещо дето расте със 100% за шест месеца и има три годишен тренд нагоре трябва да си смел до глупост че да го шортиш.
                            Не обичам да шортя, но тези са ми дежа вю-след година ще трябва да се радват на 250$
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Това не ми пречи да заключа че нещо дето расте със 100% за шест месеца и има три годишен тренд нагоре трябва да си смел до глупост че да го шортиш.
                              Да де, но като отвориш и 5 годишната карта и се вижда как ще го наредят, но пак казвам, аз не бих посмял

Коментар

• Това не ми пречи да заключа че нещо дето расте със 100% за шест месеца и има три годишен тренд нагоре трябва да си смел до глупост че да го шортиш.

Коментар

Working...
                                X