IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трябваше да го вдигнат около малко - например 0.15% - това щеше да е положителен знак за развитието на икономиката, без обаче да прецака пазарите.

Но както казах - за мен това си е чисто мишкунене - а когато мишовете панически търчат насам натам, това е златно време за котураците - просто както си дреме котуракът на килимчето - прас! - напосоки с лапата и: мезенце.

Анонов - ако порнат ритуално Даксът за ден-два - аз нямам против - искам го поне за някой час на 9880 (напримерно) та да прасна с лапата я някое Беемвенце, я някое Алианцченце, я някое шоколадченце Нестле, я нещо друго...

Ама не вярвам.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Не мисля, че даксът ще бъде разпран. Утре ще видим.
      Поне 2-3% надолЕ

Наско, вдигане на лихвите = по-силен долар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Напротив, ще си го отнесе като евротолераст от загорял арапин....

Коментар

• Що бе anon-e , за мен е нормално да не вдигнат лихвите , щом като икономиката не бяга достатъчно стабилно. Но и да няма нови колич.улеснения.
          Така компаниите ще си бачката при старите параметри за дълга, а пазарите ще си търсят равновесната точка, а те я намериха между 16 и 16.700 пункта
          А това положение е идеално - пазарите са ту надолу, ту нагоре. И да пропуснеш нещо пак ще се върне и те така.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Според мен, днес ФЕД здраво се осра. Наплашиха пазара с това невдигане на лихвите и с обвинението към "международното положение".
            Сега борсата ще им затвори на червено, въпреки че не повишиха лихвата, защото пазарите си помислиха, че в Китай нещата отиват на много зле.
            И какво правим тогава?! QE4 ли?! А и китай може да отговорят подобаващо с още една девалвация и ще стане мътна и кървава.

Императоре, при този курс на евро/долар от 1,14+ и червени борси в САЩ, утре ДАКСът ще бъде ритуално разпорен.
            Има нещо вярно - че НЕвдигането на може да бъде изтълкувано и негативистически. Никой не би трябвало да си мисли, че Китай отива ного на зле - това е смехотворно - но когато пазарите са във фаза на мишкунене, всяка новина може да бъде тълкувана като катастрофическа.

Ако бабето бе дигнало лихвата - пак щяха да окачествят като катастрофическо - ами който е решил да го раздава мишкуняк - да продава акциите, да купи една фирма и да ходи да оре.

Коментар

• Според мен, днес ФЕД здраво се осра. Наплашиха пазара с това невдигане на лихвите и с обвинението към "международното положение".
              Сега борсата ще им затвори на червено, въпреки че не повишиха лихвата, защото пазарите си помислиха, че в Китай нещата отиват на много зле.
              И какво правим тогава?! QE4 ли?! А и китай може да отговорят подобаващо с още една девалвация и ще стане мътна и кървава.

Императоре, при този курс на евро/долар от 1,14+ и червени борси в САЩ, утре ДАКСът ще бъде ритуално разпорен.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Не вдигнаха лихвите и това доведе до ръст на долар и минус/около 0 за SPY

Аз очаквах обратното
                Това с ръста на долара не го разбрах,по скоро не вдигат лихвите - долара пада

Коментар

• Абе, баси дивото "пьяу-пьяу" - това мяза на сеизмограма на чилийското земетресение, бе.

Коментар

• Не вдигнаха лихвите и това доведе до ръст на долар и минус/около 0 за SPY

Аз очаквах обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Aйде, минахме 2-те килца на спайчо.
                      Да ходим поне на 2100 та да се изпразвам от опциите, па до следващия митинг - пак зарядка на 1850-1900
                      Урочаса го Върна се обратно

Коментар

Aйде, минахме 2-те килца на спайчо.
                        Да ходим поне на 2100 та да се изпразвам от опциите, па до следващия митинг - пак зарядка на 1850-1900
                        Айде ,малко гювеч!!!
                        2060-70!!!

Коментар

• Aйде, минахме 2-те килца на спайчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Който шорти викса прави яки пари!
                            Много малка позиция късо виксче имам. Мисля да не правя нищо. Няма да добавям, въпреки че би бил печеливш трейд. Викса като почне да слиза по този начин обикновено остава така дълго време, ама риска ми се вижда много висок

Коментар

Ти га шъ дъ научиш поне 1 чужд език бре ?
                              Инвестора му бил основно помагало.......инвеститора...
                              Хе: че какво значение дали ще науча това малко по-рано или малко по-късно. За мене няма - аз не връткам къси работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                И ко? Разминахме се

Егати
                                Влизам смело, това като гледам също ще го тълкуват в стил лошата новина е добра

Коментар

X