If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубаво, но е ЕДНА компания, която продава дъвки и четки за зъбки. Помниш ли равновесиев пусна една таблица - за около 18 от най-големите производители на автомобили - и всички те отчитаха ръст на продажбите. Нито една нямаше спад. Не е ли по-логично да предположиш, че дъвкаджиите си имат някакъв свой проблем, вместо да казваш, че целият свят се е сринал заради тях? А може би все повече хора пазаруват през интернет?
По същия начин едно време евреините ги наводнил един по-силен дъжд в пустинята и те измислили Всемирния потоп.
Отказвам се от спора с теб,дай да наблюдаваме какво става по борсите че е интересно.Днес почти достигнаха нивата от 24 08 2015
Тази компания е най-големия работодател в света,най-големия търговец на дребно в света и сигурно още доста работи от сорта най-големия.
Хубаво, но е ЕДНА компания, която продава дъвки и четки за зъбки. Помниш ли равновесиев пусна една таблица - за около 18 от най-големите производители на автомобили - и всички те отчитаха ръст на продажбите. Нито една нямаше спад. Не е ли по-логично да предположиш, че дъвкаджиите си имат някакъв свой проблем, вместо да казваш, че целият свят се е сринал заради тях? А може би все повече хора пазаруват през интернет?
По същия начин едно време евреините ги наводнил един по-силен дъжд в пустинята и те измислили Всемирния потоп.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ей тия се скъсаха от продажби днес,
но май всичко ще приключи когато петрола намери дъно и спре движението си надолу.
Петрола се оказа по-голям от фондовия пазар и може да го води, това е урока който научих.
Свило се е навсякаде .Недей да вярваш на официалните данни едно към едно,защо Уол-Март затвори 2015 264 магазина? Два процента и полвина от обектите си?За един ден акциите и поевтиняха с 10 %.
Ти гледаш една компания, че затваря магазини и оттам вадиш изводи за целия свят, аз гледам 10+ компании, които увеличават продажбите си?
Кой е по-възможно да греши?
Свило се е навсякаде .Недей да вярваш на официалните данни едно към едно,защо Уол-Март затвори 2015 264 магазина? Два процента и полвина от обектите си?За един ден акциите и поевтиняха с 10 %.
С колко се е свило потреблението - с 20% ли? И къде се е свило? Спадът в продажбите на дребно в САЩ бе 0.1% - в предела на статистическата греша... а колко е нарастнало потреблението в Китай - най-ногочисленият пазар?
А и като гледам компаниите, в които аз съм инвестирал, никоя не отчита спад на продажбите.
Проблема не е само в петрола,свива се потреблението от джапанки до стомана.А то се свива защото пресъхват кредитите.
С колко се е свило потреблението - с 20% ли? И къде се е свило? Спадът в продажбите на дребно в САЩ бе 0.1% - в предела на статистическата греша... а колко е нарастнало потреблението в Китай - най-ногочисленият пазар?
А и като гледам компаниите, в които аз съм инвестирал, никоя не отчита спад на продажбите.
Коментар