Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕ, то всички го имаме това усещане, от бая време. Виж постовете на Rinvestora къв глум и дум е около нова година, какво чекане в кеш и прочий. Ще видим кога ще дръпнат килимчето.
Сакатлъците стават края на Февруари - началото на Март
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
ACHV, MPW и RIG са под 200МА, която е и с обратен наклон. Доста голям импулс ще им трябва за да тръгнат устойчиво нагоре. Аз бих махнал охлювите и бих заложил на бързи коне. Поздравления за CLS и MOD
ACHV е биотек. Там импулса ще дойде от FDA. Дано да е нагоре!
MPW е голям риск, но вярвам ще оцелее. Там съм long and strong...
С RIG съм много вътре, по-добре да не мърдам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение, който
Нвда е истината чакаме 1000
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Надценена е с около 20%,30% в момента на тая цена до 1000 колко процента са ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
Нвда е истината чакаме 1000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Много латентна, без особен потенциал нагоре, но със сигурност стабилен бизнес за технологичен сектор и ок ако го взимаш за доходнсотта. Квантовите компютри от 30г са само на 6 години разстояние, също като термоядрения синтез.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКакво смятате за IBM? Разработват квантови компютри и навлизат в AI. Ама пазара нещо ги недолюбва, дори дядото беше инвестирал в тях, ама ги разпродаде. P/E 18, div yield 3.5%,
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКупувайте Епъл.
IoS 18 ,ще е с AI ,познайте какво ще стане с акциите
приходите и печалбата стагнират. има по-интересни предложения на пазара. гледай PLTR например.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКакво мислите за INL US4581401001 ?
Предварително благодаря за коментарите. ;-)
Като цяло според мен интел е рискова акция. Лично аз бих чакал обявяването на голямо партньорство относно фабриките за производство и/или оптимистични новини относно идващите графични карти Battlemage за да скоча.
Коментар
Коментар